bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Stvorená objasňovať zločin

Vydavateľ: Elist (Elist, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:394
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:57

Lepšia cena: 8,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,56 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,95 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Stvorená objasňovať zločin

"Paula Santorisová sa usiluje nájsť agentúru, ktorá by jej zverila prácu súkromného detektíva. Kráska so záľubou v zbraniach, bojových umeniach, rýchlych motorkách a rockovej hudbe, ktorá trpí beznádejou na pevný vzťah, to však nebude mať ľahké. Keď konečne získa vytúženú prácu, dostane prípad, ktorý ju sklame. No čoskoro nadobudne pocit, že tu ide o viac. Alebo je to všetko úplne inak?

Viac sa dočítate na 400 stranách nového kriminálnom románu od Vojtecha Beniczkého."

Detaily o knihe

Názov: Stvorená objasňovať zločin

Objednávací kód NA383953

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Veľmi dobrá kniha (Rudo P., 23.2.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Môžem povedať že od prvotiny slovenského autora som nečakal takú kvalitu. Štýl dej opisy - všetko ma to veľmi bavilo. Hrdinka tejto knihy je veľmi zaujímavá osoba a bavilo ma nahliadnuť aj do jej súkromia. Vypočúvanie svedkov a podozrivých vyznelo absolútne reálne.

Stvorená objasňovať zločin (T.M, 28.1.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma zaujala hneď pri prvých stranách a mám z nej pozitívne pocity.Zaujalo spracovanie a dej sa postupne čím ďalej tým viac zamotával. Paula je statočná hrdinka, o ktorú má človek pri čítaní tejto knihy obavy. Všetky opisy aj dialógy na mňa pôsobili autenticky a dej gradoval.

Prvotina (Alice, 8.1.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mam rad taketo pribehy a vyhovuje mi, ze autor nezachadza do detailov brutality. Knihu si moze precitat cela rodina (my sme ju doma precitali vsetci traja vratane 18 rocnej dcery)Paula je spravna hrdinka, ktora sa vzdy do niecoho zamota a ma skvelych priatelov aj rodinu. Je to putave citanie plne napatia, napisane odlahcenou formou a vyzretym stylom. Ak toto je vytvor zaciatocnika, tak klobuk dolu a budem nedockavo cakat cim nas prevkapi nabuduce.

Zaujímavá knižka (Simi, 7.1.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pôvodne som knihu Stvorená objasňovať zločin kúpila priateľovi pod stromček. No neodolala som a začítala som sa do nej. Som rada, že som vybrala práve túto knižku.Veľmi sa mi páčila a úplne vtiahla do deja. Paula je super. Tento príbeh ma veľmi zaujal a aj keď veľmi nezvyknem čítať tento akčný žáner, autor ma veľmi zaujal. Po Camille Lackberg, mám druhého obľúbeného krimi autora :-)

Stvorena (Vlocka, 6.1.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vierohodne, napinave a vtipne. Vydarene dielo z prostredia, ktore dobre poznam, a vdaka skvelemu opisu mam pocit, ze som sucastou deja. Fascinuje ma skvela znalost prostredia tohto zacinajuceho autora. Hlavna postava po cely cas vytrvalo bojuje s nepriaznou osudu a od patrania ju neodradi ziadna hrozba. Bavili ma aj policajti. Urcite si to zasluzi pokracovanie.

Spokojnosť (Karol Spisiak, 4.1.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už dåvno som nenarazil na knihu od slovenského autora, ktorá by ma bavila. Som rád, že som sa do nej pustil. Je fajn zistiť, že máme na Slovensku takého talentovaného autora. Dobre sa to čítalo. Oceňujem, že príbeh je z prostredia Bratislavy a okolia, ale odohráva sa aj v nádhernom prostredí Tatier. Dej je dobré výstavný, je plný napínavých zápletiek. Už teraz sa teším, čím nás autor prekvapí nabudúce.
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x