bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Knihy od autora Drahomír Mihálek

Drahoš Mihálek (narodený v roku 1960) vyštudoval zahraničný obchod na EU Bratislava. Po roku 1989 začal podnikať v oblasti obchodu. V roku 1994 založil dnešný Zväz obchodu SR pod pôvodným názvom AVODIS (Asociácia veľkoobchodných a distribučných spoločností SR).

Keď v roku 1998 spolu so spoločníkmi predal obchodný reťazec MAXA a vstúpil do politiky, ako nominant vtedajšej vládnej koalície pôsobil vo viacerých pozíciách do roku 2001, potom striedavo pôsobil v súkromnom biznise, politike a štátnej správe. Má za sebou viacero odborných stáží v Holandsku a USA (Florida University) v oblasti obchodu a energetiky. Absolvoval aj City University Bratislava. V spolupráci so STV bol producentom dokumentárneho filmu o Kube Interview s Fidelom (STV ho odvysielala 9. decembra 2009).

K jeho koníčkom patrí šport (potápanie, golf, atletika, lyžovanie, streľba), jazyky (v roku 2006 sa podieľal na vydaní študentskej zbierky španielskej poézie), cestovanie a najmä osemročná dcéra, ktorej venuje veľa svojho voľného času. Okrem dcéry má ešte dve deti (syna a dcéru), ktoré absolvovali vysokú školu a už pracujú.

Neboli nájdené žiadne knihy od tohto autora odpovedajúce daným kritériám.

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD

Zasielanie noviniek zdarma na váš e-mail


x