bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Šlabikár šťastia - Návrat k SEBE - MP3 CD

Vydavateľ: Hladohlas (HLADOHLAS GROUP, s.r.o.)
Séria:Šlabikár šťastia, MP3 (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:CD
Počet strán:-
Poradie vydania:2.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:57

Lepšia cena: 8,39 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,59 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,99 €
Ušetríte: 1,40 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Šlabikár šťastia - Návrat k SEBE - MP3 CD

Audiokniha prináša neskrátenú verziu veľmi úspešnej knihy. Dokopy dostanete 16 hodín hlasového pozitívna (351 minút), lebo obsahujete všetkých 87 kapitol megaúspešnej knihy Šlabikár šťastia: Návrat k sebe.
Číta: Miloslav Kráľ

Číta herec MILO KRÁĽ, ktorý sa narodil v roku 1975 v Žiari nad Hronom, kde vyštudoval aj gymnázium. Neskôr na VŠMU v Bratislave dokončil odbor herectvo. V roku 2009 sa do školy vrátil a začal na VŠMU študovať odbor filmovej réžie. Ako herec hral v martinskom Slovenskom komornom divadle a v nitrianskom Divadle Andreja Bagara. Aktívne pôsobí v televíznych seriáloch, dabingu, rozhlase, moderuje, má vlastnú kapelu a rád si zahrá tenis.

Autor Pavel "Hirax" Baričák vás nenútenou a pozitívnou cestou navedie na znovuobjavenie vlastného dieťaťa v sebe, opäť sa z vás pokúsi stvoriť prirodzených bláznov a pošepne vám návod, ako sa stať bytosťou, ktorá zoberie vlastný život do svojich rúk, prevezme zodpovednosś za svoje činy a opustí súčasný Matrix. Baričák totiž neverí na zmenu cez politikov a iné postavičky. Jeho rovnica je iná a jednoduchá: zmeňte seba a zmeníte svet.
Dajte deťom lásku a tie zmenia zajtrajšok.
Nie náhodou Hirax nazval svoju prvú motivačnú knihu Šlabikár šťastia: Návrat k sebe. Jednoduchou formou vhodnou pre prváčikov v nej vysvetľuje princípy sebaprijatia, odpustenia, pozitívneho myslenia, „pustenia“ rodičov, pochopenia choroby, vzťahov, rozchodov, rozpustenia bolesti, vyriešenia „problému“, zanechania boja, počúvania srdca, vnímania symbolov života, oslobodenia sa od bôľov iných. Príde aj na zákony zrkadlenia, príťažlivosti a rezonancie, dôležitosti nepretvarovania sa, škodlivosti sľubovania, prijatia cudzej i vlastnej smrti, aby sa dostal až k energii z tvorenia, rebélie, meditácie, k dôležitosti ďakovania, chválenia, nezosmiešňovania, neposudzovania a v neposlednom rade k úcte k milovanej zemi.

Autor vás nenútenou a pozitívnou cestou navedie k znovuobjaveniu vlastného dieťaťa v sebe, opäť z vás pokúsi stvoriť prirodzených bláznov a pošepne vám návod, ako sa stať bytosťou, ktorá zoberie vlastný život do svojich rúk, prevezme zodpovednosť za svoje činy a opustí súčasný Matrix. Baričák totiž neverí na zmenu cez politikov. Jeho rovnica je iná a jednoduchá: zmeňte seba, dajte to cez lásku deťom a tie zmenia zajtrajšok.

Detaily o knihe

Názov: Šlabikár šťastia - Návrat k SEBE - MP3 CD

Objednávací kód NA343528

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x