bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Čarodejnica z Portobella

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:232
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Lepšia cena: 9,16 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,37 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,90 €
Ušetríte: 1,53 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Čarodejnica z Portobella

Athena je adoptívna dcéra libanonských emigrantov, ktorých z Bejrútu vyhnala vojna. V Londýne sa počas univerzitných štúdií zoznámi s mužom, s ktorým privedú na svet dieťa. Vzťah však nemá dlhú životnosť. Athena sa zamestná v banke, kde tajomným a veľmi nekonvenčným spôsobom neuveriteľne zlepší výkonnosť celej pobočky, neskôr sa stane úspešnou predavačkou pozemkov na Strednom východe. Neustále však myslí na svoju biologickú matku, ktorá ju po narodení opustila, preto sa rozhodne vydať do Transylvánie, aby ju vyhľadala. Athena počas svojho putovania dospeje k poznaniu, ktoré naveky zmení nielen jej život, ale aj životy ostatných ľudí v jej okolí. Príbeh mladej "čarodejnice z Portobella" nám vyrozprávajú práve osoby, ktoré okolo nej žili. Podávajú nám obraz súčasnej spoločnosti, kde konformizmus a strach byť iným neraz určujú naše životné smerovanie.

Dostupné verzie titulu

Čarodejnica z Portobella Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Čarodejnica z Portobella

Originálny názov: Bruxa de Portobello

Objednávací kód NA200392

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Čarodejnica z Portobella (Daniela, 11.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám prečítané už takmer všetky tituly od autora aké v slovenčine vyšli a môžem povedať, že každá z Coelhových kníh má svoju vlastnú osobnosť. Prečítala som ju na jeden hlt počas cesty vlakom, čo sa mi nikdy nestalo - na konečnej stanici mi vybehli slzy do očí ... krásna kniha, už dávno ma nejaká tak veľmi nezaujala. Odporúčam všetkým ... treba sa dostať začiatkom k pochopeniu a potom sa už veziete až do konca bez prestávky. Čo kniha, to iný pisateľský štýl, iné prostredie aj hlavný hrdinovia. Jeho knihy sú skvelé, ak ich posudzujete srdcom a čítate v správnom čase..:-) Svojim spôsobom som si zamilovala každú z nich, ich myšlienky sa stali mojou súčasťou a postavy mi veľmi prirástli k srdcu. Podľa mňa, keby si každý jeden človek na svete prečítal aspoň jedno dielo od Coelha, svet by bol krajší, lepší, pretože by boli ľudia vnímavejší ... Čarodejnica z Portobella je kniha, ktorá sa mňa osobne veľmi dotkla a po jej prečítaní sa pozerám na svet inými očami. Mnohému sa cez toto dielo naučíte a mnohé vám prezradí vďaka tomuto dielu aj vaša duša - nesmierna vďaka za toto dielo! Úžasná kniha, všetkým vrelo odporúčam a prajem krásne chvíle s bosorkou!

Čarodejnica z Portobella (Lucia Vajsová, 13.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Na odporúčanie známych som si kúpila Čarodejnicu z Portobella aj ja. Žiaľ, ja sa nemôžem pridať k jej nadšencom. To však neznamená, že príbeh, alebo autor sú zlí...možno som na ňu ešte nedozrela =D

Nezvyčajná ale zaujímavá :) (Ivana Paľová, 14.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Je to prvá kniha od tohto autora čo som prečítala ale celkom bola dobrá. Z tejto knihy mám zmiešané pocity, oceňujem zaujímavý štýl a formu písania ale čakala som niečo lepšie. O tomto autorovi som počula samú chválu. Kniha je o príbehu Athény zaujímavé je, že jej životný príbeh je rozprávaný viacerými postavami to mi pripadalo veľmi podstatné na tejto knihe. Nechápala som ako sa zrazu objavila matka Atheny aspoň to autor bližšie neopísal. Kniha nebola skutočným príbehom, ktoré ja rada čítam ale osobne mi tak pripadala. Určite odporúčam ľuďom ktorých už omrzeli romantické romány. Táto kniha prináša aj ponaučenie tak nebudem ľutovať, že som si ju prečítala.

velmi dobra kniha (Kristína Opálková, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi dobra kniha. Urcite oslovi kazdeho. Je kniha nad ktorou ked sa clovek zamysli, uvidi rozne ludske vlastnosti. Poukazuje na nenaplnenu lasku a posobi ako skutocny pribeh. Vo svete to uz raz tak chodi a autor to v tejto knihe dokonale vystihol.

Znova pravdivá fikcia (Mgr. Viktória Kerekešová, 25.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
P. Coelho znova ukáže prstom na ľudské vlastnosti akými sú odvaha, obetavosť, mystickosť, svedomitosť plnenia životného poslania u hlavnej hrdinky a zatrpknutosť, nedôverčivosť a obmedzenosť jej protivníkov. Znova poukáže na ďalšiu formu lásky, ktorá nie je naplnená, napriek tomu je spokojná. Je to kniha, z ktorej si každý niečo ponesie do života.

Carodejnica z Portobella (Silvia Halszová, 16.8.2007) Odpovedať

neoslovila ma
Tato kniha sa mi pacila, ale nechapala som postoj matky. Odrazu sa objavila a nikto nechapal preco. Mala naozaj radost z toho, ze mohla pomoct druhym, alebo chcela ukazat na ich chybu.
Všetky komentáre (6)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x