bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sladké zabudnutie

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:58

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sladké zabudnutie

OBLÚBILI STE SI ABBY A TRAVISA?
TERAZ VÁM PREDSTAVUJEME CAMI A TRENTA.
Nadmieru samostatná Camille „Cami“ Camlinová sa s radosťou vzdala detstva
skôr, než sa stihlo skončiť. Pracovala ešte predtým, ako dostala vodičský
preukaz, a po prvom ročníku na vysokej sa presťahovala do vlastného bytu.Cami, barmanke v bare Red Door, neostáva okrem práce a školy čas na nič až dovtedy, kým po roku nemá prvý voľný víkend.Trenton Maddox, kráľ Východnej univerzity, chodil so spolužiačkami ešte predtým, ako skončil strednú. Chlapci ním chceli byť, dievčatá ho chceli skrotiť, no po tragickej nehode sa jeho život obrátil hore nohami. Odišiel zo školy, aby sa zbavil mučivej viny. Býva u svojho otca vdovca a pracuje na plný úväzok v miestnom tetovacom štúdiu. Keď si už myslí, že jeho život sa vracia do normálnych koľají, všimne si Cami, ktorá sama sedí za stolom v bare Red
Door. Cami má troch bratov, preto verí, že priateľstvo s Trentom dokáže udržať v čisto platonickej rovine. Keď sa však Maddox zamiluje, miluje naplno – napriek tomu, že vinou Cami sa jeho ťažko skúšaná rodina môže rozpadnúť.

Detaily o knihe

Názov: Sladké zabudnutie

Originálny názov: Beautiful Oblivion

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Priemerná (Knizkomolka Lenka, 18.4.2020) Odpovedať

priemerná kniha
Kniha je takým priemerom. V pohode a rýchlo sa číta ale niečo jej chýbalo aby ma to prinútilo ju neodložiť z ruky. Možno pred čítaním som si mala dať rereading Krásnej katastrofy. Kniha na ňu veľa odkazovala a ja som ju čítala už veľmi dávno a nepamätám si všetky detaily. A možno autorka mala aspoň čitateľom prezradiť veľké tajomstvo Cami skôr ako na konci knihy, pridať viac akcie alebo neurobiť z Trenton počas celej knihy presladený cukrík. Polovica knihy bola taká hmm, že len akosi plynula ...bez väčších emócii, zápletky, niečoho... Ľahko sa to síce čítalo ale ak by to tam nebolo o nič by som neprišla...a na konci zostali nedopovedané a nevyriešené veci.

Sladké romantické čítanie:-) (Alča, 8.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jamie McGuire je moja obľúbená spisovateľka! Najprv som od nej čítala "Krásnu katastrofu" a hneď ako vyšlo "Sladké zabudnutie" som sa veľmi potešila, pretože je to ďalší romantický príbeh jedného zo sexy bratov Maddoxovcov. Cami pracuje ako barmanka v bare, snaží sa žiť samostatným životom, popritom študuje na výške. Trenton Maddox je obletovaný fešák, ktorý pracuje v tetovacom štúdiu, a narazí na Cami v bare, v ktorom pracuje. Samozrejme, zahľadia sa do seba, i keď Cami jeho čaru až pridlho odoláva a ja som celý čas nedokázala pochopiť, prečo... no na konci knižky je to vysvetlené (a keďže nechcem nikoho obrať o literárny zážitok, tak to neprezradím). Cami si začne privyrábať u Trentona a dá si od neho aj vytetovať svoju prvú "kérku". Pár krát sa v príbehu mihnú aj postavy z "Krásnej katastrofy" - Abby a Travis Maddox. Obaja to v živote nemali ľahké a spája ich preto nielen žiaľ nad ťažkým životom, ale aj láska, ktorú k sebe cítia:-) Nádherný romantický príbeh z pera Jamie Mcguire, zo života sexy Maddoxovcov, ktorý odporúčam každému, kto zbožňuje spoznávať ich osudy, lásky a životné peripetie.

E-kniha (Martina Pešlovská, 12.8.2015) Odpovedať

Dobrý deň, chystá sa aj elektronická kniha? A kedy asi? Díky za odpoveď.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x