bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zastavte Dubčeka!

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zastavte Dubčeka!

V románe Zastavte Dubčeka! podáva autor nielen ucelený obraz o spoločensko-politickej situácii v rokoch, keď sa myšlienky socializmu ujímali i reformovali, ale spájaním zaujímavých faktov zo súkromného života Dubčekovcov vytvára aj pôsobivý ľudský portrét najznámejšieho česko-slovenského politika moderných dejín.

Všetko o J.Banášovi (fotky, videá, besedy, ocenenia, rozhovory...) nájdete na www.jozefbanas.sk. A buďte k nemu ešte bližšie na Facebooku: www.facebook.com/banas.jozo

Dostupné verzie titulu

Zastavte Dubčeka! Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Zastavte Dubčeka!

Objednávací kód NA200811

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Recenzie

Hodnotenie čitateľov

Dubček (Sofia Orišková, 8.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pravdou je , že mladí ľudia málo vedia Alexandrovi Dubčekovi... Preto by som zaradila túto knihu do "povinnej literatúry" každého mladého uvedomelého človeka. Palec hore, fantázia! :)

takto by mal vyzerať dejepis.. (Danka, 26.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha,zaujala ma,aj keď som v tomto období bola dieťa. Pri čítaní som si neuvedomovala že čítam dejiny, takto by mali vyzerať učebnice na hodinách dejepisu.Pútavé,plné zaujímavých faktov, osudov ľudí, ktorí TAM skutočne boli a skutočne túto dobu zažili..Zaujímavým plusom bol aj opis života A.Dubčeka po okupácii, ktorý nieje až tak verejne známy.Knihu určite odporúčam prečítať každému.

vedieť (Ivana, 17.12.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Zaujímava kniha o Dubčekovi, ako to bolo vtedy....Dozviete sa vela novych a zaujímavych faktov z minulosti....Určite sa oplatí prečítať....

Zóna Nadšenia (Miroslava Pavlikova, 2.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobry den pan Banaš, ako prva sa mi od Vas do ruk dostala kniha Zona nadšenia a je to užasna kniha milujem čítanie knih a tato kniha je jedna z najlepsich. Patrím do mladšej generacie čitatelov a tato kniha mi ukazala dobu v ktorej zili moji rodicia DAKUJEM je to krasna, prehladna a pre nas mladsich zrozumitelna kniha z doby okupacie československa a komunistickeho režimu u nas. Ešte raz dakujem, a uz mam precitanu knihu Kod 9 je taktiez zaujimava, lahko zrozumitelna kniha plna zvratov a napatia. Dakujem pan Banaš že svoje volne chvile mozem travit v spoločnosti Vašich krasnych knih. Na koniec mam na vas 1 otazku chystate sa napisat alebo v najbližšej dobe vydat dalsiu novinku. Dakujem za odpoved a drzim Vam palce u dalsej tvorby....:)

Info (Lucia Tvaroskova, 23.6.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý den pán Banáš...Potrebovala by som od Vás info či sa dá zohnat od Vás knižka Zastavte Dubčeka v Nemčine...Dost by ma to zaujimalo a 2 otazka je kde by som ju zohnala..Velmi pekne Vám Dakujem..z pozdravom vaša Lucia Tvarokova

Poďakovanie (Jozef Banáš, 19.2.2010) Odpovedať

0
Ďakujem paniam Horňákovej a Hruškovej za uznanlivé slová, ktoré ma veľmi potešili a povzbudili. Verím, že aj môj nový román Kód 9, ktorý hovorí o historickej margibnalizácii žčny sa vám, dámy, bude páčiť. Keďže mám opakovanú skúsenosť, že hanlivé (nie kritické) slová píšu zvyčajne anonymovia, potešil by som sa, keby mi pán Mark Verin zavolal, rád by som, aby mi svoje výhrady povedal priamo do očí. Môj telefón: 65427810. Dám správu, či našiel odvahu.

dakujem (Katarína Hrušková, 12.2.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Som len obyčajná žena, matka,naivná zdravotná setra a dcéra, ktorá prišla o milovaného otca...no nesúhlasím , že pán Banáš nevie písať.Zónu nadšenia som čítala a je fantastická. Doba, ktorú moji rodičia žili, z tej druhej strany-nekomunistov je tu popísaná tak, že som ju pochopila a aj keď niektorí namietajú, že sa žilo dobre -neverím.A tak vám pán Banáš veľmi ďakujem za túto knihu, ktorú odložím pre svoje deti, aby pochopili ako sa žilo... a s nadšením sa pustím do čítania ďalších titulov.

Pre vsetkych (Dominika Horňáková, 24.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj vynikajúca kniha o Dubčekovi a dobe, v ktorej pôsobil. Konečne sa autori prestávajú báť pomenovať veci pravým meno a hlavne z obdobá po r. 1968, ktoré sú stále živé. Treba o našej minulosti hovoriť, hovoriť pravdivo, nebáť sa faktov a z minulosti sa poučiť!

Zastavte Banáša (Mark Verin, 24.11.2009) Odpovedať

neoslovila ma
Po opakovaných pokusoch dostať sa ďalej ako za jednu kapitolu Zóny nadšenia, nebudem míňať drahocenný čas ďalším pokusom pána Banáša urobiť zo seba spisovateľa. Mojim názorom však nechem odradiť iných čitateľov. Zásluhy autora pri presadzovaní zníženej ceny na krátke cigatery v čase, keď pôsobil v tabakovom biznise a jeho úprimný pohľad na kultúrnosť politického života našej krajiny, sú nesporné. Iba si myslím, že Alexander Dubček si zaslúži oveľa viac, ako pero pána Banáša.
Všetky komentáre (11)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x