bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Polnočný denník

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:176
Poradie vydania:2.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 8,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,56 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,95 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Polnočný denník

Prvý slovenský internetový bestseller, ktorý vyvolal pozornosť, ktorú nikto neočakával. Polnočný denník je hlavne o depresiách, o zmysle života, o láske a o sexe. Hlavne o sexe

Detaily o knihe

Názov: Polnočný denník

Objednávací kód NA306606

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

super (Monika, 20.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prečítala som skoro všetky Matkinove knihy ale táto ma zaujala asi najviac :) Zasmiala som sa na nej veľmi príjemné čítanie :) Odporúčam

prvá (Martina, 14.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som čítala dávnejšie, ale pamätám si situáciu u nás doma: Knihu som nechala na svojom nočnom stolíku, prišla som z práce asi o tretej a môj manžel, tak ako som ho ráno v posteli nechala, tak som ho aj našla, akurát s kniho v ruke a jeho komentár: Ty take čítaš??? Šak som ani nemohol ísť do roboty! (je szčo) .... myslím že to hovorí za všetko

ako som spoznala matkina (Romana Pitková, 12.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
uplne prva kniha, ktoru som este citala po castiach na jednej internetovej domene..uz vtedy som si zacala hladat info co je zac, z kade sa nabral a ako je mozne, ze tak dobre pise..a za mna teda je tato kniha doteraz najlepsia a vzdy si rada precitam niektore oznacene uryvky ...takze najvrelejsie odporucam :)

:) (Monča, 14.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Všetky matkinové knihy sú super ale táto ma nejakým spôsobom najviac zaujala. Bola tak ľahko svižne a vtipne písaná že som sa od nej nevedela odtrhnúť pokiaľ som ju nedočítala. A tie rôzne názvy kapitol- no super :D Odporúčam každopádne :)

Polnočný denník (Lucia Vajsová, 23.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Nenáročné čítanie pre oddychové chvíľe. Knižka nad ktorou sa netreba veľa zamýšľať, iba sa pohodlne usadiť a trochu sa posmiať =)

Nočne vybuchy smiechu a to všetko na Slovensku a po slovensky (Matej Paluch, 11.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha určena či pre muža alebo ženu - určite zaručene pobaví a poodhalí pravdu o sučastnych problemoch mladej ale aj strednej generacie, ich prehreškom, smilstvam, ale na druhej strane aj veselych pribehov a vysmeskov. Urcite sa poucite, kedy v byte treba pokladat plavajucu podlahu, s kym nevedno chodit na nakupy do svedskeho velkoobchodu s nabytkom a čo to vlastne je ten "biely sex" :)

prosim si salku...coho? (miroslava pagacova, 9.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neda sa uz popriet, ze zijeme v inom svete. Blaznivom, sialenom, divnom. Vsetko je nesmjerne uponahkane, rychle a nevyspitatelne. Ludi trapi stres, depresia a uzkost, vsade vladne chaos a toho dobreho je malo. Matkin je liek. Velka skupina ludi Matkina odsuzduje, hadze jeho knihy na jednu kopu, vraj su rovnake a jeho povysenecky styl je udajne trapny a detinsky. Ale ti ludia, ktori si knihy precutaju tam vzdy nieco dobre najdu. Lebo Matkin je ozajstnym liekom, jeho uzasne pistrehy, opisy a obrovske davky sarkazmu ci ironie Vas donutia sa zasmiat aj v najhirsich chvilach. Ma aj emotivne aj drsne knihy. Polnocny dennik sa radi k tym drsnym s lahkym pribehom, no peknymi a hlbokymi myslienkami. Mozno je to cez hranicu unisnosti a sex je skoro vsade, ale je to ta prava salka vsetkeho. Takzem prosim si salku coho? Salku Matkinovych ostrych slov.

Polnočný denník (Dominika Kováčová, 6.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čítala som zatiaľ všetky knihy od Matkina. Samozrejme som začínala jeho Polnočným denníkom. Veľmi zaujímavá a pútavá kniha o živote, o vzťahoch dnešných ľudí. Je písaná ľahkým štýlom, takže zaujme viaceré vrstvy. Maxim E. Matkin a všetky jeho knihy majú môj veľký obdiv.

prva (Milena Veresová, 4.12.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
matkinovka, ktora chytila asi kazdeho. Citala som a nevedela som prestat. Stahovala som a posielala kamoskam bez netu. Zabavna kniha, ktora mala v tom case jedinecny pohlad na single a vobec postoje mladych. Lahka, prijemna. Nema chybu - mozno aj preto ma tolko nasledovnikov :)
Všetky komentáre (9)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x