bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hriech náš každodenný

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:336
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Lepšia cena: 13,40 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,72 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,95 €
Ušetríte: 2,23 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hriech náš každodenný

Na oddelení vrážd kriminálnej polície v Našom Meste panuje tradične dobrá nálada, pretože do ranného nástupu ostáva ešte osem minút a Chosé všetkých zabáva opisom vášnivých chvíľ, ktoré v noci strávil so svojím najnovším objavom. Jeho verný poslucháč, Tlstý Váňa si od vzrušenia zabudol naložiť ďalšie sústo, ale krpatý Kuky mu nezabudol z kopy pred ním uchmatnúť kus tlačenky a vajce na tvrdo. Dobrú náladu ukončí telefonát šéfa... majú naliehavú prácu. V priechode starého domu v centre mesta našli smetiari zakrvavenú mŕtvolu muža. Už prvé zistenie na mieste činu je šokujúce - nie je to muž, je to iba chlapec a na tele má stopy po krutom mučení! Je to Peter, nezvestný už päť dní, alebo našli iného chlapca? A... koľko bude ešte mŕtvych, kým beštiu v ľudskej koži nechytia? Detektívi Richard Krauz a Jozef Fischer zvaný Chosé ani netušia, čo im nový prípad prinesie, ale jedno je isté už na začiatku, krvi je na mieste činu akosi priveľa a je rozliata na čudných miestach... aj pod balkónom rozmaznanej zbohatlíckej Zdeny, ktorá klame od začiatku výsluchu. A čo jej manžel, bývalý boxer, má dosť sily aby spáchal niečo také ohavné?

Detaily o knihe

Názov: Hriech náš každodenný

Objednávací kód NA313426

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

D.Dán (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hriech náš každodenný je kvalitná kniha, ktorú by ste si mali určite prečítať. Dostane každého. Super príbeh.

vynikajuca kniha (Jarmila, 16.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dalsia z knih Dominika Dana, ktoru clovek precita jednym dychom. Jednoducho Dominik Dan je super autor a jeho knihy nikdy nesklamu. Drzim mu palce. Nech sa mu dari a nam citatelom - nech nam je jednoducho citatelsky fajn z jeho knizkami.

.. (Danka K., 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dominik Dán je mojim obľúbeným autorom, prečítala som všetky jeho knihy okrem Koženého srdca, ktoré čítam práve teraz. Táto kniha na mňa ako na čerstvú mamičku urobila veľký dojem, a aj som si pri jej čítaní poplakala. Kniha má smutný koniec, no ako vo väčšine kníh D. Dána je vinník potrestaný. Zaujala ma však trochu iná vec/myšlienka, ktorú vkladá do každej svojej knihy a síce, že všetko je o ľuďoch, o našom prístupe k sebe samým, druhým ľuďom a k životu. Dnes sa to často hovorí, ale všetci na to zabúdame a žijeme uponáhľaný konzumný život a zabúdame/nestíhame sa venovať tým, ktorý to potrebujú najviac - našim ďeťom. Je to krásne smutná kniha.

Najlepší Dan (Peter, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je písaná trošku netradične ale na mňa urobila najlepší dojem. Prečítal som od Dominika Dana všetky knihy ale táto mi najviac utkvela v pamäti. Vrelo odporúčam.

Nasledujúce strany budú nechutné. Nečítajte ich. (Slavomíra Koprivňaková, 21.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čo spravíte s otvorenou knihou po takejto "výzve" od samotného autora? Samozrejme, že ju budete čítať. A neoľutujete. Aj keď - áno, téma je to veľmi citlivá a príbeh je písaný tak, že Vás bolí srdce a neraz sa Vám stránka pred očami rozmaže... Analyzujete dej a rozmýšľate, kto môže byť natoľko krutý, kto môže byť také zviera, aby utýral neplnoletého chlapca. Adeptov je viac a autor zvolil veľmi dobrý rozprávačský štýl - zabieha od prítomnosti k minulosti a tak máte možnosť lepšie pochopiť, čo sa deje a aké vzťahy sú medzi jednotlivými postavami. Jednoducho ani touto knihou Dán nesklamal.

Skvelé (ako vždy) (jana uhercikova, 22.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Snáď ani jedna kniha od Dominika Dána pre mňa nebola sklamaním. Pútavý dej, zaujímavá zápletka a vtipné dialógy na oddelení vrážd sú zárukou skvelej zábavy. Hriech náš každodenný je kniha, v ktorej som do posledných strán netušila kto je vrah a to sa mi často nestáva. Asi aj to je dôvod, prečo som ju zhltla za víkend. Ostatne, ako všetky jeho knihy. Snímam klobúk, pred týmto autorom!

odporúčam (Eva J., 19.11.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborné čítanie, pútavý príbeh.

Hriech náš každodenný (Danka Burdová, 30.9.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kinžka sa mi dostala do rúk len náhodu, ale prvé strany ma zaujali natoľko, že som si ju kúpila. Od začiatku až do konca je príbeh napínavý. Prečítala som ju asi za dva tyždne,lebo keď som začala, nevedela som prestať, kým som sa nedozvedela kto bol vrah.
Všetky komentáre (8)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x