bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Posledná

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Posledná

Všetko sa začalo nevinne – do novej reality šou sa prihlási dvanásť účastníkov, medzi nimi aj profesionálna ochranárka prírody Zoo. Ešte predtým ako si zviaže ruky rodinnými povinnosťami, by rada zažila jedno veľké dobrodružstvo. Účastníkov vyšlú do lesa, kde v tíme i jednotlivo plnia rôzne úlohy, ktoré preverujú hranice ich odolnosti a vytrvalosti. Zadania sú rôzne a zdroje obmedzené. Územie lesa je dokonale pokryté kamerami, ktoré zachytávajú každú minútu dňa. No kým sú oni vonku, v reálnom svete sa stane niečo hrozné, ale súťažiaci nič netušia. Aj keď náhodou natrafia na pozostatky devastácie, myslia si, že ide o súčasť scenára. Hra sa všetkým trochu vymyká spod kontroly a vytrvalá Zoo musí načrieť až na dno svojich síl, aby prežila, no nemieni sa vzdať.

Z anglického originálu The Last One (Ballantine Books, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2016) preložil Jozef Kot.

Dostupné verzie titulu

Posledná Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Posledná

Originálny názov: The Last One

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Nič moc. (Zuzana, 2.10.2022) Odpovedať

Po pravde som sa bála začať knihu čítať, lebo som videla nespokojné recenzie. Ale nakoniec som sa do tej knihy pustila. Pri prvej polivici knihy som sa nudila. V druhej polovici knihy sa začal opisovať skutočný dej, napätie, tak ma kniha začala baviť.Trochu ma sklamal koniec,bol otvorený,čo mi na tejto knihe nesedelo. Bolo by lepšie,keď by autorka knihu poriadne zakončila.Ale nie všetkým knihu doporučujem začať čítať...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vlk?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Ideme ďalej,“ zavelí Stopár a štuchne Zoo pred sebou. Tá sa zmätene obráti, pozrie na svah a potom po cestičke zase vyrazí. Stopár kráča za ňou.
Prejdú iba niekoľko krokov, keď sa zo svahu rútia na cestičku prvé drobné kamene. Zväčša dopadajú za nimi, ale nie všetky. Zoo preskočí kameň veľký ako päsť, ktorý sa kotúľa priamo na ňu – kamera nad ňou zachycuje jej rýchly reflex aj Stopárov obratný pohyb, ktorým sa vyhýba pada¬júcej sutine. A potom buch – ozve sa obrovský náraz za nimi. Zoo spomalí a obzrie sa. Stopár na ňu zvolá: „Utekajte!“ Zoo zbadá, ako sa balvan vysoký ako ona valí priamo na nich. Zdá sa jej to čudné, lebo sa gúľa veľmi zľahka a odráža sa od pňov stromov. O niekoľko sekúnd sa balvan prekotúľa cez cestičku za nimi a v lese opäť zavládne ticho. Zoo sa zastaví, aby sa poriadne nadýchla.
„To nebol skutočný balvan,“ povie.
„Nie,“ súhlasí s ňou Stopár.
„Bola to hrôza.“ Diváci nezačujú Zooinu prvú poznámku, sú svedkami iba tej druhej, a potom sa obraz prestrihne na Biologičku a Vojenského pilota, ktorí tiež počujú pred sebou rachot.
„Čo to bolo?“ spytuje sa Biologička.
„Neviem,“ odpovie Vojenský pilot. „Možno spadol nejaký strom.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x