bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zámena

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zámena

Casey a Rachel, najlepšie priateľky ešte od školských lavíc, žijú veľmi odlišné životy. Casey, moderátorka šoubiznisovej relácie, si užíva slobodu, slávu aj peniaze. Dennodenne prichádza do styku s celebritami a večer sa vracia do luxusného bytu na najvyššom poschodí elegantného vežiaka.
Rachel tesne pred promóciou opúšťa školu a odvtedy jej život vypĺňa starostlivosť o rodinu – najmladšie dieťa je ešte v plienkach, dve staršie dcéry zápasia s problémami tínedžerského veku a manžel už iba zovňajškom pripomína muža, do ktorého sa kedysi zaľúbila.
Na maturitnej stretávke po dvadsiatich rokoch sa dávne kamarátky pohádajú, a aby si nepokazili celý večer, priťuknú si na zmierenie. V tej chvíli netušia, ako im osudný prípitok radikálne zmení život.
Na druhý deň sa zobudia v tele tej druhej. Rachel sa musí vyrovnať s nástrahami práce v médiách a Casey si až v okamihu, keď sa ocitá mimo žiary reflektorov, konečne prizná pravý dôvod, prečo žije sama.

Z anglického originálu YourPerfectLife (Washington Square Press, New York 2014) preložila Zdenka Buntová.

Dostupné verzie titulu

Zámena Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Zámena

Originálny názov: Your Perfect Life

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

To nemôže byť pravda! Je to len zlý sen. Uštipnem sa. Poriadne, až to zabolí. Vbehnem do kúpeľne a umyjem si tvár. Drhnem sa ako pominutá, ale nepomáha to. Keď zdvihnem hlavu k zrkadlu, nehľadia na mňa moje modré oči. Potiahnem sa za Racheline hnedé vlasy a dúfam, že sa spod nich ukážu moje blond. Vytiahnem si Rachelinu bavlnenú nočnú košeľu a pozorne si obzerám telo.
„Čo je to so mnou, preboha?“ zhíkla som, ale hlas, ktorý počujem, patrí Rachel. Musela som sa oprieť o biely pult s umývadlom. Stretávka, udeľovanie cien, hádka… víri mi v hlave. Rozmýšľaj, Casey! Čo sa stalo potom? Netuším. Posledné, čo si pamätám, je barman, ktorý nám priniesol koktaily, a Rachelin prípitok.
„MAMI!“ doliehajú zdola čoraz hlasnejšie výkriky. Najradšej by som zvrieskla: Nie som tvoja mama! Som teta Casey. Mala by som byť vo svojom tichom byte na najvyššom poschodí a vyspávať aspoň do jedenástej, ak nie do obeda. Zamknem sa v kúpeľni a klesnem na vykachličkovanú dlážku. Bojím sa pozrieť do zrkadla. Čo urobím? Nemôžem v tej minikúpeľni, menšej než môj šatník, trčať večne.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x