bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Rozbité šťastie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Rozbité šťastie

Príbeh Terky a Andreja sa začína takmer idylicky: manželia žijú v peknom byte s dvoma deťmi, štvorročnou Emilkou a šestnásťročným Adamom, a ku šťastiu im nič nechýba. Jediné, čo Terku škrie a nevie si s tým poradiť, je skutočnosť, že s Adamom, Andrejovým synom z prvého manželstva, si k sebe nevedia nájsť cestu, hoci sa o to nesmierne usiluje. Vážna kríza v manželstve nastáva vtedy, keď Andrej, majiteľ cestovnej kancelárie Sen, skráti dane a dostáva sa do väzenia. Terka zostáva na východu detí sama a musí sa popasovať so situáciami, o ktorých sa jej predtým ani len nesnívalo... Zvládne to?

Oveľa viac o tejto a všetkých ostatných knihách sa dozviete na oficiálnej stránke Táni Keleovej-Vasilkovej www.tanavasilkova.sk.

 

Detaily o knihe

Názov: Rozbité šťastie

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Rozbité šťastie (jana zabáková, 12.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super čítanie ,darmo pani Vasilková nesklamala a napísala pre nás super príbeh .V knihe je kus života a pravdy.Aj keď sa to nezdá,ale tie nástrahy ,vidina pekného a pohodlného života kde nemusíme prstom pohnúť sú tu a brali by sme ich všetkými desiatimi . Na druhej strane nám príbeh vykresluje čo všetko nás čaká ak sa necháme vtiahnuť do tákeho života ,ale ako sa hovorí /ČO ŤA NEZABIJE TO ŤA POSILNÍ/ a teda hlavná hrdinka si toho preskákala veľa,ale vyplatilo sa vypracovala sa na silnú ženu ktorú zahŕňajú deti neskutočnou láskou .

knižka o silnej žene (Mirka, 1.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha , na ktorú myslím aj dva mesiace po otočení poslednej stránky, od hlavnej hrdinky som si toho veľa zobrala. Terka bola doma s dcérkou a nevlastným synom, mala milujúceho manžela ktorý ich zabezpečil, pokial sa jej nezrútil celý svet.manžel skončil vo väzení , s nevlastným synom sa nedokázala zblížiť, ktorý nakoniec skončil na silných drogách.Terka zachránila manželovu firmu, a postavila sa sama na vlastné nohy. Silná ženská musím povedať, veľmi som ju obdivovala, a stále si ju pripomeniem keď mám nejaký problém, že sa dá všetko zvládnuť.

Rozbité šťastie (Silvia Hanáčková Verešová, 30.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od pani Vasilkovej čítam na jeden hlt...rovnako to bolo i pri knihe Rozbité šťastie. Zaujímavý, pútavý a akoby skutočný dej...Nemohla som sa od knihy odtrhnúť, bola som "vtiahnutá" do deja =) Jednoznačne odporúčam

Rozbité šťastie (Daniela Zeleňáková, 18.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to výborná knižka zobrazujúca súčasný život a problémy či nástrahy, ktoré v dnešnej dobe číhajú na ľudí. Dej je plný napätia a nečakaných zvratov. Páči sa mi spôsob písania - pútavý, prirodzený ... Milujem čítanie a veľa krát sa vraciam k niektorým titulom, beriem to ako oddych, odpútanie sa od bežných starostí. Proste skvelá kniha! Odporúčam každému!

Sila zeny (Zuzana Kollárová, 9.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
V tejto knihe vidno, čo všetko žena dokáže, keď sa inak nedá... inak veľmi príjemné čítanie, môžem len odporúčať

príbeh na zamyslenie (Anita Škodáčková, 15.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu - Rozbité šťastie som prečítala na jeden hlt. Niektorí iba večer pred spánkom máme možnosť prečítať pár strán (aj môj prípad), ale príbeh je tak pútavo napísaný, že som niekedy čítala dlho do noci. ešte jeden odsek, ešte pár riadkov a takto som prečítala ďalšie celé strany :) Málokedy sa mi to stane, ale tentokrát či na návšteve, alebo mužovi som rozprávala o jednotlivých pasážach. Obdivujem spisovateľku, pretože v tejto knihe niekoľko krát dosiahla, aby som sa zamyslela nad všednými vecami. Asi dlho budem myšlienky z knihy ďalej šíriť :)

rozbite stastie (Simona Tomanová, 9.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Od tejto knihy som sa doslova nevedela odtrhnut.vtiahla ma do deja a pribeh som prezivala spolu s hlavnymi hrdinami.je to asi najlepsia kniha aku som kedy citala.odporucam ju hlavne pre dievcata a zeny ktore nemaju predsudky pred moderne pisanymi knihami a radi citaju pribehy zo zivota a sucasnej doby.obsahuje velmi zaujimave myslienky!

super (Martina Putoráková, 22.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma doslova chytila za srdce. Dej je veľmi reálny, opisuje problémy ženy v dnešnej dobe. Pri opisoch niektorých scén som si aj poplakala. Spisovateľka si na nej dala naozaj záležať, vrelo odporúčam.

Rozbité šťastie (Veronika Vnenčáková, 12.9.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je fakt úžasná... nikdy som sa do knihy nevžila tak jak do tejto ..je super.... Veľmi sa teším kedy víde niečo nové...Prajem veľa úspechov ... vaša čitateľka Veronika

T. K. Vasilková - Rozbité šťastie (Soósová Monika, 16.7.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dlho som rozmýšľala, o čom asi Rozbité šťastie bude, keďže od pani Táni čítam automaticky všetky knihy bez rozdielu či obsahu (mimochodom úplne všetky sú super a zatiaľ ma nesklamala ani jedna) a veľmi som sa potešila, keď som sa to dozvedela, pretože v tejto svojej jednej z posledných kníh rozoberá znova tému, ktorá tu ešte nebola - má fantastickú zápletku, ktorá núti čitateľa obracať stránku za stránkou a silnú a nevzdávajúcu sa hlavnú hrdinku, ktorá ostala po nešťastnom údere osudu na všetko takpovediac sama, no napriek tomu bojuje ďalej...Či úspešne, to zatiaľ neviem, nakoľko som ešte len pri polovici knihy, no v každom prípade jej držím palce, aby znova zasvietilo v jej živote slniečko, zaslúži si to:-)

Rozbité šťastie (Lenka, 30.8.2009) Odpovedať

neoslovila ma
Ja mám zase pocit, že pani Vasilkovej dochádza dych. Prečítala som všetky jej knihy a poviem pravdu čím ďalej tým viac sa pri nich nudím. Tiež tam nachádzam chyby, respektíve situácie, ktoré nesedia s realitou a to mi na tom vadí. Dávno sa mi nestalo, aby som sa pri čítaní rozčúlila a hlavná hrdinka mi šla na nervy. Každopádne Rozbité šťastie je už asi posledná kniha, ktorú čítam a končím, ale aj tak jej prajem veľa úspechov.

SUPER (Katarína, 11.8.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super, super, super. Niet viac čo dodať. Prajem veľa, veľa, veľa dobrých nápadov a už sa teším na ďalšiu knihu. Ste super. Vaša čitateľka Katarína

Rozbite stastie (Anna Uhrínová, 11.5.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak ste este nikdy neplakali pri knihe(tvrdila som ze mne sa to stat nemoze)tak teraz urcite budete....ODPORUCAM...........

Rozbité šťastie (Eva Pekárová, 13.3.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobrá kniha ako aj všetky ktoré autorka vydala.Mám všetky jej knihy a čakám kedy bude nová.Prajem veľa úspechov vaša čitateľka EVA

Rozbité šťastie (katarina takacova, 2.3.2009) Odpovedať

príjemné čítanie
Veľmi pekne pozdravujem autorku nielen tejto, ale všetkých jej kníh čo vo svojom živote napísala a hlavne,ktoré vydala. Prečítala som ich všetky a stále čakám na ďalšiu novú,ktorú budem hltať jedným dychom. Všetky sú písané úžasne a veľmi ľahko sa čítajú. Pravdaže nesklamala ma ani táto Rozbité šťastie a je úžasné ako mne samotnej čitateľke dala veľa sily a novej energie , pretože som sa stotožnila s jej hlavnou postavou / ako vždy v novej knihe / a riešila tak všetko s ňou. Som ešte raz vďačná za to,že niekto píše tak skvelé knihy a prajem samotnej autorke veľa skvelých nápadov,veľa nových kníh v čo najkratšom čase,taktiež zdravia,šťastia,úspechy v rodinnom a osobnom živote a aby neprestala písať tie skvelé ,skvelé knihy.S pozdravom Vaša stála a verná čitateľka a obdivovateľka K.
Všetky komentáre (15)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Emilka trpí neprítomnosťou otca... a vlastne aj mamy. Tá mama, na ktorú bola od narodenia zvyknutá, kamsi odišla. Zostalo tu len jej telo... všetko ostatné ktosi vygumoval. Ale kto? A kto to dovolil?! Sedí na zemi a tíško plače. Plače za ženou, ktorá sa vedela hrať, tešiť z drobností, vychutnávať si život, prítomnosť malej Emilky... všetko. Zostala tu cudzia žena, večne pod tlakom, večne v strese, žena, ktorú rozplače aj rozbitý med. No vie, že je to celé trocha inak. Neplače pre rozbitý med... ale pre svoj rozbitý život. Plače pre to, čo všetko musela v poslednom čase prehltnúť. Ako horkú pilulku, bez možnosti voľby.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x