bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tradičné dezerty zdravo a chutne

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:128
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tradičné dezerty zdravo a chutne

Je nám ľúto, ale anotácia nie je momentálne k dispozícii.

Detaily o knihe

Názov: Tradičné dezerty zdravo a chutne

Objednávací kód NA349669

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Prísady: láska, úcta a tradícia
Príprava tradičných sladkých receptov je a vždy aj bola rodinnou výsadou. Skúsenosti a láskavé ruky starých mám totiž nikdy nenahradí veľkovýroba. Známej odborníčke na optimálnu výživu Tine Zlatoš Turnerovej a jej tete, vychýrenej cukrárke Gitke Horčičákovej, sa knihou Tradičné dezerty zdravo a chutne podarilo niečo výnimočné! Spojili tradičnosť v kuchyni so zdravým a moderným stravovaním. Práve láska k rodine, tradíciám, ale aj túžba po zdraví a vitalite sú hlavnými piliermi, ktoré viedli autorky k zostaveniu tejto knihy. Výsledkom sú chutné a zároveň zdravé recepty, ktoré si určite obľúbite nielen vy, ale aj celá vaša rodina.
Milované recepty v zdravšej podobe
Kniha Tradičné dezerty zdravo a chutne obsahuje 50 receptov, ktorých prípravu zvládnete, aj keď v kuchyni nie ste práve doma. Každý dezert je doplnený lákavou fotografiou a zahŕňa informáciu o nutričných hodnotách. Niektoré recepty sú v upravenej podobe vhodné pre diabetikov či alergikov. V knižke nájdete aj zaujímavé komentáre Vlada Zlatoša, odborníka na optimálnu výživu a manžela Tiny Zlatoš Turnerovej.
Vo väčšine dezertov autorky nahradili klasickú múku špaldovou, prípadne ju obohatili kokosovou či mandľovou múčkou. Využijete aj stéviu, med, kokosový cukor a olej. Tradičnými ingredienciami, ktoré sú v receptoch ponechané, sú orechy, džemy, kvasnice, plnotučné mliečne potraviny i čerstvé ovocie. Všetky používané potraviny sú dostupné v našich obchodoch.
Tina Zlatoš Turnerová je odborníčka na optimálnu životosprávu a so svojím manželom Vladom Zlatošom už viac ako 15 rokov pôsobí v oblasti zdravia a športu. Dohliadajú na správnu životosprávu slovenských olympionikov, špičkových športovcov a svojím blogom motivujú desaťtisíce ľudí zo Slovenska a z Česka. Je autorkou a spoluautorkou niekoľkých knižných publikácii z oblasti športu, zdravia, ale aj umenia (porekadlá, básne, maľba, fotografia). Fotografovaniu sa venuje od roku 2001, na konte má niekoľko autorských výstav v rámci Slovenska. Okrem toho je reprezentantkou Slovenska v plážovom volejbale a trénerkou vlastnej Beach volejbalovej akadémie.
Teta Margita Horčičáková, rodená Zagorová (1942), bola najstaršia zo šiestich súrodencov a preto bola nútená pomáhať mame v kuchyni od malička. Pečenie a varenie jej prirástlo k srdcu. V roku 1962 sa šťastne vydala za manžela Martina a majú dve deti a štyri vnúčatá. Už dlhšie je na dôchodku a stále pečie na objednávky rôzne druhy toriet, koláčov na svadby, oslavy

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x