bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Súboj kráľov- Pieseň ľadu a ohňa kn.2

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Séria:Pieseň ľadu a ohňa
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 19,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Súboj kráľov- Pieseň ľadu a ohňa kn.2

Eddard Stark, gróf z Winterfellu, nasleduje príkaz svojho kráľa a priateľa Roberta Baratheona a opúšťa svoju vlasť na severe krajiny. Stáva sa kráľov poradca a zástupca, čo je neľahká úloha. Eddard je priamočiary, nebojácny a spravodlivý muž, ktorý sa s mečom v ruke postaví každému nebezpečenstvu. Avšak meč nie je účinný proti intrigám na dvore, ktoré ho nakoniec zdolajú a pripravia o život. Jeho dcéra, princezná Arya, utečie z hlavného mesta prezlečená za chlapca. Ovdovelá kráľovná dosadí na Železný trón svojho sadistického syna, ktorého ochraňuje s celou rodinou. Rytieri, ktorí zložili prísahu, že budú ocraňovať kráľovstvo pred nebezpečenstvom Severu, strácajú motiváciu a opúčťajú stanoviská. Barbari začínajú šípiť, že majú šancu na úspech, a zhromažďujú svojich bojovníkov.

Detaily o knihe

Názov: Súboj kráľov- Pieseň ľadu a ohňa kn.2

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

jednoznačne výborné (V. Berdáková Pavlík, 5.9.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj úžasné, odporúčam každému. Napínavé plné lásky, intrig a vlastne všetkého(-: Medzi postavy, ktoré vôbec nemám rada určite patrí Bolton alebo Cercei. Naopak obľúbila som si Tyriona, Johna Snowa či Robba. Zvláštnou postavou je určite pes či Aria. Nie veľmi ma zaujala Daenerys. Ja som už videla aj 5 sérii seriálu no napriek tomu čítam knihy a sú úžasné, plánujem si kúpiť aj ďalšiu časť v čo najkratšom čase. Neváhajte, je tu veľa postáv, no o to viac obdivujem autora za unikátne dielo.

Trony (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super pokračovanie. Čím hrubšia kniha, tým lepšie. Čítanie bolo super, už sa neviem dočkať na ďalšiu knihu.

Výnimočné dielo (Ľudmila, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň všetkým. Čítam síce len druhú časť, ale je to neuveriteľne nádherný príbeh. Klobúk dole pred autorom, ktorý vymyslel celý svet, s jeho históriou, s mnohými a mnohými postavami, s veľmi príťažlivým a prudko čitateľným dejom. Niekde som čítala, že je tento súbor kníh považovaný za jedno z najlepších diel svetovej literatúry a môžem s týmto tvrdením len súhlasiť. Človek si z toho množstva postáv zaručene niektorú zamiluje - prípadne aj viacero :-) . Na jednej strane sa zdá, že je to rozprávka zo stredoveku, no pripomína to aj historický román, plný zákerných činov, ale aj výnimočných osôb, so skvelými vlastnosťami a samozrejme fantasy s drakmi a rôznymi "neľudskými" bytosťami. Pri čítaní si človek až hmatateľne uvedomuje prítomné dobro a zlo obsiahnuté v postavách, ktoré nás týmto príbehom sprevádzajú. Autor sa bez okolkov a nečakane lúči so svojimi často aj hlavnými postavami, čo niekedy čitateľa šokuje, ale je to súčasť deja, ktorý je fantasticky vystavaný. Ak chce čitateľ na chvíľu uniknúť z reality toto je to správne dielo, ktoré ho vtiahne do diania. Ale POZOR !!! Toto čítanie je veľmi návykové. Môže spôsobovať závislosť.:-)))

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x