bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nádej stratených duší

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nádej stratených duší

Andrea s Róbertom žijú navonok pokojným, pohodlným životom. Aspoň Andrea je o tom presvedčená. Netuší, že v tom istom meste žije dvojica, ktorá jedného dňa prevráti celý jej život naruby...
Juraj patrí k mužom, ktorý nadovšetko milujú svoju rodinu. Ako úspešný stomatológ môže manželke Mirke a dcérke Janke poskytnúť všetko, čo si len zažiadajú. Trápi ho len jedno – Mirkino čudné správanie k vlastnému dieťaťu a náhly chlad pri ľúbostných dôvernostiach. Všetko sa vysvetlí až po havárii, ktorá obe rodiny zvláštnym spôsobom spojí.
V modernom príbehu plnom napätia sa vynárajú aj tiene z minulosti. Autorka zručne rozuzľuje tajomstvá, ktoré mali byť navždy pochované...

Dostupné verzie titulu

Nádej stratených duší Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Nádej stratených duší

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nadej stratenych dusi (Veronika Jurčišinová, 21.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
najskor ma zaujal len obal...krasny tirkisovo modry...potom prispevok vnutri...v momente som knihu odlozila v kniznici bokom ze tu musim precitat!!!!...a stalo to zato...tolko vzrusenia..emocii..lasky...prkvapeni som pokope nevidela..naskakovala mi miestami husia koza...aj ked mam pred primackami..otazky som musela odlozit bokom....musela som to docitat...nemohla som sa od nej odtrhnut...autorka je u mna PANI spisovatelka s velkym P....odporucam a tesim na dalsie knihy :)

Milá Veronika, (Slávka Koleničová, 24.10.2013) Odpovedať

ďakujem veľmi pekne za Váš názor. Nesmierne ste ma ním potešili :) Veď moje knihy sú ako moje ďalšie deti a ktorá mama nie je šťastná, keď jej dieťa pochvália? :) Len dúfam, že tie prijímačky Vám vyšli podľa Vašich predstáv... :) :)

Ďakujem (Slávka Koleničová, 7.4.2012) Odpovedať

... veľmi pekne :-))

Nádej stratených duší (Andrea Kleinová, 9.2.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemné čítanie, zaujímavý príbeh. Paradoxne akoby o mne...tiež sa volám Andrea, mám syna Riška a bývalého priateľa Roberta podobného tomu z knihy :-) Jediné čo by som vytkla je, že v príbehu bolo miestami príliš veľa vymyslených náhod a prišlo mi to už silené. Inak mal dej veľmi dobrý spád. Knižka sa dobre čítala.

Ďakujem... (Slávka Koleničová, 25.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
...za vyjadrený názor. Potešil ma a cením si ho. Verím, že aj moja druhá knižka sa Vám bude páčiť. Želám Vám príjemné čítanie :-))

Nádej stratených duší (Zlata Michalidesová, 23.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha, ktorú práve čítam "Nádej stratených duší" ma zaujala hneď od prvých úvodných riadkov svojím veľmi zaujímavým a podľa môjho názoru naozaj vynikajúcim príbehom. Je to prvý titul, ktorý čítam od autorky Koleničovej. Budem hľadať ďalšie knihy od nej, pretože ma veľmi zaujala jej tvorba. Knihu vrelo odporúčam. Je skvelá!!

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Je mi ľúto, ale oba účty, ktoré u nás máte, sú prázdne.“ Dievčina v modrom saku a bielej blúzke na ňu ospravedlňujúco pozrela. Mala krátke čierne vlasy, veľké čokoládové oči a jemne nalíčené pery. Bolo vidieť, že ju to naozaj mrzí. „Včera ráno si váš manžel vybral všetky peniaze a zároveň podal žiadosť o úver.“
Andrei sa roztriasli kolená. Keby nesedela, zaručene by sa zosunula na zem. „Manžel?“ šepla neveriaco. „Úver?“ Potriasla hlavou. „To nie je možné,“ vyhŕkla. „Momentálne je v cudzine! On to nemohol byť!“
Referentka na ňu skúmavo pozrela. „Ste si istá?“
„Absolútne.“ Andrea si spomenula na Róbertovu zvláštnu esemesku, na jeho chvatný odchod z domu, no rýchlo tie znepokojivé pocity potlačila. „On je... vo Švajčiarsku!“ Dievčina sa na chvíľočku zamyslela. Potom zdvihla telefón a komusi zavolala. O niekoľko minút prišla štíhla žena v strednom veku a v rovnakom oblečení ako dievča za pultom. Za chrbtom jej zastal ochrankár.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x