bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Čierne klamstvá

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Čierne klamstvá

Dráždivý erotický príbeh!
Miliardár Brant vystriedal stovky žien, milenky si uňho doslova podávali kľučku. Žiadnu však nikdy nemiloval, až Layanu, krásku s miliónmi na konte. Vášnivé stretnutia plné pikantného sexu postupne prerastú do lásky a čoskoro Layanu prekvapí ponuka na sobáš. Hoci Branta ľúbi a v myšlienkach už neraz plánovala ich spoločnú budúcnosť, ponuku odmietne. Dôvodom je Lee, presný opak uhladeného boháča. Lee nestojí o nežnosti, je drsný, bezohľadný a v posteli dokáže divy.
Layana miluje dvoch mužov, spáva s dvoma mužmi, no ak si myslíte, že ste podobný príbeh čítali, mýlite sa. Ani zďaleka v ňom nejde o neveru.

Z anglického originálu Black Lies
(CreateSpace Independent Publishing Platform, USA 2014)
preložila Monika Srnková.

Dostupné verzie titulu

Čierne klamstvá Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Čierne klamstvá

Originálny názov: The Black Lies

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Za mna ANO (Jana Kocisova, 3.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi pacila :-) lahke citanie, zaujimavy pribeh s trochou tajnosti a erotikou... Takže vás stále drží v napätí az kym nezistite ich tajomstvo :-) hodnotim vsetkymi piatimi.

Nevedela som prestať čítať :-) (Paulína, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná kniha! Nenechala ma vydýchnuť ani na okamih. Nečakaný dej, ktorý ma veľmi prekvapil. Mala som chuť preskočiť na koniec a rozuzliť zápletku :-) Stále mi vŕtalo v hlave: chudák Brandt, prečo to Layana robí? a kto je ten Lee? ... Kniha ma držala až do konca v napätí, čo spôsobilo, že som sa od nej nevedela odtrhnúť. Je iná! Očarila ma. Prekvapila. Zaskočila. A to si nesmierne cením :-) Skutočne originálny dej. Nepredvídateľný. Odporúčam :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vlk?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Náš vzťah bol dokonalý. Brant bol nádherný, úžasný chlap. Miloval ma celým srdcom. Rozmaznával ma, počúval. Vážil si ma. Aj ja som ho vášnivo milovala. V myšlienkach som už plánovala našu budúcnosť. Tie plány ma celkom pohltili. Pred očami som mala dom plný detí, spoločné starnutie, šťastný život až do smrti.
Lenže potom som odhalila jeho tajomstvo. A v tú noc sa mi zrútil celý svet. Všetky predstavy ako: žili šťastne, až kým nepomreli, deti, manželstvo... boli preč. Stála som zoči-voči klamu a musela som sa rozhodnúť, či zostanem, alebo odídem. Mohla som to skončiť. Rozísť sa s ním a žiť ďalej, nájsť si novú lásku, iný šťastný koniec. No ja som ostala na kraji prepadliska do pekla a hľadela dole. Po špičkách som kráčala po priamke svojej nerozhodnosti, keď som odmietla jeho ponuku. Tárala som, všetko zľahčovala a utápala svoj smútok v chardonnay. A potom... ako som sa vlastne rozhodla? Stiahla som plecia a ostala. Nevyzradila som, že poznám jeho tajomstvo. Lenže v ten deň, keď sa moja rozprávka skončila, som stratila vieru v neho aj v náš vzťah. A o niekoľko mesiacov neskôr som stretla Leeho.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x