bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Archa

Vydavateľ: Sofian (SOFIAN, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:48

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Archa

Štvrtá kniha Tibora Eliota Rostasa prináša doposiaľ najkomplexnejší pohľad na témy, akými sa už roky zaoberá nielen vo svojich knihách, ale aj v časopise Zem&Vek. Zhŕňa ich do piatich kapitol, no najlepšie ich vystihuje rozdelenie do dvoch primárnych polarít – globálneho marazmu a konkrétnych možností, ako mu čeliť.

AK SA VYMANÍME Z KATASTROF, AKÝMI SÚ:
svetovláda sionizmu * Nový svetový poriadok * globálny policajný štát * svetofašizmus * depopulácia * babylonské satanistické dynastie * saturnská kabalistická hypnóza * peniaze ako infekcia ľudstva * devastácia hodnôt a autorít * znesvätenie kresťanstva * elitný okultizmus * ekonomika šakalov * Protokoly sionských mudrcov * diktatúra politických strán * totalita korporácií * mediálna propaganda,
POSTAVÍME ARCHU NÁDEJE, KDE BUDE:
komunita ako obdarovávanie * sebestačnosť na všetkých úrovniach * sociokracia namiesto demokracie * matka príroda ako učebnica života * komplementárne a doplnkové meny * svet bez peňazí, teda svet bez utrpenia * guru novej spoločnosti – nová ústava * bytosti, rastliny a nirvána * detstvo tvorivou hrou – nie väzením škôl * umenie, filozofia a kalokagatia * život bez médií, bánk a politikov * záchranný systém integrovaných komunít.

„Dnešná epocha vo svojej maskovanej, obludnej a tyranskej zvrátenosti prináša aj nebývalý prístup k univerzálnemu vedomiu. Tisícročia, počas ktorých ľudská rasa upadala do nevedomia v zajatí kolosálneho väzenia s neviditeľnými mrežami, sa dnes vyjavujú ako veľkoformátová holografická šou. Môžeme sa pozerať, premýšľať a všetky obrazy vnímať ako úžasnú panorámu nášho bytia a osudov. Všetkých tých, ktorí sa z toho poučili a zajtrajšok im nie je ľahostajný, povzbudzuje Tibor Eliot Rostas k tomu, aby sa s láskou a oddanou úprimnosťou v srdciach chopili historickej príležitosti. Aby vo svojich mysliach a životoch začali stavať archu, ktorá bude vo svete po kolapse nádejou a bezpečným domovom toho najšľachetnejšieho, čo v nás ešte stále prebýva.“
David Icke

Detaily o knihe

Názov: Archa

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Sklamanie (Dal som mu šancu, 11.5.2017) Odpovedať

som sklamaný(á)
Kniha má ambíciu byť polemikou o chode a dekonštrukcii spoločenských a ekonomických javov. Tam však zlyháva neoopodstatennými tvrdeniami a spájaním nespojiteľných javov, ktoré sú na sebe nezávyslé. Logika opodstatnení chýba. Žánrovo sa jedná o úvahu, ktorá je literárne a štylisticky chabo spracovaná.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x