bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Miluj ma ironicky

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:160
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

Lepšia cena: 8,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,56 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,95 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Miluj ma ironicky

Chceli by ste vedieť ako robiť drahoty a prísť tak ku šťastiu? Ako zapôsobiť na ženy, ktoré vedia, čo je dobré? Ako zaobchádzať s mužmi, čo majú chronickú alergiu na slovo záväzky? Ako chápať nevestu v noci pred sobášom v prípade, že je to vaša bývalá frajerka? Ako zo sexu na jednu noc nerobiť traumu na celý život? Ako odpúšťať, ako žiarliť, ako nepátrať, ako nebyť idiotom a necítiť sa ako chudera? Potrebujete nutne vedieť ako milovať a neutrpieť ujmu na zdraví a emocionálnej celistvosti?

Maxim E. Matkin vám v piatej a tentoraz celkom malej knihe Miluj ma ironicky prináša niekoľko návodov na prežitie vo vzťahovej džungli, samozrejme, s ručením obmedzeným. Vo výbere z krátkych textov, publikovaných v lesklých magazínoch pre ženy, odkrýva tajomstvá mužsko-ženskej komunikácie a strategických hier. Ako bonus ponúka Príručku blafera, teda návody, ako predstierať, keď to nedokážete žiť, s ktorou sa kedysi ako autor vynoril z hlbín internetu. Pravidelné posedenia u psychoterapeuta ani v spovednici vám táto útla zbierka síce nenahradí, ale ako Priateľ na telefóne ukrytý v knižke, ktorý dokáže v pravý čas vytiahnuť ten pravý príbeh zo života, určite nesklame. A nezabudnite, že je lepšie milovať ironicky, než nemilovať vôbec.

Detaily o knihe

Názov: Miluj ma ironicky

Objednávací kód NA311931

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Prekvapila (Daniela Konôpková, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si najprv len požičala, nevedela som ani čo mám od nej čakať. Jednoducho ma zaujal názov. Po prečítaní som však bola veľmi milo prekvapená. A musela som si ju kúpiť aj do mojej knižnice, aby som si ju mohla ešte pár krát prečítať. Je to skvelá kniha... Hlavne sa mi páči štýl akým Maxim píše. Ľahká irónia a vtip. Mám rada knihy ktoré ma vedia pobaviť a táto je jednoznačne jednou z nich! Určite odporúčam prečítať :)

Príjemný relax (Pes Flakaty, 22.2.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemný relax, pre mňa Matkinovka z tých lepších.

Príjemný relax. (Pes Flakaty, 22.2.2015) Odpovedať

Príjemný relax, pre mňa neprekonaný Matkin.

Kde môžem zmazať svoj komentár? (Pes Flakaty, 22.2.2015) Odpovedať

kde môžem zmazť svoj komentár?

Zaujímavá.. :) (Ivana Paľová, 16.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Prečítala som skoro všetky knihy od Matkina, ale táto je naozaj unikátna. Dnes som tu knizku dostala a akurat som ju docitala a mozem povedat ze je skvela ako obvykle. Ľahkým a ironickým spôsobom poukazuje nato čo si myslia muži o ženách a samozrejme aj naopak. Formou ironických poznámok krátkych príbehov toho povedal pre mńa dostatočne veľa. Skvele som sa pri nej bavila a myslím, že vďaka nej sa môžem v budúcnosti vyvarovať prípadných omylov v láske. Človek sa v tejto knihe stretáva so situáciami, ktoré dôverne pozná, či už sú negatívne alebo pozitívne.Odporúčam ju všetkým tym ktorí majú radi knihy pre relax a zábavu

Matkinov štýl boduje (Adriána Francová, 5.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som priam zhltla, presne zo života, také o nás a ľuďoch, situáciách, ktoré by málokto chcel do detailu popisovať, super

Celkom iný pohľad (Jana Vieriková, 4.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka mi uplne sadla...autor s )lahkou iróniou vtipom a uplne novým pohladom opisuje rôzne príbehy zo života vzťahov a pod. Prišlo mi to velmi svieže pútavé ľahké... určite sa oplatí to knižky zahryznúť!

na oddych (Andy, 15.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je ideálna oddychovka, žiaden napínavý dej, zvraty a pod. ale práve preto túto knihu milujem. Je ironická, cynická, takže tak trochu ako ja :) Milujem cynizmus vo všetkých podobách, takže na túto knihu nedám dopustiť a vrelo odporúčam všetkým, ktorí majú dosť "slizkej romantiky" a radi by si prečítali niečo uletené, ale aktuálne.

Fakt to nepíše žena? (Klára Cicoňová, 15.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha je podľa mňa fantastická, páči sa mi ako sa zaujimavo opisuje isté mužske vlastnosti a zároveň sa im vysmieva :D až sa mi v niektorých častiach nechcelo veriť že to nepíše žena :D super kniha, odporúčam :)

Miluj ma ironicky (Pavlína Kubíčková, 4.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Miluj ma ironicky bola prvá kniha, ktorú som od Matkina čítala. Matkina mi poradila kamarátka, ktorá tvrdila, že jeho knihy sú podobné Evitovkám, ktoré milujem. Popravde, bola som milo prekvapená, keď som začala knihu čítať a zistila, že je úplne odlišná od iných kníh. Nerozprávala len jeden príbeh, ale hneď niekoľko - s myšlienkami, ktoré sú ako z vašej hlavy. Aspoň ja som to tak cítila. A odvtedy zaraďujem Matkina medzi svojich obľúbených autorov. :) A tu je jedna veta, ktorá mi znie stále v hlave, odkedy som túto knihu dočítala: "Keď ide o city, zomierame a ožívame rozhodne častejšie, než by sa patrilo na niekoho, kto neúčinkuje v juhoamerickej telenovele, kto si len žije svoj život." :)

Super kniha (Zuzana uškertová, 13.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak táto kniha vás určite nesklame, je úplne iná, ako som čakala, lebo nemá dej, ale napriek tomu je to veľmi príjemné čítanie. Skoro stále som sa smiala, dokonca aj poučila, zamyslela... Jednoducho, čo viac si môže čitateľ pri dobrej knihe prijať. Skvelá oddychovka, ktorá ma nesklamala na mojej dovolenke. A už som ju odporučila ďalším kamarátom, takže teraz putuje medzi nimi a tiež sú s ňou veľmi spokojní. Už len, aby ju začali čítať aj chlapi a niečo si z nej aj zobrali do života =)

Miluj ma ironicky :) (Dominika Kováčová, 6.3.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha plná uletených rád pravdepodobne vychádzajúcich z autorovho života. Nie je to typický "matkinovský" žáner, ale tak isto zaujme. Mňa najviac zaujalo, čo všetko vedia ženy o mužoch a naopak.

Matkin (S. Adamčíková, 24.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Matkin je jeden z mojích obľúbených autorov, takže ani touto knihou ma nesklamal. Páčil sa mi dej aj postavy, zaujímavé čítanie, škoda , že som prečítala tak rýchlo.

Oddychovka (Monika Vinkláriková, 8.2.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Nebola to žiadna "ťažká" literatúra, nič, čo so zatajeným dychom čítate až do konca... No na relax a oddych ako stvorená.
Všetky komentáre (14)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x