bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nebo nie je výmysel 2.vyd.

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nebo nie je výmysel 2.vyd.

Nebo nie je výmysel nielen učí vrúcnajšie milovať Boha a menej sa obávať smrti, ale navyše ukazuje, že do neba nejdeme, aby sme tam tisícky rokov vysedávali a spievali chválospevy. V nebi len začíname žiť tak, ako sme vždy mali žiť, nebyť prvého hriechu.
Keď sa malý Colton Burpo uzdravil zo zápalu slepého čreva, celá rodina jasala. Bol to priam zázrak. Nikto však ani len netušil, aký príbeh sa v najbližších mesiacoch začne vynárať v chlapcových spomienkach – príbeh krásny a nezvyčajný o ceste do neba a naspäť.

Detaily o knihe

Názov: Nebo nie je výmysel 2.vyd.

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nebo nie je výmysel (Klaudia, 12.12.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som si objednala náhodou, veľmi ma zaujala. Prečítala som ju za 3 dni. Je úplne super s krásnymi myšlienkami. Povzbudi a poriadne pohladí človeka po srdci. Vrelo odporúčam prečítať si ju. Som veľmi šťastná, že ju môžem mať doma. :);

nobyčajné (Monika Janovičová, 13.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
spočiatku som bola k tejto knihe skeptická. Ale dostala som ju na Vianoce a ked už som ju mala doma tak som si ju prečítala. Je úžasná. A tiež neopísateľná. Toto si vážne musíte prečítať sami aby ste pochopili. Táto kniha je na zamyslenie a vyvracia vela vecí v ktorých ludia doteraz verili

Zimomriavky na tele (Lenka Andrésová, 10.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je pre moju knižnicu vzácnosťou. Príbeh napísaný nevtieravým spôsobom som zhltla naraz. Skvelé čítanie o vzťahu Boha s človekom. Pri niektorých momentoch mi prebehli po chrbte zimomriavky či tisli sa slzy do očí. Moja obľúbená veta z knihy: " Kričal som, lebo Ježiško po mňa prišiel a povedal, že musím z nebíčka odísť, pretože sa za mňa modlíš."

Nebo nie je výmysel (Daniela, 10.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som dostala od milovanej osoby, ktorá z nej bola (podobne ako ja) nadšená. Úžasná kniha, úžasný príbeh. Je príjemné nahliadnuť do "druhého" sveta. Je to o to pútavejšie, že autorom a vlastne rozprávačom príbehu je malé nevinné dieťa. Veľmi ľahko sa to číta a veľmi rýchlo osloví. Veriaceho povzbudí vo viere a neveriaceho donúti zamyslieť sa. Je to dokonalá príručka pre nás kresťanov, ako aj pre neveriacich. Neuveriteľne vyzdvihne a oživí pravé hodnoty života, ktoré v nás kotvia už od mala. A navyše dodá silu nevzdávať sa a bojovať proti mravným úpadkom dnešného sveta. Kniha nás posilňuje, aby sme vydržali, lebo cieľ, ktorý mnohých z nás čaká, bude stáť za to! Pretože: ,,Nebo nie je výmysel." ;) táto kniha je úžasná, žasla som nad príbehom malého chlapca, ktorý bol na návšteve v nebi, ako všetko do detailov vyrozprával, aj keď postupne, aké je nebo prekrásne, o poslednom boji anjelov a všetkých mužov a s akou istotou uisťoval otca, že nech sa nebojí... Niečo úžasné. Pri tejto knihe som zistila, aké môže byť všetko jednoduché ... len my si to robíme ťažkým. Čítanie bolo pre mňa veľkým povzbudením.Túto knihu vrelo odporúčam. Určite neoľutujete.

Tutovka (Silvia, 7.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musím povedať hneď na začiatok, že kniha je oveľa lepšia ako film. Pri čítaní Vám bude behať až mráz po chrbte. Vrelo odporúčam.

Nebo (Katka, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
citala som knihu Nebo nie je vymysel. Je to uzasna kniha. Odporucam ju precitat vsetkym ktori sa zaujimaju o takyto zaner knih. Mne dava vela odpovedi ako to je pred smrtou, co sa deje s telom a so zivotom, ako to hore v nebi moze vyzerat. Mam strasne rada taketo knihy a zvlast tuto velmi krasne napisanu knihu ocami dietata.

Nebo nie je výmysel (Alena, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
neskutočne silný príbeh, prečítala som ju za jeden deň

neobyčajná kniha (Henrieta Hudáková, 7.11.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Niekedy proste nestačí obsah, nestačí film, nestačí opis od druhých. Toto si naozaj musíte prečítať sami :) Dotkne sa tém, o ktorých mnohí dnes nechcú počuť, a to najmä tých, ktorí žijú život len pre seba a myslia si, že toto tu je konečná stanica života. Prosím presvedčte sa a uverte, že Nebo nie je výmysel...
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x