bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Moc nášho podvedomia

Vydavateľ: Aktuell (JUDr. Juraj Ďurišin - AKTUELL)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 03:06

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Moc nášho podvedomia

Na vlastné oči som videl, ako sa v ľuďoch všetkých krajín, rás, národov stali zázraky. Aj váš život sa môže zázračne zmeniť, len čo začnete využívať magickú moc svojho podvedomia. Táto kniha vám objasní, ako spôsoby myslenia a obrazy vašej predstavivosti formujú, vytvárajú a určujú váš osud, pretože povaha a podstata človeka je totožná s obsahom jeho podvedomia.

Detaily o knihe

Názov: Moc nášho podvedomia

Objednávací kód NA936261

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Moc nasho podvedomia (Veronika Jurčišinová, 20.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tuto knihu uz mam asi 3 ci 4 roky a precitala som ju uz niekolkorkrat. Mam ju pri posteli a hocikedy ked sa pod tarchou vsetkych udalosti tazkeho dna necitim mozno najlepsie si ju hoci len nahodne otvorim a precitam par viet. Posobi velmi upokojujuco. A to je len jedna z jej vlastnosti :) Ta kniha naozaj moze zmenit nas zivot. Dolezite je nielen si ju precitat, ale hlavne ju precitit! Naucit sa pracovat so svojimi myslienkami, naucit sa neprechovavat v sebe negativne emocie (tie posobia naozaj destruktivne) a vysledok sa naozaj dostavi. Kazdy sme iny, niekomu to ide hned, niekomu to moze trvat niekolko rokov, ale netreba sa vzdavat - jednoducho povedane, uskodit to nemoze, len pomoct :) ja som presvedcena o tom, ze to funguje, ale netreba prestavat, lebo ako tu uz v niektorom z prispevkov bolo napisane, niekedy ked dosiahneme nieco uspokojive, prestaneme za to dakovat, prestaneme mysliet s pokorou, sme mozno povysenecky, namyslenejsi, a to sa nam moze vratit sklamanim. Odporucam kazdemu, na zlepsenie medziludskych vztahov, na lasku, na akekolvek problemy. Ja som tuto knihu darovala aj mojmu priatelovi, a verim, ze mu pomoze byt stastejsim :-)

Hmmmmmmmmmmmmm (Renata, 30.4.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mne túto knihu odporučil bývalý kolega, s ktorým som si začaĺa písať po 20.-rokoch na Facebooku....Odporučil,dokonca mi ju kúpil a daroval za čo mu ešte raz aj touto cestou ďakujem.Nad mnohými zlými i dobrými vecami v mojom živote som sa vďaka tejto knihe,zamyslela ešte raz- ale ináč, tak ako to "káže" táto kniha.Pevne verím, že moje podvedomie mi pomôže.....

Perfektná (Katka, 4.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knižku som našla v strýkovej knižnici a veľmi ma zaujala. Okamžite som si ju požičala, keďže je to môj obľúbený žáner. Hneď z úvodu ma prekvapila, keďže i keď bola písaná mužom, s titulom Dr., bola ľahko čitateľná, čo som neočakávala. Čítanie každej strany pre mňa bolo radosťou a musím povedať, že som bola smutná keď som ju dočítala. Veľmi sa mi páčili i to, že v knižku obohacovali rôzne príklady, čím je to ľahšie pochopiteľné pre čitateľa. Táto knižka sa mi zapáčila a preto siaham aj po ďalších jeho dielach.

Kvalitné čítanie (Terezka, 15.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Staršia no stále výborná motivačná literatúra.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x