bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej

Vydavateľ: Kalligram (KALLIGRAM, spol.s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej

Záhadý ostrov. Opustený detský domov. Podivuhodná zbierka starých fotografií. To všetko na vás čaká v tomto dobrodružnom románe, v ktorom sa úžasné fotografie a fantastický príbeh snúbia v napínavom čitateľskom zážitku.

Detaily o knihe

Názov: Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej

Originálny názov: Miss Peregrine´ s Home for Peculiar Children

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Záhadná (Kornélia Bobáľová, 8.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Napínavá, fantastická, neobyčajná kniha ilustrovaná autentickými dobovými fotografiami vytvára dokonalý nezabudnuteľný čitateľský zážitok. Vrelo odporúčam všetkým, ktorí nachádzajú potešenie v tajomných dobrodružstvách. Pripravte sa aj na zimomriavky :-)

Zaujímavý príbeh doplnený ešte zaujimavejšími fotografiami (Veronika Markovičová, 2.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Nedávno som si kúpila túto, naozaj veľmi zaujímavú knihu a hneď som sa aj pustila do jej čítania. Už po prvých stranách som vedela, že je naozaj dobrá a bude ma baviť. Príbeh je o mladom chlapcovi Jacobovi, ktorý po smrti milovaného starého otca nájde v jeho veciach historické fotografie, na ktorých je niečo záhadné. Vyberie sa s otcom na ostrov, kde starý otec strávil detstvo v detskom domove,a práve na tomto ostrove sa začína hlavný dej knihy. Ďalej už prezrádzať nebudem, pretože by ste mohli prísť o pravú atmosféru vyvolanú touto, naozaj záhadnou knihou. Mňa osobne kniha dostala, aj keď som v nej sem-tam našla pasáže(hluché miesta), pri ktorých som sa trochu nudila(práve preto odo mňa kniha nedostala 5 hviezdičiek). Okrem tajuplného deja ma zaujali aj historické fotografie, ktoré sa pravidelne objavovali v knihe. Po prvom prelistovaní knihy, sa mi tieto fotografie zdali veľmi strašidelné, no keď som čítala knihu a pri každej fotografii bolo v knihe vlastne napísané a vysvetlené čo alebo kto je na nej a za akých okolností sa k nej Jacob (alebo niekto iný)dostal, samotné fotografie sa mi už až také strašidelné nezdali a uvedomila som si, že hrôzostrašnými ich robí len to, že sú z historického obdobia a práve preto vzbudzujú strašidelný dojem. Celkovo hodnotím túto knihu kladne. Pokiaľ stále váhate, či sa do nej pustiť, rozhodne hovorím áno, no nečakajte od nej žiadny horor, pretože ani pre mňa, človeka, ktorý nemá rád horory, táto kniha nebola vôbec strašidelná. Dej prvej časti zostal otvorený, preto sa už teraz teším na jej pokračovanie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x