bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Leto s Alexandrom

Vydavateľ: Verbarium (VERBARIUM, s.r.o.)
Séria:Leto s Alexandrom (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:260
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:48

Lepšia cena: 10,91 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,17 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,99 €
Ušetríte: 1,82 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Leto s Alexandrom

Šestnásťročná Táňa má perfektný život: bohatého otca, skvelé kamošky a najdokonalejšieho chalana pod slnkom. Všetko kazí len jedna vec: s mamou si vôbec nerozumie. Jedného dňa sa však zdanlivá idylka prudko zmení... Spolu s mamou musí uprostred noci opustiť domov. Prostredie je náhle iné, ľudia sú iní a životný štýl má ďaleko od toho, čo poznala. Okúsi, čo je zrada a musí si začať klásť otázky, aké dosiaľ nemusela. Počas letných prázdnin Táňa postupne zisťuje, že nič nie je tak, ako to na prvý pohľad vyzerá. Zistí, že starý dom v ktorom bývajú schováva rodinné tajomstvo. Pomôže jej ho odhaliť záhadný chlapec s čiernou čiapkou na hlave? Ten, čo chodí na bicykli a čím ďalej, tým viac zamestnáva jej myšlienky? Alebo sa všetko ešte viac zamotá?

Detaily o knihe

Názov: Leto s Alexandrom

Objednávací kód NA383099

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Kniha Leto s Alexandrom (Katarína, 1.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prajem pekný den. Ku knihe som sa dostala tak že som oslovila pár spisovatelov o nejaké sponzorské dary a p. Silvia Demovičová ako prvá reagovala na moju prosbu a darovala do nasej kniznice tri kknihy. Kniha Leto s Alexandrom bola jednou z nich. Velmi rada čítam a mozem ju vrelo odporučit. Kniha je písaná velmi zaujímavo , je oddychová a zároven putavá...nevedela som sa od nej odtrhnut ..jej hlavný hrdinovia su mladí zaujímaví ludia a velmi som si ich oblubila...tesím sa na dalsie pokračovanie...

Leto s Alexandrom (Martina, 3.12.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi čítala ľahko a ani som sa nenazdala, bola som na konci. Je to krásny, vtipný a realistický príbeh. Hlavná hrdinka Táňa sa ocitá na neplánovaných prázdninách u babky, ktorú ani nepozná a na dedine. Kdesi v zapadákove, ďaleko od mesta odkiaľ prišla si ešte aj vodu na umytie musí nosiť zo studne. Všetko sa zmení, keď stretne záhadného a trochu zvláštneho Alexa. Nudným dňom je koniec a ona zažíva vtipné a veselé príhody rovnako úmerné tým hamblivo romantickým, ktoré zažijete len na začiatku ľúbostného vzťahu. Ale prázdniny sa raz musia skončiť a škola nepočká. A čo oni dvaja? Ak sa chcete presnunúť v čase, zaspomínať aké to kedysi bolo, či sa z chuti zasmiať, tento príbeh je na to ako stvorený.

Po prečítaní tejeto knihy (Miriama, 10.7.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha na už oslovila v jednom obchode po prečítaní obsahu som si ju chcela strašne kúpiť za vysvedčenie .Zostávalo pár dní do vysvedčenia ale niekto ju kúpil .Bolo mi strašne ,pretože mala byť moja.Asi po týždni sa táto kniha objavila v knižnici .Skoro som umrela od radosti.Po prečítaní som ju chcela čítať znova a znova.Naďalej ju hľadám v každom jedom kníhkupectve.Postavy boli famózne.Keď autorka opisovala Alexa hneď som sa doňho zamilovala.Už sa teším na druhý diel.Hneď ako vyjde kúpim si obidve.Prajem autorke veľa ďalších úspešných kníh ako táto.Ďakujem.

Vynikajúce čítanie (Jana, 8.5.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po tejto knihe som siahla s vysokým očaķávaním, pretože s prácami autorky som už mala skúsenosti na istej stránke. A musím povedať, že ma nesklamala, ale práve naopak, posunula latku ešte vyššie a zaradila da medzi moje najobľúbenejšie slovenské autorky. Dielu nechýbal povestný humor, hlavnú hrdinku som si ľahko obľúbila (nehovoriac o Alexovi) a od knihy som sa nemohla odtrhnúť. Veľmi oceňujem realistické postavy a dej, ktorý nebol preplnený nezmyselnými a zbytočnými zápletkami, ako sa často stáva najmä u slovenských spisovateliek. Prajem autorke veľa úspechov a teším sa na ďalší diel! :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x