bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hľadanie prísľubu večnosti

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Hľadanie (4.diel zo 4)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hľadanie prísľubu večnosti

Arilyn Meadowsová celé roky pomáha druhým zbaviť sa svojich emočných problémov, no teraz aj jej nečakane dochádza dych. Popri poradenskej práci v zoznamovacej agentúre Kinnections vo Verily, kde radí osamelým dušiam, ako si nájsť ideálneho partnera, vyučuje jogu, pomáha vo zvieracom útulku, vedie intenzívny kurz zvládania hnevu a pomáha milovanému dedovi. Na hľadanie dokonalého muža jej nezostáva čas. Vlastne na to ani nemá chuť. Po tom, ako prichytila svojho dlhoročného partnera a učiteľa jogy v kompromitujúco nejogovej pozícii s jeho žiačkou, sa rozhodla, že svoj čas radšej venuje opatere priateľkinho psa a nebude riskovať, že jej znovu nejaký podliak zlomí srdce. Preto keď do jej kurzu zavíta policajný dôstojník Stone Petty – arogantný mačo s drzým úškrnom, ktorého tam poslal šéf, aby si trochu schladil hlavu –, Arilyn sa zaprisahá, že jeho zvádzanie a dvojzmyselné narážky bude ignorovať. No iskru, ktorá medzi nimi vzplanula, už nič neuhasí a požiar sa šíri tempom, ktoré prekračuje všetky rýchlostné limity.

Z anglického originálu Searching for Always (Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., New York 2015) preložila Martina Fedorová.

Dostupné verzie titulu

Hľadanie prísľubu večnosti Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Hľadanie prísľubu večnosti

Originálny názov: Searching for Always

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

:) (Věra, 1.12.2016) Odpovedať

Dobrý den,prosím kdy bude e kniha?

:) (bux.sk, 5.12.2016) Odpovedať

Dobrý deň, e-kniha bude v uvádzacej akcii od 26.12.2016.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Zo všetkých síl sa usilovala sústrediť pozornosť na pozitívny aspekt posledného vývoja udalostí – úžasné bývanie, kam si môže bez akýchkoľvek problémov priviesť aj ďalších psíkov z útulku –, no jej zvyčajný postoj k životu utrpel zdrvujúcu ranu. Čoraz viac ju premáhal hnev a ako tlmené hrmenie pred letnou búrkou sa hlásila zdrvujúca depresia. Dopekla. Pôvodne mala práve tráviť romantický víkend v Cape May. Milovať sa, užívať si, prípadne ošetriť zopár neuralgických bodov ich niekoľkoročného vzťahu. Áno, po piatich rokoch ustavičných rozchodov a uzmierovania naozaj dúfala, že konečne začuje tú magickú vetu.
Ty si tá pravá, a jediná.
Manželstvo. Možno rodina. Učili by spoločne v jeho štúdiu jogy a bok po boku by sa usilovali o dosiahnutie vyššieho cieľa, o pokoj a radosť, zatiaľ čo by sa navzájom milovali veľkorysou a všeobjímajúcou láskou až za hrob.
Mimovoľne zovrela v prstoch bielu blúzu z gázy. V tom istom štúdiu sa jej však rovno pred očami rozsypal jej život na prach.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x