bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Rozdvojenie

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:59

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Rozdvojenie

Tridsiatnička Tina by sa mohla považovať za šťastnú a spokojnú. Osamostatnila sa, našla si slušne platenú prácu ekonómky a až na bezohľadného šéfa v robote ju nič netrápi. No niečo nie je v poriadku – často nachádza veci tam, kde by to vôbec nečakala, alebo sa ocitne na istých miestach a nevie, ako sa tam dostala.

Počas silnej rannej búrky, keď jej nárazy vetra rozbijú okno, uteká do pivnice pre igelit, aby ho zakryla. No keď sa vráti, nájde byt vyhorený do tla. Nezostane jej iné východisko, len sa načas presťahovať k rodičom.

Prechodné ubytovanie jej ponúkne aj priateľ Maťo, s ktorým sa už dlhší čas chystá rozísť, ale také dôležité rozhodnutie nechce riešiť cez telefón. Keď jej na polícii oznámia, že požiar v jej byte založil niekto úmyselne, začne podozrievať Maťa, ktorý ju sleduje na každom kroku. Tina sa chce Maťa zbaviť, ale akosi to nedokáže. Pozná ho už od detstva, bol jej verným priateľom počas dospievania a teraz si na ňu robí priveľké nároky. Tina sa musí rozhodnúť pre rázne a riskantné riešenie, aby nestratila kontrolu nad svojím životom.

Detaily o knihe

Názov: Rozdvojenie

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

mladí slovenskí autori si zaslúžia dostať šancu (Mária Stašková, 30.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Rozhodla som sa dať šancu mladej slovenskej autorke a svoje rozhodnutie neľutujem. Knihu som prečítala rýchlo, približne za tri hodiny. Je to kniha skôr ku kávičke na jedno posedenie, stručná ale pútavá, nepustila som ju z ruky kým som ju nedočítala. Aj keď sa musím priznať, záver som tak trochu očakávala. Prvé slovenské kriminálne príbehy síce zatiaľ nemajú svetovú úroveň, no vďaka takým autorom, ako je Alica Bartková sa to možno čoskoro zmení. Každým nasledujúcim dielom sa táto mladá slovenská spisovateľka zlepšuje a má všetky predpoklady na to, aby raz napísala kvalitný a úspešný krimithriller, s ktorým možno prerazí nie len u nás, ale aj v zahraničí. A možno ich bude viac. Nechajme sa prekvapiť a ak ste ešte knihy od tejto autorky nečítali vychutnajte si diela, ktoré nám Alica Bartková už doposiaľ pripravila.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x