bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Holé kosti

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Holé kosti

Kathy Reichs je kráľovnou trilerov z prostredia forenzných vied a producentkou úspešného televízneho seriálu Kosti. Hlavná hrdinka jej kníh, doktorka Temperance Brennanová, je nepopierateľne jej románové alter ego. Knižná séria o charizmatickej antropologičke je svetovým bestsellerom. V Charlotte je horúce leto a Tempe sa teší na dovolenku pri mori. Jej predstavy o dňoch strávených na pláži však prekazí séria znepokojujúcich pracovných prípadov. Najprv musí identifikovať kosti novorodenca, nájdené v kachliach, a neskôr aj dve obhorené telá, pokryté akousi čudnou hmotou, ktoré sa našli v troskách malého lietadla. No najväčšou záhadou sú kosti, čo počas pikniku na odľahlej usadlosti neďaleko Charlotte vyhrabe zo zeme Brennanovej pes Boyd. Spočiatku pripomínajú pozostatky nejakého veľkého zvieraťa, ale podrobná analýza v laboratóriu potvrdí prítomnosť ľudských tkanív. Čo sa tam vlastne stalo? Kto chcel utajiť desivý zločin? A kto posiela Tempe výhražné emaily? Policajné vyšetrovanie odhaľuje nečakané súvislosti, nik však netuší, aké veľké nebezpečenstvo prinesie odkrývanie pravdy.

Detaily o knihe

Názov: Holé kosti

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nálada mi okamžite klesla na bod mrazu. (Jana Kufelová, 25.10.2015) Odpovedať

neoslovila ma
Jedno je isté. Brennanová to má rada a už to dlho nemala. Niekde v okruhu stej strany som si úpenlivo želala, nech to má už konečne za sebou, aby sme sa mohli venovať tomu, po čo sme sem prišli a nohavičky na tienidle lampy to určite neboli. Hlavná hrdinka nemá rada len zvieratká z ľudskej ríše. Vlastní dokonca dvoch domácich maznáčikov. Z toho jeden, verný a nerozlučný kamarát čav čav, dokáže okrem aportu aj pomáhať pri vyšetrovaní prípadu. Uf! Nesmiem opomenúť ani stálu predpoveď počasia, lebo v Holých kostiach je príšerne horúco. Ja osobne som sa poriadne zapotila. Vydavateľ mal označiť túto knihu za ŽENSKÉ krimi a ja by som sa jej vedela s úctou vyhnúť.

Holé kosti (Katarína, 8.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som dostala na Vianoce a hneď som sa do nej zahĺbila a nemohla som od nej odtrhnúť oči až kým som ju neprečitala. Knihy od danej autorky mám všetky, ktoré zatiaľ vyšli a neľutujem ani jednu kúpu, tak isto ako pri tejto knihe. Autorka opäť nesklamala. Knihu odporúčam každému, kto má rád napätie a v istej miere aj seriál Kosti :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x