bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Odlet

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:47

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Odlet

Keď motory lietadla letu 305 z Londýna do New Yorku ¬prestanú záhadne fungovať, lietadlo musí núdzovo pristáť uprostred anglického vidieka. Začína sa tajomné dobrodružstvo, ktoré bude mať následky pre celé ľudstvo. V boji o holý život si hŕstka preživších pasažierov uvedomí, že svet, v ktorom sa po páde lietadla ocitla, nie je ten, z ktorého odlietala. Kde sú teda? Prečo sú tam? A ako sa dostanú späť ¬domov? Vyriešiť túto záhadu sa pokúša päť ľudí: spisova¬teľka Harper Laneová, investor rizikového kapitálu Nick ¬Stone, nemecká genetická výskumníčka Sabrina Schröde¬rová, ¬počítačový génius Yul Tan a syn miliardára Grayson Shaw. Nové skutočnosti okolo havárie lietadla, ktoré vyplávajú na povrch, prezradia, že niektorí pasažieri vedia viac ako ostatní. Tieto odpovede privedú Harper a Nicka k odhaleniu ¬obrovského sprisahania, ktoré sa týka aj ich životov. Dieliky skladačky začnú postupne do seba zapadať a Harper spolu s Nickom si uvedomia, že majú moc ovládnuť budúcnosť i minulosť – zachrániť svet... alebo ho zničiť.
ODLET je nesmierne vzrušujúci príbeh plný nečakaných zvratov, v ktorom sa moc, ambície, osud, spomienky a láska stretnú na jednej križovatke.

Detaily o knihe

Názov: Odlet

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Fantastická (Silvia Silnajová, 20.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Malá som doma aj predchádzajúce knihy autora a dostali ma. Tak som si povedala, že skúsim aj túto. A nesklamala ani trošku. Vlastne som do konca netušila ako celý príbeh skončí a to bolo na tom super. Vždy, keď som mala pocit, že viem, čo bude nasledovať, nastala zmena a ja som opäť bola na začiatku. A to bolo super.

Prekvapivé sci-fi (Veronika Markovičová, 11.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu som dostala ako darček k narodeninám a hneď som sa aj do nej pustila. Do čítania som išla s tým, že ma čaká napínavý thriller o páde lietadla a následnej snahe prežiť. V prvej časti knihy to tak aj skutočne vyzeralo - pád lietadla, ktoré sa prelomí na dve polovice, následná záchrana ľudí odvážnejšími pasažiermi havarovaného letu, podávanie liekov, vytvorenie provizórneho miesta pre "liečbu" najťažšie zranených - to všetko mi dávalo pocit, že skutočne čítam thriller. No ako postupne dej napredoval, príbeh sa rozvíjal, popri páde lietadla sa objavovali ďalšie a ďalšie záhady, uvedomila som si, že kniha sa pomaly mení na žáner sci-fi a trošku som sa zľakla, pretože niky predtým som žiadne sci-fi nečítala a tento žáner vo filmovej podobe veľmi neobľubujem. Nakoniec ma však kniha veľmi prekvapila, čítanie som si užívala, hltala som každú stranu a nevedela som sa dočkať, kedy sa pustím do ďalšej kapitoly. Napínavé scény, nečakané zvraty, to všetko vás v tejto knihe čaká a ak obľubujete žáner sci-fi určite si prídete na svoje, no knihu musím odporučiť aj tým, ktorí sa tomuto žánru vyhýbajú rovnako ako ja, pretože aj ja som si čítanie nesmierne užila.

Výborné (Monika Mihalačová, 5.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Fantastická kniha, plná zvratov, plná akcie, dej nestojí, stále sa hýbe, proste perfektná kniha, ale nič nové u tohto autora. Všetky jeho knihy sú úžasné a dúfam, že to tak bude pokračovať aj naďalej.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x