bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Túžby

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:05

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Túžby

Všetky knihy, úryvky, fotky, videá a diskusie – kliknite si na oficiálnu stránku Táni Keleovej-Vasilkovej: www.tanavasilkova.sk

Lucia je slobodná mamička, ktorú potrestal „život“ za jej nerozvážnosť a naivitu tým, že jej poslal do cesty neseriózneho partnera. Hoci by sa zdalo, že sa nemá z čoho radovať, nie je to tak. Mráčky na oblohe rozháňa malý synček, v práci sa jej tiež darí. Radosť zo života jej v súčasnoti upiera len despotická matka. Začína byť už unavená zo všedných dní prinášajúcich stále tie isté problémy, stráca vieru v akúkoľvek zmenu k lepšiemu. Šťastie sa je však neobrátilo celkom chrbtom. Odchádza na lyžovačku a jej život dostáva nové, veselšie farby…

Detaily o knihe

Názov: Túžby

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Túžby sú rôzne a má ich každý z nás. (Oľga Kohútiková, 18.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Niekto túži po prepychu a niekto iba po troške porozumenia a za hrsť lásky. Ak sa začítate do knihy Túžby od Táni Keleovej – Vasilkovej, tak si istotne prídete na svoje. Vzťah mama a dcéra sa zdá byť už stratený, ale dokazuje, že všetko sa dá, ak sa chce. Po lyžovačke Luciin život síce dostáva iné farby, ale časom Lucia zistí, že má sklon k celkom inému farebnému svetu. Akému??? To sa dozviete, ak siahnete po tomto príbehu zo života a práve v ňom sa aj viacerí nájdu. Odporúčam. Ťažko sa jej dokážete vzdať, núti Vás čítať a čítať až do konca. Veľmi pekne spracované. Ďakujem za krásne čítanie.

Hodnotenie (Romana, 8.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po dlhej dobe som znova začala čítať knihy a pustila som sa do modernej literatúry. Táto kniha patrila medzi moje prvé prečítané po dlhej dobe a musím povedať, že ma veľmi zaujala. Čítala sa ľahko a rýchlo. Vždy som sa večer už nemohla dočkať, kedy si už po denných povinnostiach otvorím knihu a budem sledovať ďalšie osudy hrdiniek - mamy a dcéry. Veľmi pekná kniha, ktorá ma zaujala hneď na začiatku a otvorila bránu k ďalším knihám od tejto spisovateľky.

Túžby (Daniela Zeleňáková, 18.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
V knihe sa píše o reálnosti života, témy kníh tejto autorky obohacujú naše ženské srdcia aj keď túžby máme často nesplniteľné. Knižky sú duchaplné a vyznačujú sa úžasným dramatickým spádom ... Prežívala som všetko s hrdinkou románu – keď bolo ťažko - plakali sme obidve, keď bola šťastná - smiali sme sa a boli sme šťastné obidve ... Veľmi pekné - odporúčam!

Môj osobný názor teda.. (Martina, 7.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
..Táto kniha ležala takmer v zabudnutí u nás doma na poličke..čítala ju niekedy dávno ešte moja mama..nevedela som či sa do čítania pustiť..ale teraz neľutujem, od Keleovej som čo to už čítala, no táto knižka ma chytila za srdce.. Veľmi sa mi páči ako autorka opisuje charakteristiky postáv..ako sa v knihe dokáže aj problém zvrtnúť na vtipnú záležitosť..a hlavne ako si matka s dcérou k sebe ešte dokážu nájsť cestu..a čo sa týka témy láska..tak nato si už každý vytvorí názor sám..mňa osobne to trošku prekvapilo.. nie vždy je všetko také ako sa nám na prvý pohľad zdá..Kniha bola veľmi príjemným čítaním..nevedela som sa od nej odtrhnúť..takže určite ju odporúčam..a dnes je v ponuke dokonca s extra zľavou tak to nepremeškajte! :)

Nenáročnosť pre čitateľa (Michaela Černeková, 18.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Čítala som viacero kníh od Keleovej-Vasilkovej, ale táto bola moja prvá.Patrí mame a ona mi ju odporučila.A ak vy hľadáte oddychujúce čítanie odporúčam vám ju zasa ja.Hlavnú hrdinku si isto obľúbite a budete s ňou prežívať strasti a radosti života ako ja.Začítate sa do knihy a už ju nepustíte to viem určite.Presne pre ženy,ale aj dievčatá ako ja.

mama (Matilda Bialoňová, 17.4.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
aj mama sa môže zmeniť a táto kniha je aj o tom,odporúčam

relax (23.11.2007) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak ste fanúšik p. Keleovej, prečítajte si, príjemný relax...
Všetky komentáre (7)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x