bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Knihy od autora Cloud Henry

Dr. Henry Cloud prináša svoje poznatky ako psychológ aj ako bádateľ v oblasti duchovného života a pomocou nich skúma večné princípy vesmíru, ktorým podliehajú naše ciele, túžby, vzťahy a životy. Je autorom alebo spoluautorom vyše dvadsiatich kníh vrátane titulu Boundaries (Medze), ktorého sa predalo vyše milióna výtlačkov, a jeho najnovšej knihy Integrity: The Courage to Meet the Demands of Reality (Integrita: Odvaha vyhovieť požiadavkám reality). Spolu sa už predalo vyše 4 miliónov výtlačkov jeho kníh.

Dr. Cloud bol hosťom relácií mnohých rozhlasových a televíznych staníc a jeho články alebo recenzie kníh vyšli v Los Angeles Times, The New York Times, The Boston Globe a iných významných periodikách. Dr. Cloud je jedným z moderátorov celonárodného rozhlasového vysielania New Life Live, ktoré sa vysiela na viac než 150 staniciach. Na seminároch, konferenciách a firemných zhromaždeniach často prednáša na témy, ako je vodcovstvo, vzťahy a osobný rast, a to doma aj v zahraničí.

Dr. Cloud je zanietený hráč golfu a obľubuje plavbu loďou, rybolov a potápanie v morských hlbinách. Žije v Los Angeles s manželkou a dvomi dcérami.

Neboli nájdené žiadne knihy od tohto autora odpovedajúce daným kritériám.

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD

Zasielanie noviniek zdarma na váš e-mail


x