bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







GOGO - Chalan z internetu

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:59

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: GOGO - Chalan z internetu

BAM, čaute, tu je GoGo! Tento pozdrav sa ozýva z desiatok videí na internete, ktoré si získali neuveriteľné množstvo fanúšikov. Ich autorom je GoGo, vlastným menom Daniel Štrauch, uletený, nebojácny a hlavne vtipný mladík z bratislavskej Petržalky, pre ktorého bola kariéra úspešného YouTubera životným snom. Za svojím cieľom sa mu darí úspešne kráčať – dnes mu patrí najsledovanejší slovenský kanál na YouTube, kde ho sleduje viac ako 1,1 milióna fanúšikov. GoGo patrí k hlavným „celebritám“ nastupujúcej generácie a je dôkazom toho, kam až to človek plný tvorivých síl môže dotiahnuť spomedzi štyroch stien svojej oranžovej detskej izby. Svoj príbeh zhrnul do pútavého rozprávania, v ktorom odhaľuje zákulisie svojej práce, úskalia, s ktorými sa musel vyrovnať, ale aj detaily z osobného života a ešte oveľa viac!

Detaily o knihe

Názov: GOGO - Chalan z internetu

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

(Lea, 5.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super kniha. Je to prvý životopis (keď sa to tak dá nazvať) ktorý som kedy prečítala. Gogo je taktiež aj super youtuber. V knižke sú nádherné ilustrácie a zábavné príbehy.

Zaujímavá kniha o chlapcovi z internetu ... (Daniela, 3.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Myslela som si, že táto kniha nebude až taká dobrá, ale je lepšia ako som čakala. Ak poznáte Goga a páčia sa vám jeho videa tak si ju určite kúpte. Ja som napríklad dosť vyberaná, čo sa týka kníh, táto ma však upútala. Tiež je na nej dobré aj to, že na každej dvoj stránke sú vtipné obrázky, ktoré sa týkajú zaujímavého textu. Bože, to je blázon! :D Ale to je len dobre, jeho videá by neboli také dobré, keby mu v hlave nechýbalo pár závitov :D Čo môžem na to povedať, super kniha, vyrozprávaný celý príbeh od začiatku, dozvedela som sa mnoho vecí, ktoré som nevedela a bola som naozaj prekvapená :D Dávno som sa toľko nenasmiala :D Naozaj veľmi odporúčam všetkým priaznivcom nášho Dana, ale aj tým, ktorí o ňom veľa nevedia, alebo ho ani nesledujú, možno po prečítaní tejto knihy zmeníte názor ;) Keď toto píšem, mám chuť si knihu prečítať znova :D Myslím si, že by si zaslúžila stať sa Knihou roka 2015, nehovorím to len preto, že je to Gogova kniha, ale kvôli tomu, že je napísaná naozaj vtipne a zaujme rôzne vekové kategórie. Neviem prečo túto recenziu píšem až teraz, knihu som si kúpila už v decembri a keď mi na začiatku januára prišla domov mala som ju prečítaná do 2 hodín a to hlavne preto, že som sa občas nemohla prestať smiať. Och a samozrejme nesmiem zabudnúť na krásne ilustrácie, tie knihu dotvorili perfektne :) ideálna knižka pre dnešných mladých ľudí pohybujúcich sa vo svete internetu, ktorá ich môže primať aj k čítaniu papierovej verzie knihy :) . Je napísaná jazykom googlujúcich, facebookujúcich a tagujúcich, či stringujúcich a predsa zrozumiteľnou rečou, plná vtipných obrázkov a sprievodných QR kódov, čím je oveľa interaktívnejšia. Takže všetkým, ktorí aspoň trochu poznajú Gogovu tvorbu alebo sa zajímajú í o tvorenie videí na Youtube, vrele odporúčam :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x