bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Infekcia, 2. vydanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Infekcia, 2. vydanie

Jurij Davidov, sklamaný ruský emigrant, sa chce po sedemročnom neúspešnom pobyte v Amerike vrátiť domov. Pred odchodom sa plánuje ešte pomstiť adoptívnej vlasti za to, že sa mu nenaplnili túžby po dosiahnutí "amerického sna".
Jurij pôvodne pracoval v bývalom Sovietskom zväze v továrni na výrobu biologických zbraní, preto má dostatočné znalosti na to, aby vykonal svoju pomstu v desivom meradle. Teroristi a ich spojenci - neofašistickí skinheadi - mu zabezpečia potrebný materiál na výrobu bojovej látky a spolu rozbehnú operáciu Horská lasica.
Do hry vstupujú aj dvaja súdni lekári Jack Stapleton a Laurie Montgomeryová. Na Jackov pitevný stôl sa dostáva prvá obeť jednej z bojových biologických látok a Laurie zasa skúma ďalšie mŕtve telo. Nikto pritom nepredpokladá, že by prípady mohli súvisieť...
Podarí sa im rozriešiť záhadu skôr, ako Jurij a jeho kumpáni stihnú zaútočiť na nič netušiacich civilistov ničivou biologickou zbraňou?

Detaily o knihe

Názov: Infekcia, 2. vydanie

Originálny názov: Vector

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Kríza (Helena Diviakova, 3.2.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam

napinave (eli 412, 18.9.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
velmi napínavy pribeh, kniha vas nechava v napati až dokonca!!! precitala som uz viacero titulov od Cooka ale tento patri rozhodne k najlepsim!

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

"Amerika má vážne problémy," súhlasil Curt, "ale len preto, lebo sionistická okupačná vláda podporuje zákony proti súkromnému vlastníctvu zbraní, medzirasové manželstvá, buzerantov a negrov, čo obchodujú s drogami a podvádzajú na sociálnych dávkach. Všetci títo sa zo všetkých síl snažia podkopať naše korene, a práve proti tomu bojujeme. Vieme, že v našom boji budú aj civilné obete. Nedá sa tomu zabrániť. Ale hlavný útok vždy povedieme proti vláde, nie proti ľuďom."
"V mojej vojne neexistujú civilisti," vyhlásil Jurij. "Preto chcem zaútočiť na Central Park. Ak bude fúkať správny vietor, zasiahnem veľkú časť mesta. Hovorím tu o stovkách tisícoch alebo dokonca miliónoch, nie o nejakých smiešnych šiestich tisíckach. Práve na to je určená zbraň hromadného ničenia. Dofrasa, na ten váš malý cieľ by vám pokojne stačila obyčajná klasická bomba."

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x