bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Podvodníčka

Vydavateľ: Marenčin PT (Marenčin PT, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:256
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Lepšia cena: 7,48 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 7,65 € (vrátane DPH)
Bežná cena:8,90 €
Ušetríte: 1,25 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Podvodníčka

Dve navlas rovnaké ženy sa náhodne stretnú na berlínskom letisku. Pochádzajú z úplne iných pomerov. Jedna z nich si zúfalo potrebuje vymeniť život. Dokáže klamstvo priniesť skutočné šťastie? Kto bude víťaz a kto porazený?

Detaily o knihe

Názov: Podvodníčka

Objednávací kód NA340917

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelý príbeh (Ivana Zsidová, 20.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Napínavý príbeh sa začína stretnutím dvoch výzorovo takmer identických žien na berlínskom letisku. Nielen že vyzerajú rovnako, aj ich mená sú takmer totožné – Tereza a Theresa. No ako sa výzorom podobajú, tak sa povahovo líšia. Theresa je dcéra bohatých nemeckých rodičov, márnotratná a zlomyseľná. Tereza je jej opakom. Pochádza zo skromných slovenských pomerov, je milá a srdečná. Keďže sa chce Theresa vyhnúť nechcenému dohodnutému manželstvu, pomocou ktorého by neprišla ona i jej rodina o dedičstvo po jej otcovi, napadne jej po stretnutí s Terezou šialený plán. Výmena identity. Nebudem prezrádzať, ako a či sa jej to podarilo a ako celý príbeh napokon dopadol. Stačí si vziať do ruky spomínanú knihu a dozviete sa všetko. Príbeh dokonale premyslený a vyskladaný, dynamický, dramatický a neuveriteľne pútavý. Autorkin štýl písania sa nedá s ničím porovnať. Prekrásne vykreslila postavy a do deja vniesla nielen akurátnu dávku ľahkej erotiky,humoru a sarkazmu, ale i skvelé dialógy, ktoré vás rozplačú aj rozosmejú. Je to útla knižočka, no obsahom a posolstvom obrovská. Zanechá vo vás skvelé dojmy, ktoré si naplno vychutnáte.

Podvodníčka (Simona Rošková, 20.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Čo by ste urobili keby ste zistili, že váš život už nie je váš? Že všetko, čo ste zažili a poznali už nie je? Ako je možné, že jedného dňa sa preberiete v nemocnici, pri vašej posteli sedí pre vás cudzia žena, ktorá tvrdí, že je vaša matka, ale vy ju nespoznávate? Je možné odrazu sa ocitnúť v cudzom vidieckom honosnom sídle, kde vás všetci poznajú, len vy nikoho? Je to normálne, že sa vás v noci pokúsi zviesť sestrin manžel, ale vy sa na neho vôbec nepamätáte? Potom si odrazu spomeniete kto ste, ale nikto vám neverí. Tereza odhalí krutú pravdu. Aby rodinné šťastie ich bohatej rodiny a zazobaný štýl života mohol bezstarostne fungovať ďalej, musí sa tmavovláska vydať. Dokonca musí do roka porodiť syna, aby sa naplnila otcova vôľa a oni dostali jeho dedičstvo. Kto je Christopher Lehman, jej budúci manžel? Je zvláštne, že on svoju nastávajúcu pozná dokonale, ale v jej prípade to neplatí. Tereza spoznáva aj svoju budúcu svokru pani Lehmanovú. Pomôže pekná päťdesiatnička odhaliť tajomstvo svojej budúcej nevesty a svojho manžela? Bol som zvedavý, čo si zač. Nemôžeš mi to zazlievať. Zistil som aj niečo o tvojich avantúrach s chlapmi. Nemaj mi to za zlé, ale čakal som tu nejakú femme fatale, ktorá sa mi vrhne okolo krku, no ty na mňa pôsobíš ako nevinné červenajúce sa dievčatko. Po honosnej svadbe mladomanželka zisťuje, že má pri sebe jediného spojenca, ktorý vie že...Je to láska na prvý pohľad, či len dohodnuté manželstvo? Naplní sa obchodná zmluva starého pána von Wilmersa? Aké tajomstvá ukrýva pandorina skrinka v ich honosnom sídle? „Ten kus látky nás zdržiaval od nášho obchodu,“ hladká mi nežne prsia, čo neladí s odmeraným tónom jeho hlasu. „Nečakal som, že budeš panna a vedel som, že si promiskuitná, ale preboha! Spala si so svojím švagrom, manželom svojej sestry!" Kristína Ježovičová debutovala v roku 2014 svojim prvým románom Uväznená v čase. Následne jej v tom istom roku vychádza Podvodníčka. Kniha vás vtiahne do deja hneď od prvej strany. Autorka ma príjemne prekvapila svojim štýlom písania. Kvitujem skvelý rozprávačský talent s kvapkou sarkazmu. Jej opisy hrdinov a miest sú také detailné, že na ich základe si hravo dokážete všetko predstaviť. Dokonalá zápletka, intrigy, zloba, jemná erotika a láska. Kniha disponuje všetkým, čo čitateľa zaujíma. Môžete sledovať nie len osudy hlavných postáv, ale aj ostatných zúčastnených. Zaujímavé sú aj spletité osudy sestier. Chladná Sarah a prívetivá Júlia dodávajú knižke napätie a veľké emócie. Celý príbeh je vyrozprávaný postupne, plynulo, nemá žiadne hluché miesta. Knihu odporúčam všetkým, ktorí chcú na chvíľu zabudnúť a preniesť sa do sveta fantázie.

Super kniha (Eva, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aká škoda, že máte na stránke mylnú informáciu... Túto knižku som už čítala, takže určite nevychádza 30.1.2015, pretože vyšla ešte pred Vianocami. Iba autorke vlastný štýl opäť neklamal!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x