bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ľavá ruka Boha (Ľavá ruka Boha 1)

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Ľavá ruka Boha (1.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ľavá ruka Boha (Ľavá ruka Boha 1)

„Útulok spasiteľov na Shotoverskom zráze je jedna veľká lož. Spásy sa tam človek nedočká a o útočisku nemôže byť ani reči.“
V útulku spasiteľov niet priestoru pre radosť a nádej. Väčšinu chovancov priviedli na toto skľučujúce miesto v útlom detstve proti ich vôli. Krčia sa pod krutovládou mníchov, ktorých zverstvá a nemilosrdnosť majú jediný cieľ – slúžiť Obesenému spasiteľovi.
Útulok je rozľahlá pevnosť plná spletitých chodieb nasiaknutých pachom storočí náboženského zápalu.
V jednej z nich stojí chlapec a cez tmavé okno pozoruje čerstvé prírastky do tohto pozemského pekla. Má štrnásť alebo pätnásť rokov – svojím vekom si nie je istý rovnako ako ani ostatní chovanci. Dávno zabudol svoje pravé meno, teraz mu hovoria Cale. Nepamätá si nič z predchádzajúceho života a netuší, čo ho čaká v budúcnosti...
Ani to, že ho nazvú Anjelom smrti.

Dostupné verzie titulu

Ľavá ruka Boha (Ľavá ruka Boha 1) Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Ľavá ruka Boha (Ľavá ruka Boha 1)

Originálny názov: Left Hand of God

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Recenzie

Hodnotenie čitateľov

:) (Monika Bistáková, 11.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som zaregistrovala hneď po jej vydaní. Zaujala ma názvom, neskôr, keď som si prečítala anotáciu, tak ňou. Neľutujem, kniha je tak svojsky zvláštna. Najviac v tom, že sú určité špekulácie, že autor opisoval svoje detstvo...O brilantné opisy nebola núdza, kamarát si na nej zgustol tiež. Keď som sa dočítala, že to je trilógia, nevedela som sa dočkať ďalších kníh.

Super (Nina Miškolciová, 8.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka ma doslova dostala, pútavý príbeh, veľmi sympatický hlavný hrdina. Veľmi som sa tešila na pokračovania, tie ma však sklamali a ani som sériu nedočítala. Každopádne tento prvý diel rozhodne za prečítanie stojí

Vyborny fantasy pribeh (Rasto, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
S velkym ocakavanim som sa pustil do citania tejto knihy - 1. dielu trilogie. Moje ocakavania sa vsak preplnili. Namet pribehu, styl pisania autora - opisy a charaktery postav, prostredie, v ktorom sa dej odohrava - vsetko bolo tak dokonale vymyslene, ze som sa s takouto dokonalostou este nestretol. Urcite tuto knihu odporucam pre vsetkych, ktory potrebuju zmenit svoj hlavny citatelsky zaner.

perfektna (Nikoleta, 25.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
uz podla obsahu som vedela ze tuto knihu budem zboznovat.najviac ma zaujal opis vycviku,strategickeho zmyslania a detaily ich nabozenstva.ale najviac ma pobavili chalani svojimi recami a zmyslanim.

super (Katka, 10.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som objavila úplnou náhodou a zaujal ma jej obal. Pôvodne bola kupena kamarátke na narodeniny, ale keďže som jeden deň nemala.čo robiť, rozhodla som si prečítať zopár strán. Čítala som a listovala.som stranu po strane, až.dokym som neprišla.na.koniec. táto knižka je veľmi zaujímavá. Príbeh ma úplne dostal,... Ako som ju zo začiatku nechcela.čítať, lebo ja.takéto žánre.nečítal, tak ma.zaujala a dokonca ma presvedčila, že každý žáner môže byť rovnako dobrý. Stačí len zistiť.ktorý spisovateľ nám sadne. Knižka je celým dejom napinava a končí otvorene, čo ma prinútilo kúpiť.si ďalšiu časť. Naozaj super a rozhodne.to neboli vyhodené peniaze.

Skúste si ju prečítať ... (Lia, 5.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto bola prvá kniha takéhoto žánru, ktorú som prečítala až do poslednej strany a dokonca v rekordnom čase... Knihu som mala požičanú od bratranca. Ten čítanie prerušil, pretože sa musel venovať skriptám. Ja som zase čakala na to, kým dorazia objednané knihy. Čakanie som si skrátila čítaním tohto úžasného románu. Ide o prvú časť trilógie a jej hlavný hrdina je Cale. S pribúdajúcim počtom strán zistíte, že život sa s ním nemazná ... Temné prostredie, v ktorom vyrastá a mrazivo opísaný výcvik, ktorý musí absolvovať má úplne pohltil. Úľava, keď po záchrane dievčaťa spolu s kamarátom utečú, nakoniec ani nie je úľavou, pretože začína ďalšia časť boja o holý život. A to je len začiatok ...

Oplatí sa (Lucia Luptáková, 3.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka ma nesmierne oslovila. Nevedela som sa od nej odtrhnúť, taká bola skvelá. Odporučila by som ju hlavne tvrdším povahám. :)

SKLAMANIE (Veronika Berdáková Pavlík, 8.9.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Musím sa priznať, že som sa na knihu tešila. Dej bol zaujímavý ale pri čítaní ma držala iba zvedavosť ako sa to skončí a preto som si kúpila aj druhú čast. Inak sa mi kniha zdá dosť nudná. Ale hlavná postava Cale sa mi páči

báječné (Miriama Džupinková, 10.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som objavila pri pátraní na internete, (keď som hľadala novinky) a siahla som po nej len kvôli tomu, že sa mi páčila jej obálka a názov. No začala som ju čítať i pre to, lebo to mala byť jedna z najlepších kníh minulého roku. Autor má môj obdiv lebo ja by som nič podobné nevymyslela a ani by am to nenapadlo. Ľavá ruka boha je sviežim čítaním, ktoré ma pritiahlo a nepustilo až do konca. Na knihe vidieť skusenosť autora, pretože dej sa nezasekáva, plynie hladko a nenútil ma preskakovať niektoré pasáže. Dej ma zaujal natoľko, že som ho proste musela čitať riadok po riadku, kým nebol koniec knihy. Na knihe sa mi páčilo najmä to, že bola pre mňa jedinečná, nenašla som v nej skopírované námety iných kníh, ide si vlastnou cestou. Tešte sa samozrejme aj na pokračovanie, ktoré nič prvému dielu tejto série nezostalo dlžné a tiež ma rovnako fascinovalo ako tento prvý diel.

Na jeden dych (Klára Cicoňová, 5.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kúpila som si túto knihu, lebo mi to odporúčala kamoška. Osobne nie som na tento žáner, ale táto kniha ma veľmi prekvapila. Som veľmi zvedavá na druhý diel, horím zvedavosťou dozvedieť sa ďalšie osudy hlavných postáv. Odporúčam :)

keď nič iné nie je poruke (ramora, 27.8.2012) Odpovedať

priemerná kniha
kniha, okolo ktorej bol veľký rozruch, počúvala a čítala som slová ako "svetový bestseller"... ja som ju však dočítala len zo zotrvačnosti. boli tam aj dobré pasáže, je to však kniha, ktorú si človek prečíta raz a to úplne stačí.

reklama (eva, 23.8.2012) Odpovedať

priemerná kniha
občas zavedie. Pri tejto knihe sa mi to znovu potvrdilo. Očakávania pokazil najmä fakt, že aj keď, a možno práve preto, ide o literatúru pre násť ročných /reklama na tento fakt tiež akosi pozabudla/ kostrbatý preklad knihe ubral na kvalite. Podotýkam že práve mládež, ktorej vyjadrovacie schopnosti sú čoraz biednejšie by mala čítať čo najkvalitnejší preklad.

Jedinečná (Iva, 2.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha bola jedna z najlepších kníh akú som kedy čítala. Knihu som si zamilovala už na prvých stránkach. Prostredie tejto knihy je jedinečné a originálne, nevieme kedy sa kniha odohráva a to jej pridáva na tajomnosti. Charaktery postáv boli veľmi dobré vykreslené. Cale bol najlepšia postava zo všetkých v niektorých veciach dospelý v iných dieťa, zabíjal bez mrknutia oka. IdrissPuka som si zamilovala pre jeho humor. Celkovo bola kniha úžasná a na konci plná zvratov, ani pokračovanie nesklamalo. Túto knihu by som každému odporúčala, aj keď sa väčšinou stretávam s tým, že kniha ich buď zaujala alebo veľmi sklamala.

Úžasná (Marcela Košútová, 19.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
úúúúúúúžasnááááá :D myslím, že to stačí :D

Nedočítaná (Alena, 3.5.2012) Odpovedať

neoslovila ma
Táto kniha mi padla do oka v knižnici a bola som na ňu veľmi zvedavá. Príbeh sa mi zdal dosť ponurý, smutný. Neviem, či som práve vtedy bola naladená na "inú vlnovú dĺžku", ale jednoducho som sa nedokázala prinútiť dočítať ju. A to sa mi teda dávno nestalo. Možno niekedy v budúcnosti po nej siahnem znova a skúsim to ešte raz.

Odporúčam!!! (Ľudmila Juríková, 8.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja som si pri tejto knihe nemohla pomôcť.Milujem záporné postavy a tu máme Calea, ktorý síce sám o sebe nie je zlý, no predsa tak pôsobí. Chladnokrvne vraždí a znáša všetko bez akéhokoľvek záujmu. Proste záporná postava v úlohe hlavného hrdinu, ktorého milujem. Kniha je síce písaná jednoduchším štýlom, no vôbec to nie je prekážkou. Číta sa to výborne, miestami napínavo, človek nikdy nevie, čo od Calea očakávať. Občas je trochu divný preklad, najmä pri urážkach, ktoré v daných situáciách vyznivajú až komicky. Avšak knihu odporúčam!

:) (Denisa Bužiková, 29.2.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu mi odporučila kamarátka a napriek nie velmi dobrým ohlasom na ňu som sa ju rozhodla kúpiť. Podla mňa však nie je taká hrozná ako mnohí opisujú, aspoň pre mňa to bolo príjemné čítanie a možno vďaka zlým ohlasom som si ju s prekvapením vychutnala :)

Vynikajúca (Katka Sládečková, 28.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
K tejto knižke soms a dostala úplne náhodov, keď som zháňala jednu knižku. Jej obsah ma zaujal a tak som sa rozhodla prečítať si ju. Môj prvý dojem z nej bol dobrý, no tá kniha je v skutočnosti viac než dobrá, je EXCELENTNÁ. Je veľmi odlišná od ostatných no napriek tomu úžasná. Jej neskutočne napínavý dej ma jednoducho dostal a knižku som zhltla za 3dni, jednoducho neuveriteľná. Záporná postava v úlohe hlavného hrdinu, to sa často nestáva a preto je táto knižka oveľa, oveľa lepšia ako ostatné. Jednoducho neuveriteľne dokonalá kniha. Už sa neviem dočkať, kedy vyjde druhý diel tejto knižky a myslím si, že by si táto knižka zaslúžila i sfilmovanie. Je naozaj excelentná a odporúčať ju môžem jednoducho každému.

Stelesnenie Božieho hnevu (Denisa Oravcová, 28.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Mnoho diskutovaná, niektorými zatratená, inými odporúčaná kniha "Ľavá ruka Boha" upútala aj moju zvedavosť a odporúčam aj iným, aby si ju prečítali a vytvorili svoj názor. Ťažký osud hlavného hrdinu a jeho dobrodružstvá vás strhnú do úplne iného sveta. Dej najprv stagnuje na jednom v mieste, ale ani v útulku to nie je nudné...Neskôr nastane zvrat a Cale a jeho priatelia si vyskúšajú aj život za stenami útulku. Najväčším prekvapením bol pre mňa spád a rýchly koniec po ktorom som sa už nevedela dočkať pokračovania :)

Ľavá ruka Boha (Lucia, 15.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Ľavú ruku boha som čítala pred rokom, no doteraz si pamätám snáď každý úryvok tejto knihy. Od začiatku na mňa pôsobila veľmi zvláštne, chvíľami veselo, chvíľami smutne. Aj keď som si vypočula názory viacerých ľudí, či kladné či záporné, môj názor na knihu sa nezmenil. Je krásna, príde mi niečim zvláštna, niečim výnimočná... je fantastická, aj keď sa v nej nezjavujú žiadne nadprirodzené bytosti. Tiež sa človek dokáže pozrieť vďaka tejto knihe na náboženstvo z iného uhľa pohľadu. Príbeh sa mi zdá byť super, neotrepaný, má rôzne spády a nie je jednotvárna :-) Nechcem naznačiť, že je bezchybná, ale rozhodne patrí medzi tie lepšie knihy. Takže, autora veľmi obdivujem, že prišiel s tak skvelým nápadom a položil ho na papier :-) Určite odporúčam :-)

Na nezaplatenie (Žofia, 10.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Snáď najlepšia kniha, akú som kedy čítala . Je síce pravda, že druhý diel som ešte úplne nespracovala, no na túto knihu sa snáď krivého slova nedá povedať . A odporučila by som ju každému :) Úprimne ;)

super (Ivana, 21.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvela kniha, odporucam. Zaujimavy dej, budete ju chciet precitat na jeden dych a budete cakat na dalsiu cast..., ktora bude prekvapenim (priemerna kniha). Ale oplati sa kupiť, mne sa velmi jednotka-Lava ruka boha PACILA!!!!!!

lava ruka boha 2 alebo... (Michal, 13.5.2011) Odpovedať

0
..som to ciital, ze v septembri tohto roku pod nazvom ANJEL HNEVU

:) (zuzana, 9.5.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
hmmm ja som tiez citala jednotku a dvojka ma byt az o rok

hmm (zuzana, 9.5.2011) Odpovedať

0
no hej vychadza to ja som ju citala tak v auguste tiez nejako tak to je rok odstup

Odpoveď (Katarína Ončáková, 20.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
2. diel tejto trilógie vychádza koncom augusta 2011. Akákoľvek iná informácia nie je pravdivá a neviem, kto Vás tak mylne informoval. Do budúcnosti aspoň viete, na koho sa neobrátiť :-)

POKRACOVANIE (Peter, 19.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
PLS neviete kedy majú uviesť na trh 2. časť trilogie???? už sa na nu tešim a už 5 mesiac mi povedali: "POVEDALI NÁM ŽE KNIHU DOVEZU BUDUCI MESIAC"- toto ma už štve PLS kto vie napište mi to

Žáner (Dakon, 4.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čawte neviete aký je toto žáner? ... či fantasy, thriller alebo podobné ... (že je to trilogia to viem) ...

úžasné (Silvia, 16.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už sa neviem dočkať pokračovania

výborná (Jarka, 11.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som našla na nočnom stolíku môjho syna. Požičala som si ju a zhltla za jeden deň. Výborná, veľmi sa teším na pokračovanie.

Termín vydania (Peter Bielčik, 3.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu s originálnym názvom The Last Four Things, ktorá je pokračovaním knihy Ľavá ruka boha, máme zatiaľ zaradenú v pláne na august 2011. Tešíme sa rovnako ako vy...:-)

lHOG (rado, 1.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
sorry ale ja som cital ze knihu 2 pokracovanie chistaju vydat teraz v lete zrejme tak jun jul a tretie pokracovanie jun jul roku 2012

Skvelé! (Lucia Krajčiová, 22.2.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujímavá kniha, aj keď je to fantasy, našla som v nej pár veľmi hlbokých myšlienok, ktoré stoja za pozastavenie sa a zamyslenie... Je to dobre napísaná kniha, má zaujímavý dej... a už sa teším na druhý a tretí diel. Ďakujem za túto knihu.

Skvelé :) (Barbora, 17.2.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Z tejto knihy som bola nesmierne nadšená, bola veľmi zaujímavo písaná, skrátka super. Teším sa na druhý diel. :)

NAJ KNIHA (Peckoki, 27.1.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
tato kniha je najlepsia zo vsetkych sa uvedom konecne naco

Pokračovanie - 2. diel (Katarína Ončáková, 10.1.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň, vydanie druhého dielu je naplánovaný na august 2011.

super (durro33, 9.1.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super kniha ,slušný dej...bomba... len by som chcel vedieť kedy asi vyjde pokračovanie ?

Ohromné !!! (Ján, 28.12.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujímave čítať názory čitateľov na túto knihu /čítal som ich aj na Martinuse/. Treba si uvedomiť, že je to fantasy, nie cestopis alebo literatúra faktu. Môj názor - vynikajúce čítanie, výborný štýl, veľmi sa teším na druhý diel. Len tretí diel by mal výjsť hneď, nie zase o rok. Bodaj by Ikar mal v edičnom pláne viac takýchto románov. Otázka - čo tak aj M.Reilly alebo C.Cussler ? - v slovenčine nevyšlo nič.

Slabota (EV, 6.12.2010) Odpovedať

neoslovila ma
Nudne, zle napisane. Nepochopitelne oslavovana kniha. Na svete su stovky lepsich knih a lepsich autorov.

dobrá kniha (Denisa Talánová, 18.11.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
....skutočne príjemné, ľahké čítanie...celkom sa teším na pokračovanie....

cheops777 (i.b., 21.8.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
doporucujem si radsej precitat knihu Anjeli v mojich vlasoch od Lorny Byrneovej...ako cakat na dalsi diel vydania tejto....verte mi

perfect (Dusi, 30.6.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektne napísaná kniha napínavá od začiatku až do konca len sa už neviem dočkať pokračovania. Január je ďaleko

:) (iňa, 3.6.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Tiež som mala z knihy zmiešané pocity. Najprv ma to vôbec nebavilo, ale neskôr to nabralo spád. Takže ak bude pokračovanie v januári, asi si ju budem musieť v decembri prečítať aby som si pripomenula príbeh.

dalo sa (tomas, 16.5.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
dala sa citat ale mohlo by uz konecne vyjs aj pokracovanie aby sme vedeli ako to skoncilo

zaujímavé (aranka, 16.4.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aj ja som najprv prečítala ohlasy na knihu,rozmýšlala som nad kúpou,ale teraz neľutujem. Bolo to dobré čítanie, i keď takú krutosť na deťoch si neviem ani predstavit, a teším sa na pokračovanie

zaujímave (Tyja, 8.4.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Práve som dočítala knihu. Tiež som si najprv prečítala ohlasy, až potom knihu. Príjemne ma prekvapila, je na oddych, ale aj na zamyslenie a patrím k tým, ktorí budú netrpezlivo čakať na ďalší diel. Som rada, že sa dostala aj ku mne.

anjel smrti- januar 2011 (veronika, 6.4.2010) Odpovedať

0
zle spravy- anjel smrti vyde az v januari roku 2011, co uz, dufam ze to budu mat vtedy aj prelozene.......

no prekvapenie (Caitlin, 4.4.2010) Odpovedať

priemerná kniha
tak velmi som sa na tuto knihu tesila, ale zo zaciatku mi nebolo jasne, v akej dobe sa pribeh odohrava, ani kde sa to odohrava a nakoniec aj rozuzlenie na konci ma moc sklamalo, zdalo sa mi to take nedovysvetlene, ale vsak musime pockat na dalsie dve knizky, hadam to trochu viac osvetlia...

Chcem viac (AyvnK75, 30.3.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Ako už bolo spomenuté , preklad asi moc nevyšiel podľa našich predstáv . Niektoré vety som fakt nechápal ani po opakovanom prečítaní . Samotnú knihu by som uvítal aspoň o 100 strán hrubšiu . Chýbalo mi viac opisov obyvateľstva jednotlivých lokácií . Heh , ešte nikdy som sa nestretol so slovom "fľochol" . Najskôr som si myslel , že to má niečo spoločné s "fľusancom" , prepáčte za výraz . Dej knihy pekne graduje a autor si necháva do poslednej chvíle esá v rukáve . Nemôžem povedať , že by táto kniha bola nenahraditeľný šperk mojej knižnice , ale keďže sa už v nej nachádza , určite k nej pribudnú sestričky . Tak pán Hoffman nenechajte nás dlho čakať . Chceme viac .

prekvapenie (Luu, 18.3.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pre mňa prekvapenie naozaj. Som rada, že som si kúpila a nedala na príspevky, ktoré ju zvozili. Aj keď sa mi trocha ťažšie rozčítavala, dej ma stiahol. Ale musím uznať, že niektoré vety nedávali zmysel a pri dialógoch bolo niekedy ťažšie rozoznať, ktorá veta ku ktorej postave patrí. To je asi jediné mínus tejto knihy. Neviem, čí za to môže preklad, alebo aj v originále je to tak. Chcela by som sa spýtať, či neviete niekto, kedy má výjsť Anjel smrti ???

Nádhera (Veduci, 18.3.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
No je to super kniha... len by som cel vedieť kedy vynde druhy diel lebo to naozaj skončilo neskončené a zaujma ma čo spravia ty traja keď ich sledovali no paul nás nechal v napätí a musíme si počkať na druhý diel zatiaľ môžme iba o tom rozmýšlať :-)

broste the best (Jojo, 16.3.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
niet co dodat ta kniha hovori sama za seba

SUPER (Celi, 8.3.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
velmi dobre spracovany pribeh, najviac sa mi pacil opis boja na zaver, este raz vynikajuca

Otrasny preklad (Citatel, 28.2.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Dej je vyborny, zaujimavy a je tam aj vela dobrych zvratov. Najvacsim nedostatkom je podla mna kvalita a spracovanie prekladu. Niektore vety nedavaju vobec zmysel, pri dialogoch casto na prvy krat neviete ktora postava prave rozprava. Na 2. diel sa tesim a dufam ze s prekladom si daju viac zalezat.

Super kniha (Jakub Novák, 27.2.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to suuper kniha , mam 12 rokov a knihy velmi necitam , ale na tuto sa naozaj tesiiim je to fakt super kniha a vobec sa to neskoncilo blbo , skor zaujimavo . Je to proste necakany zaver . Skoda ze Anjel Smrti vyjde asi az o rok :(

:) (zuzu, 26.2.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
strašne užasná kniha:)..

super (Alex, 24.2.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
jezis fakt uzasna kniha!!... uz sa tesim na dalsiu cast a dufam ze bude coskoro... som zvedava ako to dopadne vsetko... :D proste uzas

je to super (veronika, 22.2.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
je to vyborna kniha, je pravda ze to skonci blbo ale hadam sa to v dalsej casti napravi.....nevie niekto kedy vide dalsia?????

gramatika (ja, 20.2.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
KNIHA JE S MAKKYM I !!!!!!!!!!

Fajn kniha (Michaela, 18.2.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Je to dobré,ľahké čítanie,plné napätia a zlomových situácií. Niektoré pasáže sú dosť brutálne,najmä začiatok knihy a potom to nejakú dobu stagnuje na jednom mieste.Ale skutočne ,keď ju začnete čítať,tak sa od nej neviete odlepiť (aspoň môj prípad). Som zvedavá,čo prinesú zvyšné dve časti.

:-( (Darina Fečková, 14.2.2010) Odpovedať

neoslovila ma
Tak čo povedať ,som sklamana nieje to najhoršie a asi som sa na tu knihu zlakala kôli perfektnej reklame na ňu.Som zvedava čo bude v ľalšich častiach.Čítala som už aj lepšie ako je toto. :-(

dobra kniha (Kristina, 14.2.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha sa mi páčila aj keď niekedy to bola až veľmi tvrdé ako napríklad ako ich bili v tom ,,útulku". Skončilo sa to dosť hlúpo pretože to skončilo dosť neurčito a nevieme čo bude Cale robiť ďalej ale tak uvidí sa. Osobne túto knihu odporúčam hlavne tým ktorý majú radi knihy na vojnový žáner to je všetko čiže ten autor má môj obdiv lebo ja by som nič podobné nevymyslela a ani by am to nenapadlo. A toto je trilógia teda má 3 knihy.

sklamanie (Lívia, 9.2.2010) Odpovedať

neoslovila ma
Táto kniha bola pre mňa sklamaním. Čakala som oveľa viac. Začalo to veľmi dobre, aj napätia sa stupňovalo, no potom nastal spád a kniha začala byť nudná. Som zvedavá, že či druhý diel bude lepší. Lebo knihy treba čítať do konca. Takže zároveň aj dúfam, že bude mať len dva diely.

Meno vetra (Michaela, 27.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
súhlasim mono vetra je skvelé a dvojka už je v čestine ale nesedí mi naňom to, že kniha je trikrát tenšia ako jednotka ....

príjemné prekvapenie (qwert, 23.1.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Mne sa to tiž vcelku páčilo, vzhľadom na reklamu som čakal horšie :). Proste nič svetoborné, ale nesklamalo. S počiatku trochu nudné, neskôr sa dej rozbehol a dočkal som sa aj menšieho prekvapenia. Hrdina ktorý nie je stelesnením všetkého dobrého, a za temnejšie prostredie u mňa výrazné plus. Len nechápem prečo v každej knihe musí byť milostné epizóda s následnými citovými výlevmi. Konečne niečo s fantasy vyšlo aj v Slovenčine, mimo detskej literatúry (Potter, Eragon, upíruske lovestory ...)

... (assassin, 18.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
akurat som knihu docital ..a to o6tej stavam do skoly :)) ta knihaje super... kedy bude pokracovanie??? neviete??? pls

Anjel smrti (Vlado, 17.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
odporucam jedna z najlepsich knih fantasy co mam v zbierke.. putavo pisane od zaciatku az do konca som zvedavy na dalsie dve casti

Hustee (FILIP, 15.1.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Hmmm ten nadpis a vyzor ma zaujal aj ked necitam knihy ale mozno si ju kupim

Vierka (Vierka, 15.1.2010) Odpovedať

neoslovila ma
Myslím, že na tomto svete už netreba ani takéto knihy písať, všetko speje k zničeniu sveta. A ničíme si ho sami...

Smutné (Vierka, 15.1.2010) Odpovedať

neoslovila ma
Myslím, že na tomto svete už netreba ani takéto knihy písať, všetko speje k zničeniu sveta. A ničíme si ho sami...

Ja knihy citam (Mia, 15.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
pocit kedy unava prechadza mojim telom je fakt neznesitelna je to unava zo vsetkeho co sa toci okolo mna je to neznesitelne preto len dobra kniha mi ukaze inu realitu aspon na par kratkych chvil a myslim si ze aj tato bude jedna snich uz sa na nu tesim :D

Judáš (Jurko Iranovic, 14.1.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
hej nadpis je zaujimavy ale skoda z eknihy necitam:)

perfektné!! (Nika, 13.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
"ďalší radový pokus nejakého úbožiaka zarobiť na kolotoči s cirkvou čo kedysi dávno roztočil dan brown" - čítal si tú knihu vôbec alebo si na to prišiel podľa názvu??..nemá to absolútne nič s brownom...úplne iný štýl písania a tiež tam nejde o cirkev...naozaj úžas kniha :)..

názor (beatrice, 13.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
ten názov znie zaujímavo... ktovie čo sa skrýva vo vnútry

citatel (taurus, 13.1.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
mozno si ju kupim kazdy clovek ma rad cosi ine osobne uprednostnujem spijonazne a sci fi a od dana browna mam vsetky a su velmi dobre napisane aj tie o cirkvi aj tie sci fi

až mi to hrôzu nahána (Frenki, 12.1.2010) Odpovedať

neoslovila ma
nechápem kto by si už takúto knihu mohol kúpiť a strácať pri nej svoj čas a nebodaj este čakať na pokračovanie knihy . už sa teším jak ju sfilmujú a potom zas budeme vsetci čumieť do TV zabávajúc sa nad vymyslenými životmi druhých a prichádzať o skutočné zážitky zo svojho života

goood ! ! ! (carlos, 12.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
toto tu chybalo!

citatel (Maroš Veverka, 12.1.2010) Odpovedať

som sklamaný(á)
sux (smrdíííí)... dalsi radovy pokus nejakeho uboziaka zarobit na kolotoci s cirkvou co kedysi davno roztocil dan brown

kniha (michaela, 10.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
je to dobra kniha si myslim

oplatí sa to (ivan, 9.1.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Zaujímavo rozohraný príbeh, na koniec ktorého si ešte budeme musieť počkať, keďže je to prvá časť plánovanej trilógie. I keď niektorré scény akoby sa opakovali, čítalo sa to dobre a plynule. 4 hviezdičky len preto, že to skončí tak strašne otvorene, že by to chcelo hneď schytiť do rúk pokračovanie a zistiť, čo sa to tam vlastne deje.

:) (niki, 7.1.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Podľa mna kniha vyzerá celkom dobre a mna zaujala uz pri tom nadpise.Môže to byť celkom zaujmavé čítanie. Dúfam že budem mať možnosť si ju čoskoro prečítať :)
Všetky komentáre (86)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je 0 deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Volá sa Cale.
Predpovedali mu, že jedného dňa zničí svet.
Možno sa mu to podarí...

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x