bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Navždy s tebou

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Závislí (3.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Navždy s tebou

Vzťah Alayny Withersovej a Hudsona Piercea je pre oboch skúškou dôvery. Pochopia, že ak chcú ako dvojica prežiť, musia byť jeden k druhému otvorení. Pre milencov, ktorí majú za sebou veľké sklamania, to nie je jednoduché, no aj tak sú si oddaní čoraz viac. Alayna je vďaka skúškam, ktoré prežila, teraz sebaistejšia a absolútne verná mužovi, ktorého miluje. No zatiaľ čo sa pár sústreďuje na spoločnú budúcnosť, ich krehké spojenie ohrozuje minulosť. Sľuby sa opäť porušujú a Alayna zistí, že Hudson ešte vždy tají niečo dôležité – niečo, čo ich nakoniec rozoštve. Aj napriek silným citom k Hudsonovi Alaynina schopnosť odpustiť a zabudnúť dosiahla jej síl. Hoci našla jediného muža, pre ktorého je ochotná urobiť takmer všetko, magické „navždy“ s Hudsonom sa zdá nedosiahnuteľné.

Z anglického originálu Forever with You (Mandevilla Press, Weston 2014) preložila Bianka Filipová.

Dostupné verzie titulu

Navždy s tebou Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Navždy s tebou

Originálny názov: Forever With You

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

e-kniha (ibux.sk, 7.4.2016) Odpovedať

Dobrý deň, áno, Navždy s tebou vyjde ako e-kniha v pondelok 11. apríla 2016 v uvádzacej akcii za 7,70€ Zatiaľ sa môžete inšpirovať Novinkami :) http://ibux.sk/index.php?id_secat=45&ct=1&ofs=1

dotaz (Iveta, 7.4.2016) Odpovedať

Dobrý den vážení, plánujete titul "Navždy s tebou" vydat i jako e-knihu.? Pokud ano, tak v jakém časovém horizontu. Zdravím a děkuji za informaci. I. K.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Kamera sa dala do pohybu, približovala sa okolo Hudsona. So zatajeným dychom som čakala na to, kedy uvidím, s kým sa to rozpráva, hoci som nechcela.
No keď sa kamera priblížila, obraz sa rozostril. Bol taký rozmazaný, že som nevidela, čo sa na ňom deje ani kto je na zábere. Bolo to ako dívať sa cez špinavé čelné sklo auta alebo neumytú kontaktnú šošovku. Opakovane som žmurkla v nádeji, že sa obraz zaostrí. Zúfalo som potrebovala vidieť, čo sa tam deje, o koho ide. Aj keď som nechcela, nevedela som sa prestať dívať.
Prešla som k televízoru a zboku som doň buchla v snahe vylepšiť obraz. „Ukáž to, dočerta!“ zvrieskla som na obrazovku. „Ukáž, čo skrývaš!“
Buchla som do televízora. Znova a znova. Od úsilia som mala červené ruky a prerývaný dych. Potrebovala som to vedieť. Moje tušenie bolo správne. To video skrývalo odpovede. To, čo som potrebovala vidieť, bolo tu na tejto obrazovke. Za rozmazaným obrazom bolo to, čoho som sa obávala najviac. Moje najtajnejšie obavy a najtemnejšie predstavy, ktoré mohli všetko zničiť.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x