bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zdochnuté srdce

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zdochnuté srdce

Mimoriadne vtipná sebareflexia dnešnej generácie rozvedených skoroštyridsiatnikov, začínajúcich odznova, ibaže so "zdochnutými srdcami" a deťmi v puberte. Majiteľka čerstvo zdochnutého srdca sa so životom "preťahuje" so šarmom a vtipom, niekedy až krutým...

Dostupné verzie titulu

Zdochnuté srdce Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Zdochnuté srdce

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Recenzie

Hodnotenie čitateľov

Zábavné čítanie s hlbším presahom. (Roman, 22.11.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prečítal som za jeden večer a skvele som sa bavil. Odľačené, ironické, vtipné a súčasné. To sú stručné charatakteristyky tohto románu, ktorý u nás nemá obdoby. Nič podobné som nečítal a teším sa, že je v literárnom rybníku niekto s takým nadhľadom, kto s takou odzbrojujúcou úprimnosťou a otvorenosťou hovorí o svojom najhlbšom vnútre. Po všetkých stránkach výborné, ved sa aj predalo 25 000 kusov. :)

vtipná oddychovka (Martina Putoráková, 25.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Knihu si takmer nikdy nevyberám na základe obalu, no pri tejto som spravila výnimku. Má veľmi nápaditý obal, ktorý zabezpečil určite väčšiu predajnosť. Celý dej sa točí okolo života ženy, ktorá by podľa imaginárnych tabuliek mala mať doma dokonalú rodinu, super manžela, kariéru...no pravda je taká, že žije len so svojou dcérou, ktorá je vo veku, keď začína žiť podľa vlastných ideálov a mamu potrebuje hlavne len kvôli vareniu, či upratovaniu. Do života jej však vstúpia hneď dvaja muži z minulosti a odrazu sa nevie rozhodnúť ako ďalej. Podstatná časť knihy opisuje aj návštevy hlavnej hrdinky, ktorá žije v meste, na návšteve u jej matky na dedine, kde dochádza k rôznym doslova bizardným situáciam. Koniec knihy, je ako keby zo sladkého romantického filmu. Podľa mňa tento príbeh nebol písaný preto, aby sa bral smrteľne vážne. Veľa vecí a udalostí autorka písala s nadsadením a značným preháňaním, ale o to jej určite aj išlo, aby čitateľa pobavila. Trošku mi vadili zbytočné vulgarizmy, ale to je vlastne vec vkusu. Veľmi sa mi páči názor Oľgy Feldekovej na túto knihu, ktorá povedala: "Pri čítaní som cítila radosť, že sa na Slovensku objavil ďalší talent. Uzná to každý, kto nie je štepený proti humoru."

Zdochnuté srdce (Barbora, 25.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ku knihe by som sa určite nedostala nebyť kamošky, ktorá mi ju požičala. Priznám sa, nečítam takého knihy, keď som v kníhkupectve alebo v knižnici, vždy idem k známym spisovateľkám, románom, ktoré viem, ako sa skončia. Preto som rada, že mi ju požičala a že som si ju prečítala, pretože tak ako som sa dnes na nej nasmiala, som sa už dávno na žiadnej knihe. Myslela som si, že zo začiatku ma ten štýl jej písania bude rozčulovať, no práve naopak, ešte viac som sa na tom smiala. Naozaj klobúk dolu, málokto dokáže napísať tak emotívne založenú knižku a ešte aj plnú vtipu. A Lele? To dieťa je zázračné a tie jej reči! Ešte teraz sa smejem. SUPER!

zdohnuté srdce (Barbora, 11.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
knihu som prečítala počas 2 horúcich dní pri opaľovaní..lahké,oddychové čítanie,ktoré miestami aj pobaví,ale myslím, že kniha je presýtená vulgarizmami a dej má biednu kompozíciu,mohlo to byť aj lepšie :)ale na letné prázdninové dni to ujde:)

Zdochnute srdce (Barbora, 11.8.2013) Odpovedať

knihu som prečítala počas 2 horúcich dní pri opaľovaní..lahké,oddychové čítanie,ktoré miestami aj pobaví,ale myslím, že kniha je presýtená vulgarizmami a dej má biednu kompozíciu,mohlo to byť aj lepšie :)ale na letné prázdninové dni to ujde:)

život treba brať s humorom (Miroslava Klvačová, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
chcete si pri knihe oddýchnuť, pobaviť sa, zabudnúť na všedné problémy a získať nadhľad..tak toto je ona...pomôže vám zistiť, že i vaše babráctva nie sú až také zlé..nikto nie je dokonalý a každý občas tropí hlúposti..no a pri tejto knihe sa na nich naučíte smiať..možno nemá hlboké myšlienky, avšak isto pobaví:)

Odporúčam (Ing. Mgr. Mirka Bajusová, 29.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som čítala svojho času na internete, kde vychádzala myslím že na pokračovanie na nejakom blogu a bola taká skvelá, že som si ju musela aj kúpiť. Autorka má úžasný zmysel pre humor, takže knihu zhltnete za jeden večer. Je to taká oddychovka na pobavenie - nehľadajte v nej extra hlboké myšlienky, ale aj tak stojí za to :)

Sarkazmus života :D (Tatiana Mozdenová, 13.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha bola prečítaná na jeden šup. Doporučujem všetkým ženám, ktoré majú radi pravdivé osudy žien :D vtipný, sarkastický osud hlavnej hrdinky zaujme všetky čitateľky, ktoré si chcú pri čítaní oddýchnuť a zabaviť sa :D

nezaspíte, kým nedočítate :)) (Zuzana, 3.12.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Dva mesiace v nemocnici mi dali dosť času na čítanie všetkého, čo prišlo pod ruku. Keď si odmyslím nezodpovedné správanie hlavnej hrdinky ako matky, tak som sa pri čítaní veľmi bavila a zabudla aj na to, kde sa práve nachádzam. Slang a celkovo veľmi špecifický prejav bolo práve to, čo som v danej situácii najviac ocenila :-)

nic moc (nn, 17.8.2012) Odpovedať

neoslovila ma
ako viem ze je kniha zla? ked si po nejakom case vobec nepamatam, ze som ju citala... a to sa mi pri tejto knihe stalo... dlho predlho som musela premyslat o com vobec bola... dobra kniha vo mne nieco zanecha, pamatam si ju a rada sa k nej vratim... tuto som vsak zaradila do policky "raz stacilo".

zdochnute srdce (Libusa, 25.6.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
...spociatku sa mi kniha zdala nezazivna...ale potom som ju bez prestania citala do konca,lebo niektore slovne spojenia a cele odstvace su tak vtipne ,ze stalo to za to!Spisovatelka ma bohovsky zmysel pre humor a tie jej slovne vyvrtky ako napr .Rosamunde Picerova namiesto Pilcerova su bomba !

Moja srdcovka.... (ivkabudka, 25.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha bola moja srdcovka, keď ešte ani nebola dokončená.... :-))Objavila som ju na blogu, na nete...a bola som z nej unesená.... mám ju prečítanú najmenej 10-krát...pomaly ju viem naspamäť... :-))) ale keď som ju čítala 1-krát, tak som bola v kŕčoch od smiechu čo tam navystrájali.... a páčilo sa mi, že život brali s takou ľahkosťou a humorom...lebo so smiechom ide všetko ľahšie....a nakoniec aj láska tam bola a s pekným koncom.... tak o čom? :-)))

Zdochnute srdce (Alena Ondreková, 26.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si vybrala s vypredajového katalogu a podľa opisu,musím uznať že som sa tak dobre už dávno nepobavila .Odporučam prečítať

nezaujalo (Ria Krejsová, 24.3.2010) Odpovedať

neoslovila ma
Buď sú uverejnené veľmi nezaujímavé, nezáživné a bezpointové ukážky tejto knihy alebo, ako čítam v komentároch, je táto kniha veľmi priemerná, skôr až podpriemerná. Naozaj ma má presvedčiť o kúpe knihy, to že autorka homosexuálov nenazve inak než "homoši" opakovane najmenej 5-krát na jednej stránke? Kniha ma zaujala možno tak jedine obalom, pretože mi pripomenul M. Matkina, ale veľmi rýchlo som prišla do obrazu :) A ešte k tomu to adolescentné správanie hl. hrdinky...toto má byť matka? 1 bod za odvahu, no bola by som zvedavá na autora,teda aspoň jeho ročník :/

zdochnuté srdce (Monika, 9.11.2009) Odpovedať

som sklamaný(á)
zlé,zlé,zlé... A to nie som žiadna fajnovka. Kniha úbohá.

zdochnuté srdce (Renáta Pelegrínová, 8.11.2009) Odpovedať

som sklamaný(á)
Táto kniha je najhoršia zo všetkých, ktoré som v živote kedy čítala, a veru nebolo ich málo...

ako výsmech života môže byť (Martina Habesová, 18.10.2009) Odpovedať

neoslovila ma
Aj napriek tomu, že mám veľa známych čo si túto knihu kúpili, a aj napriek tomu, že som ju tiež čítala, a teda je pravda, že ma aj pobavila, miestami to bolo skutočne dosť vtipné, satirické, až patetické, som trošku sklamaná. Očakávala som viac. Myslím si, že kniha o nezodpovednej, finančne dobre situovanej blaváčke, ktorá myslí na sex a užívanie si vo veľkom štýle...aj napriek tomu, že je matka a dovolí si zodpovednosť za dcéru hádzať na rodičov, je smutné. Neviem, ktorá žena, v takomto veku s deckom na krku si toto dovolí. Uvidím ak budem mať o 10 - 15 rokov viac. Ale kniha ako výsmech života TO BERIEM.

fajn knižka (glejdurka, 14.9.2009) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu som si požičala od mamy a bolo to naozaj čítanie na jeden večer.Veľmi príjemná knižka, ktorá ma výborne zabavila. Odporúčam všetkým (hlavne ženám okolo 40) so zmyslom pre humor, ktoré znesú aj tvrdší slovník z reálneho života."Žiadna Pilčerovka" ako hovorí autorka. Vrelo doporučujem!

Prazdna a pochybna kniha (Jan Majlath, 23.7.2009) Odpovedať

som sklamaný(á)
Kupil som si knihu na zaklade kratkeho "odporucania" (reklamy) zobrazeneho na webe predajcu knih a vcera som ju docital. Kniha ma ale tak sklamala ... horsiu knihu som necital. V knihe nie je jedina myslienka na zamyslenie, propagovany humor som nejak nepostrehol (bratislavky slang a vulgarizmy to teda nezachranili). "Otvorenost" knihy sa zamiena s castym spominanim sexu, sebareflexia v ponimani autorky znamena nadavanie zosiroka na muzke pokolenie a obcasne lamentovanie nad vlastnymi chybami. Kniha dava sucastnym zenam to co chcu (pravdepodobne) citat. Ze muzi su chrapuni, su s nimi len a len problemy a zeny vyhladavaju len za ucelom sexu ... Hlavnu hrdinku samozrejme uhanaju na preskacku minimalne styria muzi, pretoze je taaaaak bozska. ... no a ten zaver ... mal som co robit aby som veceru udrzal v sebe. Tejto knihe by som dal (z desiatich moznych) nula bodov. Uboha kniha.

Zdochnuté srdce (Denisa, 22.7.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
..perfektne som sa pri nej zabavila;))

kniha (Jorka, 24.6.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha, oddychovka na jeden večer
Všetky komentáre (21)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x