bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







V službách zla

Vydavateľ: PLUS (Nakladateľstvo Plus)
Séria:Cormoran Strike (3.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:512
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:57

Lepšia cena: 13,43 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,75 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,99 €
Ušetríte: 2,24 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: V službách zla

Tretí prípad Cormorana Strikea a jeho sympatickej asistentky Robin prináša nielen diabolsky rafinovanú zápletku s neočakávanými zvratmi, ale tiež pútavý príbeh o vzťahu obľúbenej dvojice vyšetrovateľov na križovatke osobného a pracovného života.

Predstavte si, že jedného dňa dostanete balíček s odseknutou nohou... Neohrozenú Robin Ellacottovú, asistentku súkromného detektíva Cormorana Strikea, tento záhadný balík na smrť vydesí. Jej šéf je síce zvyknutý na všeličo, ale túto výstrahu neberie na ľahkú váhu. Spomenie si na štyri osoby z minulosti, ktoré sa neštítia ani najhoršieho násilia a mohli by mať tento odporný zločin na svedomí. Polícia sa zamerala na jedného z podozrivých, ale Strike čoraz väčšmi pochybuje, že práve on je vinník. Spolu s Robin začnú pátrať na vlastnú päsť a ponoria sa do temného a zvráteného sveta ostatných troch podozrivých. Ďalšie hrozné zločiny však obom sťahujú slučku okolo krku...

Detaily o knihe

Názov: V službách zla

Objednávací kód NA377834

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

skvelá séria (Monika Šikovanecová, 21.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
ak toto je zatiaľ najlepší diel :) samozrejme, že mne sa páčili aj tie predošlé a hlavné postavy - Cormorana a Robin absolútne zbožňujem...ale táto kniha bola TOP... Robin niekto pošle odrezanú ženskú nohu a Strike má troch hlavných podozrivých - z ktorých každý má toho na rováši až až... skvelé charaktery, postupné odhaľovanie kúskov skladačky Vás stále núti premýšľať, kto je za tým všetkým... do toho ešte vzťah Robin a jej snúbenca a prípravy svadby... úžasne som sa pri tejto knižke bavila, rada čítam o sériových vrahoch a tento príbeh je SUPER SUPER SUPER... :)

Odporúčam (Nina, 6.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma chytila hneď od začiatku hoci v dnešnej dobe napínavých severských krimi niekomu môže pripadať nudná. Rozvýjajúci sa vzťah hlavných postáv je naozaj veľmi zaujímavou vsuvkou v krimi prípade, postavy sú sympatické, jednajú ľudsky. Jediná škoda, že Rowlingová píše tak pomaly :D

V službách zla - najlepšia časť série (Katka, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prvých dvoch častiach som netrpezlivo čakala na túto tretiu. Nesklamala. Dovolím si tvrdiť, že je z nich najlepšia. Dej má veľmi dobrý spád,výborne graduje, drží čitateľa v neustálom napätí. Skvelý je pohľad troma očami- jedným z nich je pohľad vraha. Knihu proste nepustíte, dokým neprídete na koniec. Po prečítaní poslednej vety som si iba povedala- chcem pokračovanie a čo najskôr! Výborné čítanie, ktoré všetkým vrelo odporúčam!!!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x