bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mužské interiéry

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:174
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 8,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,56 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,95 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mužské interiéry

Ktorá láska je najhodnotnejšia? A ktorá má budúcnosť? Prečo majú muži milenky? A prečo sa tie milenky dokážu zamilovať? Koľko vydržia manželky a kedy začnú bojovať? Môže existovať láska bez sexu? Ako dlho to bolí, keď stratíme milovaného človeka? Majú aj domy svoje osudy? A má zmysel veriť na happyendy?

Kniha Mužské Interiéry vyjde knižne ako v poradí štvrtý román spisovateľa Maxima E. Matkina. Mužské interiéry rozprávajú príbeh, v ktorom nejde len o ženské exteriéry, ale aj o svet dospelých, v ktorom sa muži a ženy občas správajú ako deti.

Detaily o knihe

Názov: Mužské interiéry

Objednávací kód NA311207

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Proste Matkin :) (Veronika Dedíková, 15.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vždy skvelý. Matkin proste nikdy nesklame. Od tohto autora som už prečítala všetky knihy, ktoré vyšli. Síce mojou najobľúbenejšou stále zostáva Láska je chyba v programe, táto kniha však tiež má miesto medzi tými lepšími, ktoré som čítala. Autor v tejto knihe opisuje svet z viacerých pohľad, no podstatou je nevera. Obyčajné manželstvo, jedno obyčajné dieťa a jedna obyčajná nevera. Autor nám ukazuje, ako nevera môže vyzerať, čo všetko sme schopní urobiť kvôli láske. Túto knihu som dostala od kamarátok na výročie. Bol to vlastne spoločný darček pre mňa a môjho priateľa. Ja by som ju tiež odporučila všetkým párom :)

prvá aj posledná.. =) (Zuzana, 9.3.2013) Odpovedať

neoslovila ma
čítala som na odporúčanie kamarátky a bola to prvá a pravdepodobne aj posledná kniha od tohto autora..pre mňa bez hviezdy.. =)

Super! (Pavlína Kubíčková, 4.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mužské interiéry som si požičala z knižnice na odporúčanie svojej kamarátky a nesklamala! Na dovolenke pri mori a slnku som ju "zhltla" za jedno poobedie. :) Kniha písaná so štipkou satiry, citu a zaujímavého príbehu. Pri niektorých stranách som sa cítila akoby mi autor vravel z duše. A môžem povedať, že koniec knihy milo prekvapil. :)

Najlepšie dielo od Matkina (Martina, 2.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
S Matkinom som začla na enzin.sk....všetky knihy mám už teraz doma, prečítané niekoľko krát. Ale táto je jednoducho najlepšia. Pripadá mi najzrelšia, nie je len o radostiach zo sexu a alkoholového opojenia. Je o živote, o jeho úskaliach, o prílivoch lásky, o sile osudu, spravodlivosti....mne sa kniha páčila najviac, určite ju odporúčam prečítať si, nepoznám nikoho, koho by sklamala:-D

moja prvotinka od Matkina (Sabína Babková, 12.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
túto knihu som čítala ako prvú od tohto autora...noo treba uznať,že si nedáva servítku pred ústa, ale tak Matkin :DD netreba ho predstavovať...pri niektorých pasážach som sa ja červenala :P ale kniha sa mi páčila...neviem ju porovnávať s jeho ostatnými knihami lebo som ich nečítala aj ked ich zopár mám doma...proste nemám čas :( neva..ved aj na materskej budem :))) takže k veci...kniha sa mi páčila a koniec ma prekvapil :) ale dal to Matkin riadne :))

alebo ženské interiéry? (Dominika Kováčová, 6.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Trochu satiry, trochu vtipu, skryté odpovede na otázky položené na záložke knihy...Ľahké čítanie, malé zastavenie pri téme mužskej nevery, a radosť z toho, že manželka i milenka si našli cestu ku šťastnému koncu.

najlepšia matkinovka (Henrieta Breznaníková, 28.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
čítala som všetky matkinove knihy. Tie čo vyšli v poslednej dobe ma nejak nezaujali. Za najlepšie z jeho tvorby som stále považovala polnočný denník a mexickú vlnu. ale po prečítaní tejto knihy, sa môj názor zmenil.. najlepšia jeho kniha. odporúčam

Matkin (S. Adamčíková, 24.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super čítanie- kniha nesklamala. Rada čítam o vzťahoch,je veľa názorov a postojov k láske, manželstvu a dôvere či nevere...pre mňa zaujímavá kniha.

pre mna naj (Milena Veresová, 4.12.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
matkinovka z tých ktoré som prečítala. Mozno preto, ze ponuka viacero pohladov na manzelsku neveru - len tak, bez odsudzovania a hodnotenia stran. Pacila sa mi a zdala sa mi tak nejako hlbsia nez tie ostatne, kde vlasne o nic neslo. I ked vraviet si, ze manzelstvo je NIECO je staromodne. Pre mna to ale bolo aj o zodpovednosti, spravodlivosti a tiez porozumeni. Vsetkych stran.
Všetky komentáre (9)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x