bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Čaro všednosti

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:43

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Čaro všednosti

Všetky knihy, úryvky, fotky, videá a diskusie – kliknite si na oficiálnu stránku Táni Keleovej-Vasilkovej: www.tanavasilkova.sk

Komorný príbeh mladých manželov Magdy a Adama. Hoci obaja boli kedysi presvedčení, že im dvom sa to nestane, čas ukázal, ako sa mýlili. Všednosť, jednotvárnosť, nekonečný a opakujúci sa kolobeh rovnakých rán a rovnakých večerov postupne mení ich spoločný život. Ani si nestihli všimnúť, kedy sa to vlastne začalo, no zrazu akoby v ňom bolo niečo mŕtve. Keď sa Magda rozhodne, že pôjde do práce, ich vzťah sa ešte zhoršuje. Môže mať aj všednosť svoje čaro..?

Detaily o knihe

Názov: Čaro všednosti

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Čaro všednosti (Zuzana Bumberová, 15.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha sa mi čítala veľmi dobre a rýchlo, aj v tejto hlavnej predstaviteľke som sa našla, keďže aj ja som na materskej dovolenke, viem čo Magda prežívala. Každodenný stereotym pri dvoch deťoch, túžba vymaniť sa z neho. Zvolila si navrat do práce, no celé jej to prerástlo cez hlavu, lebo musela okrem práce stihnuť aj veci okolo domácnosti. Potreba prilepšiť si aj finančne, keďže jeden príjem pre 4 ľudí je naozaj málo. Po roku to pochopila, že peniaze sa za rodinnú pohodu a detskú radosť vymeniť nedajú. Mám rada knihy od pani Vasilkovej, lebo témy jej kníh čerpá z bežných problémov, ktoré tu na Slovensku máme a preto sú nám jej knihy tak blízke.

Moja prvá... (Michaela, 8.5.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto bola prvá kniha, ktorú som od pani Keleovej-Vasilkovej čítala, je to skvelý pútavý príbeh zo života...

Čaro všednosti (Daniela Zeleňáková, 18.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super príbeh s veľmi výstižným názvom. Knihu by som odporučila niektorým ľuďom, ktorí sa večne za niečim ženú...

odporúčam (maja, 2.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čítala som viac knih od Vasilkovej a ani táto ma nesklamala. Mala som ju požičanú z knižnice a nemohla som ju pustit z rúk. Príbeh zo života, ktorý nas poučí , že nie len peniaze nám prinesú štastie. Ale skor si máme važit drobnosti okolo seba a tešit sa z nich aj ked su to možno len bežné veci a situácie, ktoré preživame každy den.

odporúčam (Martina Rusnáková, 1.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Predvčerom som túto knihu prečítala, dá sa povedať na "dva hlty" :) Prvý hlt - kniha sa mi na začiatku nepáčila, hoci som prečítala všetky Tánine knihy, niektoré aj viackrát. No napriek tomu som túto knihu začala čítať a nejako nie a nie ma zaujať, no po pár stranách sa list obrátil a prešla som na hlt druhý :) Zrazu sa dej zamotal a ja som ju čítala skoro do rána, kým som ju prečítanú neodložila.... čo na tom, že mi o tri hodinky trebalo vstávať do práce a ráno som vyzerala ako vyoraná myš? Prečítala som ju celú, proste sa ju nedalo pustiť z ruky :)

dakujem za knihy autorke aj vydavatelstvu! (Lubica, 22.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Znama mi pozicala tuto knihu, bola moja prva ktoru som od pani Keleovej-Vasilkovej citala a citam ich doteraz!Su uzasne! Take realne zo zivota, sama som na materskej dovolenke a ako keby som niekedy citala o sebe, o svojich pocitoch, problemoch. Uzasny relax, zapletky, styl pisania. dakujem, ze vydavate tieto knihy.

výborná (23.11.2007) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto bola prvá kniha, ktorú som od Táni čítala. Úplne ma dostala, výborný príbeh, ľahké čítanie, super relax... Ak ste Tánin fanúšik, odporúčam!
Všetky komentáre (7)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x