bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Anjeli v mojich vlasoch

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Anjeli v mojich vlasoch

Lorna Byrneová vidí anjelov a rozpráva sa s nimi odmalička. Jej deti sú už dospelé a ona po prvýkrát otvorene rozpráva, čo videla a čo sa naučila. Žije pokojným životom na írskom vidieku.
Keď bola dieťaťom, považovali ju za retardovanú, lebo nejavila záujem o svet vôkol seba. Pamätá si, že okrem okolitého sveta vnímala rovnako intenzívne aj anjelov a duše mŕtvych. Dlho si myslela, že aj ostatní vnímajú okolitý svet tak ako ona.
Lorna rozpráva svoj životný príbeh: Vyrastala v chudobnej rodine, neskôr pracovala v Dubline, vydala sa a zažila rodinnú tragédiu. Čitateľ v ňom stretáva bytosti z duchovných svetov, ktoré prebývajú aj v našom svete – prevažne ohromujúco krásnych a rozmanitých anjelov vrátane proroka Eliáša i duší mŕtvych.
Dnes Lornu nenavštevujú len chorí hľadajúci uzdravenie a útechu, ale aj teológovia rôzneho vierovyznania, ktorí sa snažia preniknúť do podstaty duchovných záležitostí.
Tento pozoruhodný príbeh je svedectvom ženy, ktorá vidí veci na opačnom konci spektra mimo každodenných zážitkov.

Z anglického originálu Angels in My Hair
(Century, The Random House Group Ltd., London 2008) preložila Viera Gregorcová.

Detaily o knihe

Názov: Anjeli v mojich vlasoch

Originálny názov: Angels in my Hair

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Anjeli vo vlasoch (Silvia, 16.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Práve ju dočítavam a mám pripravnú i Schody do neba.

anjeli v mojich vlasoch (Janka Grznarova, 6.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
je to skor zivotopis Lorny Byrne predtym ako sa vydala ale je to pekne kniha o anjeloch lahko sa cita......

anjeli v mojich vlasoch (Iveta Moravčíková, 5.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to prekrasna kniha precitala som ju pri vsetkych povinnostiach za 2 dni. Lorna tam krasne opisuje čo zažila od malička malička s anjelmi a ako sa hravala s bratom,ktory zomrel ešte pred jej narodením. proste niečo prekrásne.

Anjeli v mojich vlasoch (Simona, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha zmenila určitým spôsobom môj pohľad na okolitý svet. Čítala sa veľmi ľahko a stránky som len tak jednu po druhej hltala. Priznám sa, že na konci knižky som sa rozplakala, no nielen tento okamih vo mne vyvolal emócie ale i v priebehu celej knihy som čim ďalej tým viac bola presvedčená, že to čo čítam, sa okolo nás naozaj deje. Dodnes po prečítaní tejto knihy sa modlím k môjmu anjelovi, pretože táto kniha ma uistila v ich existenciu. Vrelo odporúčam pre každého, či už na anjelov verí alebo nie.

Úžasná kniha (Ľubica Andaházyová, 9.4.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
K tejto knihe by som povedala snáď len toľko, že je absolútne úžasná, od prvej stránky až po tú poslednú. Bolo to veľmi príjemné čítanie, skončila som za necelé dva večery. Musím sa priznať, že v závere som sa rozplakala ako malé dieťa. Táto kniha mi dala veľa, odporúčam ju každému, kto si myslí,že je sám.

Anjelikovia :) (Mária Turčíková, 28.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neviem či dokážem napísať pocity ktoré táto kniha vo mne zanechala ale skúsim to. Celý môj život som sa snažila nájsť niečo čo mi chýbalo a čo by dokázalo naplniť moje ja. Je pravda že od mala ma moja starká viedla vo viere v Boha a vo všetkých veciach s tým spojené ale bola som dieťa a pravdu povediac nechápala som to všetko okolo viery tak ako to chápem teraz. Každý z nás potrebuje mať pocit že je dôležitý a potrebný na tomto svete a každý potrebuje cítiť že nie je zbytočný a že je niekto kto ho má rád naozaj takého aký je. Je to ťažké pochopiť keď máte v srdci bolesť za niekym kto Vám odišiel a už sa viac nevráti. Je veľa príležitostí v ľudskom živote aby človek pochyboval o Bohu. Ak Vás môžem poprosiť tak si túto knihu bez toho či veríte alebo nie bez toho čo tu o tejto knihe je napísané .. Prečítajte !!!!!!!!! Prečítajte si knihu ktorá zmenila moje myslenie a pomohla mi vyplniť to prázdne miesto a pocit prázdnoty v mojom srdci.

Dakujem za knihu a zažitok z nej!! (Gabriela Budaiová, 7.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Užasná kniha!Hlavne pre tých ktorý čo i len trošku veria že anjeli sú súčastami našich životov.Odporučam pre každeho ktorý sa chcú o nich dozvedieť viac.Je velmi pekne a zrozumitelne napisané!Citanie tejto knihy je prijemné a plné lásky a trošku napatia ked sa streneme v knihe s druhou stanou čo nám spisovatelka opisuje....Ozaj dobra kniha už sa neviem dočkat dalšieho vydania....:)

Anjeli v mojich vlasoch (Martina Krivačková, 14.12.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň je to krásna kniha až mi je ľúto, že som ju dočítala.Len stále nechápem či má duša viac životov alebo len jeden....Nedočítal sa to niekto kto prečítal viac kníh od Lorny?

Ano, mame viac zivotov (Miss Jayana, 28.12.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobry den, precitala som vsetky knihy od tejto autorky, ktora neskor opisuje, ako sa dusa reinkarnuje, lebo sa este potrebuje nieco naucit, prip. nieco vykonat/odcinit a pod. Skutocne vynimocna zena. Dostavam od nej pravidelne emailom spravy, ktore rozposiela vsetkym co sa on prihlasili (iba v anglictine). V poslednom cisle oznamila, ze v aprili pride do Ciech a na Slovensko dat prednasku/posedenie s otazkami. Z vlastnej skusenosti viem, ze na konci pozehnava vsetkych pritomnych a je to velmi silne. Este organizatori nevedia presne detajly, ale ak ta ta kniha oslovila, zacni si to v r. 2013 zistovat, urcite to bude stat za to.

Anjeli v mojich vlasoch (Martina Krivačková, 28.12.2012) Odpovedať

Takže všetci sa nereinkarnujú :ako je možné , že sa jej zjavovali duše mrtvych, tie duše už neboli viackrát reinkarnované?Zatiaľ som prečítala túto jednu knihu a chystám sa kúpiť si aj dalšie od tejto autorky..Prečo sa potom modlíme za duše zosnulých, pritom mnohí z nich sú reinkarnovaní v dalšom živote a tie modlitby sú potom kvôli čomu?Vždy som si myslela,že sa modlíme preto lebo sú mnohí ešte v očistci a potrebujú naše modlitby ,že majú len jeden život a duchovne sa vyvíjajú dalej už na tom druhom svete a potrebujú nás tu na zemi k svojmu duchovnému rastu tam aby mohli prísť do neba....ďakujem za odpoved.

Anjeli v mojich vlasoch (Júlia, 27.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetkým Vám túto knihu odporúčam.Dostala som ju k narodeninám a prečítala za dva dni.Už sa nemôžem dočkať Vianoc,kedy dúfam dostanem pokračovanie tohto krásneho príbehu.Naozaj si ju prečítajte a určite Vám keď nie zmení pohľad na svet,aspoň Vám dlho zostane v myšlienkach.

hlboky zazitok, ktory si clovek prenesie do zivota (zuzana, 9.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
uz je to davnejsie ako som tento dar precitala, no posolstvo si nesiem stale so sebou a som nesmierne vdacna Lorne za jej odvahu, Anielom za podporu, ochranu, trpezlivost a lasku s ktorou nas sprevadzaju zivotom :) a v neposledom rade Bohu za Jeho nekonecnu lasku a vieru v nas male ludske bytosti

Dakujem za knihu (Lucia Krajčiková, 18.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri čitani knihy som sa schvalne vracala vždy o 2,3 strany nazad nechcela som ju dočitat.Prosim všetkich ludi na Slovensku aby si tuto knihu kupily naozaj verte mi že tato kniha Vam zmeni život od zakladou a zmenite pohlad na dnešny tažky život a hlavne zmenite nazor na smrt.A ak sa naučite to čo sa v knihe snaži spisovatelka nas ludi naučit to čo som sa aj ja naučila počas čitania tejto knihy verte mi že sa vam život zmeni od zakladou a vy sa začnete menit na dobreho človeka tak ako ja.Velke dakujem.

anjeli (Helena Launová, 14.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Odporúčam prečítať každému či už verí alebo neverí na anjelov.Po prečítaní mozno uverí každý. Kniha je o Lorne Byrneovej,ktorá od malička vidí anjelov. Povazovali ju za retardovanu,lebo zila vo svojom svete-anjelov,ale teraz za nou chodia ludia a "obdivuju" jej dar... Kniha vo vás zanecha prijemny pocit,je plná pozitivneho myslenia a duchovnej sily....

Anjeli (ada, 14.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
krasna kniha

Super (Michaela, 21.8.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvela kniha. Zmeni vam pohlad na zivot ale aj na smrt.

Anjeli v mojich vlasoch (Anna, 9.7.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nadherna kniha,skoro celu som ju preplakala,v tejto hektickej dobe je to maly zazrak citat taku knhu a vediet,ze stale je tu niekto s nami,ze nikdy nie sme sami.

Nadherna kniha (Svetlana, 7.4.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ktora Vam zmeni zivot. Kniha ktora vycari usmev na vasej tvari ale prinesie aj zopar slz.
Všetky komentáre (18)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x