bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bod zlomu - Breaking point

Vydavateľ: Agentúra Signum (Agentúra SIGNUM, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bod zlomu - Breaking point

Zbierka básní, fejtónov a balád kde sa autorka s úsmevno-satirickým, až ironickým odstupom pozerá na vzťah muža a ženy.

Detaily o knihe

Názov: Bod zlomu - Breaking point

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Bod zlomu (marko s, 11.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorka s ľahkosťou v pere zachytáva rieku života v momentoch nám všetkým dôverne známych.Opisuje fragmenty života ,ktoré síce denne prežívame ,no po prečítaní sa nám to javí akoby sme objavili niečo nové.Myšlienky sú svieže a súčasné. Básne sa mi páčia ,sú čtivé.

BOD ZLOMU (Milka, 11.1.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Z môjho pohľadu sa jedná o pôsobivé a mladistvo osviežujúce spracovanie životných príbehov a situácií, za čo autorke úprimne ďakujem a do ďalšieho života jej prajem veľa tvorivých síl a entuziazmu. Ing.Hyllová Milica

BOD ZLOMU (Kvetka, 11.1.2010) Odpovedať

0
Veľmi zaujímavé a pútavé čítanie, humorné aj jemne ironické, predovšetkým však reálne odzrkadľujúce príbehy, ktoré prináša život. Veľmi dobré čítanie. Mgr. Cirbesová

BOD ZLOMU (Sveťka, 11.1.2010) Odpovedať

0
Kniha ma veľmi zaujala svojím nevtieravým obsahom jednotlivých príbehov, v ktorých sa nájde každý čitateľ. Je širokou paletou výpovede pocitov od lásky až po smrť. Vťahuje priamo do deja a zdá sa Ti, že práve Ty si hlavným hrdinom príbehu, pretože je písaná krásne realisticky. Po prečítaní je človek sťaby odľahčený, čítanie poskytuje bohatý relax a teplo na duši. Ďakujem za nádherne spracované ľudské, nenafúknuté obyčajné príbehy a aj za to, že je možné si knihu prečítať aj v anglickom jazyku, pretože mám zaťa (egypťana), ktorý tiež inklinuje k písaniu poézie a po prečítaní knihy sa o nej pochvalne vyjadril a prial by si autorku aj osobne poznat. Ďakujeme a prajeme veľa tvorivých síl pri napísaní ďalších kníh. Mgr. Ivanková

Bod zlomu (Ján S., 7.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dostala sa mi do rúk táto kniha, keď že za svojho života som veľa toho neprečítal, myslel som si, že to bude ďalšia kniha položená v mojej knihovni. Opak bol však pravdou, začal som ju čítať a pravdu povediac som ju musel prečítať celú. Je to fajn čítanie, mám dojem, že autorka čerpala námet zo života ľudí. Možno veľa ľudí sa tam nájde. Niektoré básne sú písané z miernym humorom, ale naopak v niektorých je veľa citu. Vrelo odporúčam.

Bod Zlomu (Veronika, 6.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prečítaní tejto knihy som zmenila názor na poéziu. Básne sú veľmi vtipné, zrozumiteľné a je vidieť, že autorka už niečo v živote zažila. Obdivujem, že aj v tých humornejších básňach a fejtónoch je ukrytá veľká životná pravda. Myslím že je to čítanie, v ktorom sa nájde každá žena.

Bod Zlomu (Veronika, 5.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musim rict, ze se me kniha od pani Agiki opravdu velmi libila. Citila jsem z ni velmi osobni postoj a pristup, ne takove ty "uplacnute" povidky, ktere jsou rado-by o necem. Libilo se mi, ze spisovatelka nema zadny ostych a je ochotna si udelat sama ze sebe srandu, coz se vidi malo kdy. I kdyz nejsem moc zastancem basnicek, protoze jim sama nejak moc nerozumim, tyto se me velmi libily, protoze v nich nebyly "mermomoci" pouzity verse, nybrz pocity. Je to kniha, ktera se cte sama a jde jen tezko se od ni odtrhnout.

Bod zlomu (eva jesenská, 5.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha básní od pani Agi Jankulákovej ma oslovila od prvej stránky, je to knižka, ktorá sa výborne číta, je plná humoru, a zároveň aj smútku, je to taká pravdivá výpoveď zrelej ženy. Autorka si dokáže robiť srandu aj sama zo seba a to dokáže málokto.

Bod zlomu (Marian, 5.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nie som velky lterarny odbornik ale po precitani par basni z tejto knizky som sa dokazal ponorit do hlbokej fantazie a zmyselneho humoru autorky, ktora na jednej strane zanechava komicky nadhlad jednotlivych pasazi a na strane druhej vypoved zivotnych zlomov, ktorymi autorka v zivote presla. Kto dokaze citat medzi riadkami uzije si tu to knihu nad mieru...

Bod zlomu (majka, 5.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
nie som veľmi na básničky, ale tieto ma dokázali rozosmiať i rozosmútniť.Celá kniha sa číta ľahko a má skutočnú hľbku a skúsenosť zrelej ženy,kt.sa v mužoch naozaj vyzná. Vynikajúci nápad bol s angl.prekladom. Už sa teším na ďalšiu knihu.

Bod zlomu (Jakubíková, 21.12.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka sa mi veľmi páči, zaujímavé básne, ktoré sa dajú čitať hocikedy a hocikde. Zbierka mi spríjemňuje toto mrazivé počasie a vyjasňuje úsmev. Veľmi ma zaujala aj anglická časť..

BOD ZLOMU (Lucka, 20.12.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neopakovateľný humor,milé a zároveň svieže čítanie,vrelo odporúčam ;)
Všetky komentáre (12)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x