bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Brida

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:224
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:53

Lepšia cena: 9,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,37 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,90 €
Ušetríte: 1,53 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Brida

Rozprávanie o mladej Írke Bride a jej túžbe po poznaní. Na svojej ceste stretne Brida múdreho muža a ten ju naučí, ako treba prekonať strach, a ženu, ktorá ju naučí tancovať na skrytú hudbu sveta. V Bride vidia dar, ale ona sama musí prejsť cestou objavenia. Na ceste za osudom sa Brida snaží nájsť rovnováhu medzi svojimi vzťahmi a svojou túžbou zmeniť sa.
Skutočný príbeh jednej z najmladších učiteliek čarodejníckej tradície je vyrozprávaný rovnakým rozprávačským štýlom, ktorému dielo Paula Coelha vďačí za široký ohlas na celom svete. Rozpráva o prvých krokoch vtedy dvadsaťjedenročného dievčaťa, ktoré sa jedného dňa rozhodlo, že svoj osud spojí s tajomstvami mágie.

Príbeh o láske, tajomstve a odvahe.
Príbeh o duchovnej stránke lásky a erotickej stránke duchovna.

Dostupné verzie titulu

Brida Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Brida

Objednávací kód NA200831

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Recenzie

Hodnotenie čitateľov

Brida - super Coelhovka :) (Evita, 10.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som začala čítať z jednoduchého dôvodu - moja celá rodina zbožňuje Coelho knihy a preto som sa nevedela dočkať, kedy sa konečne táto kniha dostane aj do mojich rúk :). Je to príbeh o 21-ročnej žene Bride ktorá sa chce naučiť čarovať alebo skôr by som povedala spoznať tajomstvo mágie a preto sa vyberie do lesa, v ktorom sa stretne s odborníkom na mágiu a ten ju má zaúčať. On v nej vidí jeho spriaznenú dušu a ... ďalej už prezrádzať nebudem, presvedčte sa samy čítaním tejto skvelej knihy. Brida mi pripomína seba ... nie len tým, že máme rovnaký vek, ale aj tým, že chce poznať niečo nové nepoznané a che pochopiť svet. Sama sa občas precitnem ako sa cítim byť stratená a neviem nájsť seba samú. Preto mám rada práve takéto knihy lebo ma nútia zamýšľať sa :). Čítajte aj vy, určite vás táto kniha zaujme ;) Odporúčam.

Brida (Veronika Jurčišinová, 20.8.2013) Odpovedať

Coelho je jeden z mála autorov, ktorého knihy po prečítaní vo mne zanechali tak hlboký dojem, že vždy, keď sa na pultoch ukáže nové jeho dielo, neváham a zaobstarám si ho. Brida je unikátna! Je to istým spôsobom posolstvo a zadosťučinenie pre tých, ktorí niečo podobné zažili a nájdu sa v hlavnej hrdinke. Aj keď Coelho vsádza na ženy ako hlavné postavy, jeho knihy sú čitateľné pre kohokoľvek. Brida je človek ako každý iný. Dúfa v niečo viac. Verí, že nájde odpovede na nikdy nezodpovedané otázky. Každý jedinec chce viac. Moje dojmy sa celým dejom výrazne menili a skutočnosť, že niekto v Brazílii píše akoby váš príbeh je neopísateľný! Brida je tu a navždy tu ostáva. Nie je to trhák, ktorý si musí čitateľ prečítať 5-krát. Tým, pre ktorých je určená, sa vryje do srdca ako žiadna kniha predtým.

Hlbavé čítanie.. (Alena D., 14.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som dostala od brata,nadchla..dnes už vlastím väčšiu časť zbierky kníh tohto autora,pretože dokáže myšlienkami,postojom nájsť to pozitívne v nás,zrazu chcete byť lepším,hodnotnejším pre okolie a pozeráte do svojho vnútra inými očami..

Zmiešané pocity (Dominika, 12.3.2013) Odpovedať

neoslovila ma
Túto knihu som dostala pred troma rokmi na Vianoce. Odvtedy som ju nedokázala prečítať. Pustila som sa do nej viackrát ale nejako ma nezaujala. Paulo Coelho patrí medzi autorov, ktorý je mnohými čitateľmi obdivovaný. Mňa si však nezískal. Čítala som od neho 11 minút. Táto kniha sa aspoň dala dočítať. Ale Brida sa mi vôbec nepáčila. Možno by som jej ešte mala dať šancu, ale jednoducho sa neviem prelúskať cez tú knihu...

Veľmi pekná kniha (Veronika Farkašová, 10.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Je to veľmi pekná kniha, s hlbokou myšlienkou, a je zaujímavá :) Odporúčam

Lepšie než alchymista (Ján Kubo, 30.3.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najlepšia kniha čo som čítal zatial od neho. Vrelo odporúčam. Veľmi zaujímavé to je :)
Všetky komentáre (6)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x