bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ako si vybrať kozmetiku

Vydavateľ: Plat4M Books s.r.o (Plat4M Books, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ako si vybrať kozmetiku

Že aj vy bezradne postávate pred regálom a váhate, po ktorom výrobku siahnuť, zbytočne neminúť peniaze a najmä – neublížiť si? Išli ste na to cez informácie na obale, vrátane zloženia uvedeného tými nezrozumiteľnými názvami? Ani to vám pri výbere nepomohlo? Že neviete, ktoré z tých zložiek vám môžu skôr škodiť ako pomáhať? Prestali ste sa v záplave kozmetiky jednoducho orientovať? A ešte hľadáte odpovede na ďalšie otázky? Napríklad, či sú lepšie a bezpečnejšie prípravky z lekární alebo stačí klasická kozmetika z drogérie? Alebo – či pleť zabojuje preventívne proti vráskam, keď už od mladosti budete používať krém určený pre zrelú pleť? A ako vybrať bezpečnú kozmetiku pre deti? A na opaľovanie? A ...

Kniha ponúka nielen odborné odporúčania, ako si vybrať výrobok vhodný pre vašu pleť, vlasy, ale aj odborné rady: ako bojovať s celulitídou a striami, ako sa chrániť pred UV žiarením, ako ošetrovať svoju pokožku v jednotlivom veku. Autorky doc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD., prezidentka Slovenského kozmetologického zväzu, vysokoškolská učiteľka na Fakulte chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave a na Univerzite Tretieho Veku STU v Bratislave spolu s renomovanou kozmetičkou Evou Boskovičovou čitateľov oboznamujú s aktuálnymi kozmetickými trendmi, zložením kozmetických výrobkov, ich značením. Predstavujú abecedu účinných látok v kozmetike, aj fakty o tom, či kozmetika môže ochrániť zdravie. Pozornosť venujú vôňam, ktoré sa dostali do „vonnej siene slávy" a objasňujú prečo, a tiež alergiám a iným kožným problémom spôsobeným niektorými zložkami kozmetiky.

Táto kniha, na rozdiel od iných, ktoré sa zaoberajú kozmetikou a krásou, má navrch tým, že ide do hĺbky, vysvetľuje a definuje pojmy od zloženia a funkcie kože až po estetické a zdravotné vplyvy. Apeluje na to, že kozmetika nie je ani zďaleka len dekoratívna záležitosť, ale v prvom ide o naše zdravie, z ktorého sa následne odvíja aj krása. Kniha je určená pre profesionálne kozmetičky, ale aj pre širokú spotrebiteľskú verejnosť.

Detaily o knihe

Názov: Ako si vybrať kozmetiku

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x