bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Trilógia Millennium KOMPLET

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 03:03

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Trilógia Millennium KOMPLET

Skvelý mix detektívky a špionážneho trileru. Príbehy investigatívneho novinára a majiteľa časopisu Millennium Mikaela Blomkvista a asociálnej hackerky Lisbeth Salanderovej obleteli svet, umiestnili sa na prvých priečkach čitateľských rebríčkov a dozaista pohltia aj vás.

Jednotlivé časti kompletu:

Detaily o knihe

Názov: Trilógia Millennium KOMPLET

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Trilógia na jeden dúšok (Mária Jakubisová, 5.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to super trilógia, keď som ju začala čítať, mala prednosť pred všetkým, nedalo sa nečítať ju. Nedávno som videla aj filmy, ale kniha je kniha.

Kniha na vysokej urovni (Dagmar, 19.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nič lepšie som v živote nečítala.

Prvá, ale najlepšia (Maximilián Lamanec, 14.8.2012) Odpovedať

Nie som veľký fanúšik kriminálnych románov, ale po všetkých kladných recenziách som si povedal, že si túto trilógiu kúpim. Musím priznať, že to bola moja najlepšia investícia do kníh od kúpy Krstného otca. Pútavo napísaný príbeh, dokonale vykreslené charaktery postáv, sympatické hlavné postavy, s ktorými čitateľ súcití a chce sa o nich dozvedieť viac a viac (neprávom odsúdený novinár, nevinná žena, dlho považovaná za psychopatku neprávom, ruský špión obchodujúci s bielym mäsom...) a to všetko podané pútavo, kde všetko do seba dokonale zapadá a nenastane chvíľa, kedy by čitateľ bol v pomykove z nedostatku informácií. Autor všetko odôvodňuje a nenechá nás v pomykove. Jednoducho úžasná séria, ktorá vás chytí za srdce už po zopár stranách tak, ako chytila aj mňa.

Prudko čitateľné (ada, 11.4.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha sa nedá negatívne hodnotiť, odporúčam na dovolenku, pretože sa nedá prestať čítať. Inteligentné čítanie, obohatí celkový rozhľad, bavila všetkých členov našej rodiny od 25 do 65 rokov...

vypínam "d.bnutý"PC a idem čítať "šibnutú"krimi...:-) (tutty tato, 23.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak toto je výborná krimiséria, drží v napätí od začiatku až po koniec.Čítavam pred spaním a v prípade poruchy počítača alebo jeho obsadením mladými, výnimočne cez deň.

toto keby som vedel (Dodo, 8.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keby som vedel, že vyšiel aj takýto komplet, tak ho mám. Ja som si kúpil všetky 3 zvlášť. ;) Ale v podstate je to jedno, hlavne že ich mám a fakt stoja za to.

jednoznačne odporúčam! (Martina Putoráková, 7.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
V poslednej dobe sa aj u nás na Slovensku udomácnili severskí autori ako napríklad Jon Fosse či Jo Nesbø z Nórska, ale najviac ma aj tak upútal švéd Stieg Larsson s trilógou Millenium. Všetky tri diely sú rozsiahlo napísané, no nenudila som sa ani na jednej stánke. Dej je písaný veľmi pútavo, napínavo, doslova sa mi od knihy vždy ťažko odchádzalo, lebo ma to stále nútilo pokračovať v odhaľovaní ďalšieho deja. Autor ma niekoľkokrát dokázal prekvapiť, keď som už tušila ako to dopadne, totálne zvrátil príbeh a už som opäť hádala čo sa bude diať ďalej. Jednoznačne tieto tri knihy odporúčam, asi ani neexistuje nik, kto by ich prečítal a zabudol na ich príbeh. Posledný diel vraj vyšiel aj vo filmovom spracovaní, no kniha je určite väčším zážitkom. Ani sa nepokúšajte si kúpiť len jeden diel, po jeho prečítaní Vám nedá a budete opäť zháňať ďalšie dva, to Vám garantujem:)

Vynikajúce :-) (Natália Pechová, 17.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetky časti som zhltla za týždeň, čo je pri mojich 2 drobcoch poriadna rýchlosť. Knihy sú tak dynamicky, pútavo a napínavo napísané, že keď som čítala popoludní, kým mladší spal, takmer som zabudla ísť pre staršieho do škôlky ;-) Mám rada tento žáner, prečítala som už veľa kriminálok, ale táto je skutočne perfektne napísaná... človek čaká, čo sa stane a ani nedýcha... Tieto knihy skutočne stoja za prečítanie.

najlepšie detektívky (Katka, 14.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odporúčam všetky tri diely. Nie je to tak, ako zbyčajne býva, že prvá je najlepšia a ostatné sa vezú už len na popularite tej prvej. Vynikajúce všetky tri, toľko napätia, výborný opis, nečakaný dej.. Odporúčam !!

Grandiozne napisana kriminalka! (Lenka Kyzeková, 20.8.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Teda ja už som prečítala veľa napínavých príbehov ale táto trilógia ma fakt dostala! Výborná, skvelá, genialna! Ak mi neveríte, prečítajte si ju a presvedčte sa sami!

TO NAJLEPŠIE (DÁŠA MENDELOVÁ, 24.7.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
PERFEKTNÉ VŠETKY TRI KNIHY, NIEKEDY SOM SA ZAČÍTALA A KEĎ SOM POZRELA NA HODINY UŽ BOLO AJ POL ŠTVRTEJ RÁNO... FAKT ODPORÚČAM.
Všetky komentáre (11)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x