bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zajačik

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zajačik

Skutočný príbeh gigola.
Nezabudnuteľné spomienky gigola na rok strávený na hrane tenšej než ostrie žiletky, ktorá delí nevinnú mladosť od zvodov morálnej priepasti.
David Sterry sa ako naivný chlapec z predmestia ocitne v Los Angeles a hneď v prvý týždeň, keď si na Sunset bulvári hľadá ubytovanie, je zatiahnutý do temného sveta prostitúcie. Jeho prácou sa stane obšťastňovanie osamelých hollywoodskych žien. Otvorene a s nadhľadom rozpráva svoj skutočný príbeh o sexuálnych výstrednostiach a neuveriteľných zážitkoch, a popritom spomína na divokú pubertu v rozpadajúcej sa rodine. Takýto život ho postupne ťahá ku dnu. Podarí sa mu z neho vymaniť?

Detaily o knihe

Názov: Zajačik

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zajačik (Simona Rošková, 20.1.2015) Odpovedať

Nezabudnuteľné spomienky gigola na jeden rok strávený na hrane tenšej než ostrie žiletky, ktorá delí nevinnú mladosť od zvodcov morálnej priepasti. Neskutočný, sexi, neuveriteľný, strhujúci a desivý. Taký je skutočný príbeh gigola. Ako sedemnásťročné ucho s dvadsiatimi siedmimi dolármi vo vrecku prichádza do Hollywoodu, aby pokračoval v štúdiu. A tu na rozpálených chodníkoch Sunset Bulváru sa to všetko začalo. Jeho naivita bola zrazená na kolená hneď v prvý deň. Mladík na vlastnej koži pocíti drsnú, sexuálnu bolesť. Keď sa zúbožený a dokaličený ocitá v kontajneri, pomocnú ruku mu podá Sunny. Muž, ktorý ho naučil všetko o bielom mäse. A nielen to, ako ho vypražiť, ale aj to, ako sa ním stať. Kvôli peniazom sa rozhodol nasledovať svoj osud. Sunny mi oznámi, že má bohaté, štedré a nadržané známe, ktoré sú vraj ochotné za príjemné chvíle strávené s mlaďasom ako ja veľmi dobre zaplatiť. Môžem si kráľovsky zarobiť. Zbožňujem privádzať ženy na vrchol rozkoše a viem, aké dôležité je mať jemné pery, pomalú ruku a nešetriť pozornosťou. Priam počujem, ako osud volá moje meno. Ešte včera bol chlapec na prahu dospelosti a dnes sa mení na sexuálnu mašinu. Obšťastňuje unudené bohaté paničky a plní ich nezvyčajné, niekedy až nezmyselné požiadavky. Popri rozdávaní hodinovej lásky študuje a stihne sa aj zaľúbiť do spolužiačky Kristy. Znova a znova sa ocitá v náruči žien. No čo už? Keď vidina ľahkého zárobku je silnejšia a so ženami to vie dokonale. Pocit, že ho vo vrecku hrejú stodolárové bankovky je neopísateľný. Vo svojej morálne skazenej rodine, ktorá mu dáva čudný pocit bezpečia spoznáva svojich kolegov a kolegyne. Čoraz viac sa prepadá do bahna sexu a drog. Čo všetko je za peniaze ochotný urobiť? Kde je jeho hranica? Stojím v izbe jedného z hollywoodskych hotelov a ústa mám otvorené dokorán ako kreslený pes, ktorému Ježiš práve pred očami premenil vodu na veľkú šťavnatú kosť. Dvesto dolárov za štyridsaťpäť minút nahej sexuálnej terapie, trochu nepodareného orálu a hrsť láskavosti. Tomu sa teda hovorí zárobok. V živote každého človeka sú chvíle, keď stojí pred rozhodnutím, ktoré predurčí jeho ďalší osud. Ako sa rozhodne hodinový chlapec? Otočí sa svojmu osudu chrbtom alebo ho stiahne až na úplne dno? David Henry Sterry otvorene, s nadhľadom a svojím humorom podáva čitateľom svoje sexuálne a výstredné zážitky. Až neskutočne a so súcitom opísal svoje pocity a strach z neznámeho. Uvoľnené miestami vtipné vyrozprávané príbehy, ktoré sa neutápajú v sebaľútosti. Kniha zachytáva autentickosť na hrane. Opísal Hollywood tak, ako ho sám zažil. V knihe nájdete svieži štýl, humor, násilie, sex, drogy, nenávisť ale aj lásku. Autor rád spomína na svoje detstvo, na pubertu, na svoje prvé skúsenosti so sexom. Usmejete sa nad úprimnými rozhovormi, ktoré viedol so svojou matkou na tému sex. Vtipné opísal aj svoje zákazníčky, mnohé počastoval prívlastkami alebo prezývkami. Sterryho rozprávanie vás pohltí a nebudete vedieť prestať čítať.

Literatura??? (Danka, 4.1.2015) Odpovedať

som sklamaný(á)
Nechapem. Nerozumiem, nejde mi do hlavy, ako tato kniha mohla vyjst. Zvlast vo vydavatelstve, ktore z 90% vydava romantiku a knihy o vztahoch, laske v tej pozitivnej forme. Ked citam, cakam od knihy zazitok. Nieco, co ma vytrhne z reality, odputa od beznych veci, cakam relax, pohodu. Tato kniha?? Nech sa nikto nehneva, ale citat o tom, ako sa "ubohy" naivny chlapec zobudi nato, ze muz, ktory mu ponukol pomoc si na nom uspokojuje svoje sexualne chutky...a dalsich 20 stran nezabudne kazdu piatu vetu pripomenut ake to bolo, och :-/ Autor sa v uvode prezentuje ako chudak, co vsetko toto musel trpiet aby prezil. Z toho mi vsak vychadza, ze knihu nepisal on, pretoze pocas celeho " deja" sa vysratuje aky je krasny, mlady, vytrenovany, ako po nom zeny saleju, ako si uziva, ze sexom si dokaze lahko zarobit mnozstvo penazi. Apropo dej - da sa vobec opisovanie bizardnych sexualnych scen nazvat dejom? Motyl touto knihou sliapol uplne, uplne vedla :-/

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x