bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Panstvo Edenbrooke

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Panstvo Edenbrooke

Marianna Daventryová by urobila čokoľvek, aby unikla nudnému životu v anglickom Bathe a prejavom lásky nechceného ctiteľa. Ako dar z neba odrazu prichádza pozvanie pre ňu a sestru, dvojča Cecíliu, na návštevu rozľahlého vidieckeho panstva Edenbrooke. Marianna sa chopí príležitosti a vydáva sa na cestu. Starej mame musí sľúbiť, že sa bude správať ako skutočná dáma, hoci to sa jej veľmi nedarí. Teší sa však, že si oddýchne a užije milovaný anglický vidiek. Cecília si robí nádeje na príťažlivého dediča panstva Edenbrooke. Marianna sa však zakrátko presvedčí, že aj najdômyselnejšie plány sa môžu vymknúť z rúk. Zapletie sa do nečakaného dobrodružstva pretkaného tajomstvom a náklonnosťou. Poradí si nakoniec so svojím zradným srdcom, alebo jej záhadný cudzinec úplne obráti život naruby?

Z anglického originálu Edenbrooke (Shadow Mountain, 2012) preložila Lucia Lukáčová.

Dostupné verzie titulu

Panstvo Edenbrooke Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Panstvo Edenbrooke

Originálny názov: Edenbrooke

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (5)

Hodnotenie čitateľov

Julianne Donaldsonová - Panstvo Edenbrooke (Monika J., 27.5.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha bola pre mňa svojím obsahom veľkým prínosom a isto ju ocenia všetky milovníčky romantiky. Už samotná mimochodom krásna obálka napovedá, že pôjde o romantický príbeh. Ja som si skutočne prišla na svoje, lebo tento žáner patrí medzi moje obľúbené. Kniha sa číta ľahúčko ako pierko, nič vás zbytočne nevyrušuje, romantické scény sú popretkávané humorom, čo knihe ešte dodáva na hodnote. Páči sa mi postava hladnej hrdinky, ktorá sama je stelesnením romantiky, no zároveň aj odvahy a nebojácnosti, má vlastné názory a snaží sa žiť podľa svojich vlastných predstáv a bez predsudkov vtedajšej spoločnosti. Kniha zaujme od svojej prvej stránky a čitateľ si ani nevšimne, ako rýchlo príde k tej poslednej. Ja osobne som si ju vedela vychutnať o to viac, že bola mojím dovolenkovým čítaním, nakoľko som si ju pribalila na rodinnú dovolenku. Lepší výber som mať skutočne nemohla, lebo ma fascinovala od prvej stránky. Jednoducho perfektne spracovaný príbeh romantickej a nezištnej lásky. Po jej prečítaní som bola dokonca sklamaná, že sa už končí a ja musím siahnuť po nejakej ďalšej z mojej knižnice. Určite odporúčam prečítať, ja sa k nej čoskoro opäť vrátim.

Panstvo Edenbrooke (Valéria Tomášiková, 5.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príbeh Marianny ma zaujal natoľko, že som kvôli nemu obetovala celú noc. Ale keď raz začnete čítať, nemôžete s tým prestať. Som odporca moderných románov a ani k tomuto románu som nemala veľké očakávania, všetky moje obavy sa však po pár stranách rozplynuli. Je to krásny, milý a romantický príbeh, presne sa hodí na blížiace sa leto. :-) V Marianne som tak trošku videla samu seba, keď som bola v tých rokoch, a vďaka tomu som sa do príbehu dokázala dokonale vcítiť. A Philip je dokonalý gentleman. :)

panstvo Edenbrooke (andrea 30, 4.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato kniha ma zaujala od začiatku až dokonca, niesu tam síce žiadne erotické pasáže ,ale v tejto knihe to ani nevadí. Dej je zaujímavý, vtipný a človek ma chuť čítať ju znova. Nenudila ma a odporúčam ju všetkým .

Panstvo Edenbrooke (Zuzana Miklovičová, 1.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Veľmi pekný príbeh z Anglicka okolo roku 1800. Dej je síce dosť predvídateľný ale veľmi čtivý a perfektne som si pri ňom oddýchla. Hlavní hrdinovia mi boli veľmi sympatickí. Marianna si ma získala od prvej kapitoly, jej netypickým správaním, podrezaným jazykom a večným červenaním :-) Sir Philip predstavuje sen žien, krásny, dokonalý princ na bielom koni. Skvelé boli aj vtipné dialogy a situácie. Ak máte radi gentlemanov a dvorenie, neoľutujete.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x