bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Stopárov sprievodca galaxiou. Kompletné vydanie kultovej päťdielnej trilógie

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:1040
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:57

Lepšia cena: 16,76 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 17,16 € (vrátane DPH)
Bežná cena:19,95 €
Ušetríte: 2,79 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Stopárov sprievodca galaxiou. Kompletné vydanie kultovej päťdielnej trilógie

Prvýkrát vychádza kultové dielo Douglasa Adamsa v jednom zväzku! Päťdielna trilógia vychádza pre fanúšikov ako narodeninový darček od Vydavateľstva SLOVART k nášmu (a vášmu) výročiu.
Dnes už vieme, že Stopárov sprievodca galaxiou je najvtipnejšia sci-fi séria na svete. Toto vydanie obsahuje všetkých päť dielov a začína sa knihou Stopárov sprievodca galaxiou, v ktorej chvíľu pred zničením Zeme Arthura Denta zachráni jeho priateľ Ford Perfect a odvezie ho do hlbín vesmíru; v časti Reštaurácia na konci sveta sa obaja hrdinovia chtiac-nechtiac pustia do hľadania pána sveta; v diele Život, vesmír a všetko sa pokúsia zachrániť vesmír; v Zbohom a ďakujeme za ryby sa Arthur Dent stretáva s dievčinou svojich snov a v záverečnej časti Zväčša neškodná si Arthur hľadá nový domov, stretáva sa s pubertálnou dcérou a túži svoju genialitu uplatniť pri výrobe sendvičov. Z tichého života ho vytrhne, ako zvyčajne, Ford.

Detaily o knihe

Názov: Stopárov sprievodca galaxiou. Kompletné vydanie kultovej päťdielnej trilógie

Objednávací kód NA378183

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nepodliehajte panike! (Andrea Chovancová, 30.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nesnaž sa knižku pochopiť, drahý knihomoľ, pokazíš si tým pôžitok z čítania. Predsa len je to Teória veľkého tresku v písanej forme. No i pre človeka, ktorý nie je fanúšikom tohto seriálu sa stane obľúbenou, ak bude potrebovať zabudnúť. Lebo z tejto knižky nemá šancu byť zle naladený. Nad jej logickosťou zostáva rozum stáť, áno, avšak v tomto príbehu rozum nemá miesto. Je síce absurdná, ale príťažlivým spôsobom. Bola stvorená na odľahčenie a získanie nadhľadu. Vie si spraviť srandu sama zo seba. Nebuď ale prekvapený, ak autor tejto jednoduchej, no veľmi nápaditej série skončí v tom najlepšom. Je to pre neho veľmi typické. Pre udržanie napätia niekedy nežiaduco odpútava pozornosť a preskakuje z jednej roviny do druhej. Vynahrádza to však svojským štýlom, ktorému ľahko podľahneš, rovnako ako pocitu, že hrdinovia sa vysekajú zo všetkého, ak už pre nič iné, tak pre tvoje pobavenie. Akonáhle prídeš na to, že tie večné odbočky od hlavnej dejovej linky, tie nikdy nekončiace obkecávačky sú vlastne hrozne nutné, tak si ju zamiluješ. A napríklad také delfíny už nikdy nebudú rovnaké, ako predtým. Do príbehu sa dokonca vošla aj vogónska poézia, ktorá je bezkonkurenčná. A čo ten maniodepresívny robot Marvin? To si radšej prečítaj, pretože obísť toto dielo by bola veľká chyba.

Aké je tajomstvo života, vesmíru a vôbec? (Bea, 6.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako to vlastne celé bolo? Odkiaľ sme sa vzali? Kto sme? Kam smerujeme? Aké je tajomstvo života, vesmíru a vôbec? Ak ste zvedaví na odpovede na tieto otázky, určite si prečítajte túto knihu. Veľmi zábavné čítanie.

42 (Emília Gajdošová, 8.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
„Do normálu sa vrátime ihneď ako stanovíme čo je vlastne normálne.“ Päťdielna trilógia, ktorá v domácej knižnici nesmie chýbať.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x