bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nov - sága Twilight

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Séria:Twilight
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nov - sága Twilight

Pre Bellu Swanovú má jedna vec oveľa väčší význam ako jej vlastný život: Edward Cullen. No zaľúbiť sa do upíra je oveľa nebezpečnejšie, ako by si vôbec dokázala predstaviť. Edward ju už raz zachránil z pazúrov zlého upíra, no až teraz, keď ich odvážny vzťah ohrozuje všetko, čo im je blízke, si začínajú uvedomovať, že ich problémy sa zrejme iba začínajú...

Detaily o knihe

Názov: Nov - sága Twilight

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Recenzie

Hodnotenie čitateľov

nov (Michaela Ducsová, 3.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Druhú časť som sa pustila čítať hneď po zatvorení tej prvej. Priznám sa však že aj druhá vo mne zanechala zmiešané pocity. Na jednej strane tam boli ozaj geniálne veci a myšlienky, ako sen so zrkadlom, alebo tri stránky Oktober, November a December – pôsobivý nápad a skvelé vyjadrenie rozpoloženia Belly...ale na strane druhej ma znova iritovali brutálne rozsiahle stránky, kde sa nič nedeje. Rozhovor Belly a Jacoba na pláži, ktorý mal viac ako desať strán – tak ten ma iritoval asi najviac. Nepáčilo sa mi Bellino konanie. Napríklad jej narodeniny. Cullenovci jej usporiadajú oslavu a ona je hnusná, podráždená a vrčí na Edwarda lebo ju odmieta pohrýzť do krku. Fakt sa miestami správa ako hlúpe decko. Tá jej nešikovnosť a priťahovanie nebezpečných situácií je niekedy až násilná a už je toho občas veľa. Vytáčalo ma aj to, ako Jacob pomenovával Edwarda. Nuž neviem, ale môj kamoš, ktorý by muža ktorého milujem najviac na svete neustále volal ciciak, parazit, pijavica a neviem ako ešte by ma vážne naštval a určite by som sa na tom nesmiala, ako Bella niekedy. Myslím že postava Jacoba mi nie je celkovo dvakrát sympatická a tiež Billyho. Ďalšou z vecí, ktorá ma vytáčala je to Bellino neustále vyhľadávanie Jacoba, napriek tomu, že vie aké sú jeho city. Už mi to miestami pripadalo ako jeho trápenie a bolo mi ho ľúto. Ale znova, atmosféra čo visí nad vzťahom Belly a Edwarda je stále hmatateľná a možno to je práve to, čo sa mi na knihe najviac páči.

Letné čítanie (Martina Godálová, 1.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha je pre mňa najlepšia z celej série, a myslím, že je aj najlepšie napísaná. Vrelo odporúčam všetkým, nedajte sa odradiť ľuďmi, ktorí hovoria, že Twilight sága je len pre dievčatá vo veku okolo 15 rokov, pretože to nie je pravda. Myslím, že každé dievča a každá žena každého veku si v tom nájde niečo, čo ju osloví (a možno aj muž, to už neviem :)). Pre mňa je to také príjemné čítanie na leto - romantika, akcia, aj humor.

Briliantné spracovanie (Martina Fraňová, 2.3.2013) Odpovedať

Táto kniha je úžasná.Toto je kniha,ktorú keď začnete čítať,nemôžete prestať,až dokým ju celú neprečítate.Ked sa začítate,stane sa vašou drogou,musíte stále pokračovať.Pri tejto knihe sa budete chcieť dozvedieť ako skončí ďalšie pokračovane nadpozemskej lásky Belly a Edwarda,dokonca si aj poplačete,pretože dej je tak veľmi silne emotívne napísaný,že bez toho sa to nedá.Toto je jedna z kníh,kto2rú keď dočítate,budete chcieť ďalšie pokračovanie.

Nov (Janka Ľudviková, 30.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha, tak ako prvá časť ságy sa vydarila na plnej čiare. Človek sa od nej nemôže odtrhnúť!!! Mala som ju požičanú od kamarátky, ale nakoniec som si povedala, že nemôže chýbať ani v mojej knižnici :D a tak som si ju kúpila. Super kniha, prepracovaná do posledných detailov. Odporúčam :D

ako inak ako úžasné (Jana Suchá, 14.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podobne ako súmrak aj túto knihu som čítala viac krát. A nikdy ma nenudí. Prvý krát som z nej mala zmiešané pocity. Ale čím častejšie ju čítam, tým viac chápem prečo, čo a ako sa stalo. A prečo to autorka takto poňala. Je to skvelá kniha. Perfektne vykreslené pocity straty, až sa cítite rovnako ako hlavný hrdinovia. Určite sa k nej vrátim!

Nov (New Moon) (Ivan Hlaváč, 25.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto pokračovanie Súmraku som prečítal hneď viackrát. Prvýkrát to bolo v češtine, hneď ako vyšla. To u nás ešte takmer nikto nemal tušenia, čo Twilight sága je :) Plný očakávania po prvej časti som sa do knihy pustil a po tom čo Edward Bellu opustil v 3.kapitole, som knihu prestal čítať. Autorka popisovala všetko do detailov ako sa Bella cítila, jej depresívne stavy a to ma na začiatku odradilo. Popravde som knihu odložil na pár týždňov a až potom som sa odhodlal čítať, čo sa dialo ďalej. Nečítalo sa to lahko, keď je popisované ako je niekto v takom stave. Bella stále cítila prázdnotu, ktorú mala bez Edwarda. S odstupom času, keď som si knihu prečítal už druhýkrát som si túto časť oblúbil, pretože je zameraná na Jacoba, Bellinho kamaráta, ktorý je do nej zalúbený a Bella k nemu tiež cíti niečo, lenže Edwarda jej nahradiť nemôže. No kým Edward bol upír, Jacob sa postupne menil na vlkolaka. Koniec už vďaka filmovému spracovaniu pozná zrejme každý, kto sa v súčastnosti chystá túto knihu prečítať. Po svojich skúsenostiach musím skonštatovať, že táto časť je zo všetkých najsmutnejšia, no napriek tomu je výborná. :) Aj keď mi zabrala zo všetkých častí Twilight najviac času.

pokracovanie (Ivana, 23.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Citala som sumrak a velmi som sa tesila na pokračovanie, a mala som sa na co tesit. Tak ako prvy diel sa mi pacil aj druhy a bola som velmi spokojna. Autorka pise putavo a zaujimavo,tato saga ma dostala oplati sa ju mat doma(ked sa vam pacil film,tak kniha je ovela lepsia).

super kniha (Iveta Bartušková, 18.5.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam

TwilightZone (Tália, 28.11.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
twilight zboznujem

odporúčam (Erika Mondoková, 2.6.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
suuuuper čítanie. odporúčam vsetkým. prečítala som ju za pár dní. ked ju začnete cítat neviete prestat. má napínavý dej a neviete sa dočkať čo bude nasledpvať ďalej. odporúčam . čítala som vsetky časti sú super.

Krraaaaaaaassaaaaa (Lulu, 18.4.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
najlepsiaaaaa knizkaaaaaaaa na celooooom SVetE!!!!!!ked ju zacnete citat nemozte prestat...ani spat....ani jest...ani nikam ist...odporucam citat v piatok ........leboo nemate sancu potom co precitate knizku sa daco ucit.....pozdravujem vsetkych fanusikov TEAMU EDWARD....Edi je z toho vsetkeho najlepsi..cmuq

Supeeer!!! (Maja Beňová, 9.11.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Proste je to supeeer...lepsie knihy som asi este ani necitala :)

Nemam slov!!! Perfektne!!! (Otilia Molnarova, 13.10.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
woow perfektnaaaa kniha aj vsetky ostatne milujem sumrak a nov a uz sa strasne tesim na film nov uricite pojdem na premieru aj ostatnych casti milujem hooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!celu knihu som precitala ani nie za dve dni ked som sa do toho raz dala uz ma to nepustilo mama mi howorila odpocin si ale bolo to take zaujimave ze nie !!!!

bomba!!! (Simca, 21.9.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem knihy.. Ale toto je fakt super kniha.. Milujem tez romantiku ale tam je skoro v kazdom ich slove.. je to uplne ine

Geniálne! (Soňa =), 2.3.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Rada čítam knihy, ale toto sa mi ešte nestalo. Priznávam, že som romantická duša a na svet sa pozerám cez ružové okuliare ale toto je jednoducho paráda. Celú knihu som prečítala za jeden deň. Síce som potom mala nedostatok spánku ale inak sa to nedalo :P dokonca som aj plakala :P fakt super
Všetky komentáre (16)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x