bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Stratené dievča ( 2.vyd.)

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Stratené dievča ( 2.vyd.)

Je nám ľúto, ale anotácia nie je momentálne k dispozícii.

Detaily o knihe

Názov: Stratené dievča ( 2.vyd.)

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

zvláštna (andy, 1.6.2016) Odpovedať

neoslovila ma
Táto kniha je pre mňa z kategórie - zvláštna. Ak chcete čítať príbeh o dvoch egocentrikoch, ktorí nevedia, čo od dobroty, táto kniha je ako stvorená pre vás. Neviem, čo som čakala, ale toto to rozhodne nebolo. Vzala som si ju do vlaku, čo bolo asi dobré riešenie, lebo tam som pred knihou nemala kam utiecť a úspešne som ju dočítala, čo sa mi predtým asi týždeň nedarilo. Nebola som však z deja, či z konca prekvapená. Námet bol fajn, ale to spracovanie teda nebolo nič pre mňa. Žiaľ, po dlhšej dobe kniha, ktorá mi vôbec nesadla.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Jedna z najvychvaľovanejších autoriek napínavých bestsellerov New York Times Gillian Flynnová doviedla toto tvrdenie do krajnosti. Román o totálne skrachovanom manželstve nepustíte z rúk, kým ho nedočítate. Denník Chicago Tribune vyhlásil, že táto kniha „vás vtiahne do deja a drží v moci ako čistá, ale nebezpečná droga.“ Jedovatá zmes duchaplnosti a lahodne mrazivého príbehu vytvára triler, ktorý vám trhá nervy a predovšetkým vás mätie každým zvratom deja.

V jedno teplé letné ráno sa v severnom Carthage v Missouri chystajú Nick a Amy Dunnovci osláviť piate výročie svadby. Darčeky sú už takmer zabalené a stôl v reštaurácii rezervovaný, keď z prenajatého McMansion na rieke Mississippi zmizne Nickova inteligentná a krásna manželka. Manžel roka Nick chvíľu sníva o tvare Aminej hlavy, ale pasáže z jej denníka prezrádzajú, že toto perfekcionistické alfa dievča dokáže každého vyviesť z miery. Pod narastajúcim tlakom zo strany polície a médií – ako aj Aminých rodičov, ktorí svoju dcéru nekonečne milujú – predvedie náš zlatý chlapec nekonečný rad klamstiev, podvodov a iných prejavov nevhodného správania. Nick je vyhýbavý a rozhodne krutý – ale naozaj zavraždil Amy?

Keď začnú Nicka navštevovať policajti, každý v meste rozmýšľa, či dobre pozná svojho milovaného partnera. Nick po boku svojho dvojčaťa Marga potvrdí svoju nevinu. Ale ak Nick nezabil svoju peknú ženu, kam sa podela? A čo bolo v striebornej darčekovej škatuli ukrytej v zadnej časti spálňového šatníka?

Vďaka štýlu, ostrému ako britva, a značkovému psychologickému ponoru nám Gillian Flynnová ponúka dynamický, pekelne tajomný a duchaplný triler, ktorým potvrdzuje svoje postavenie jednej z najskvelejších spisovateliek.

V severnom Carthage v Missouri je teplý letný deň a Nick a Ammy Dunnovci sa chystajú osláviť piate výročie svadby. Balia darčeky, robia si plány, no zrazu Nickova krásna a inteligentná manželka zmizne. Keď sa polícia pustí do vyšetrovania, zlatý chlapec Nick vypúšťa celú plejádu lží a správa sa nevhodne. Odpovedá čudne vyhýbavo, je zatrpknutý – no je skutočne vrahom?
Gillian Flynnová je autorkou románu Stratené dievča, ktorý sa stal bestsellerom číslo jedna New York Times, ako aj ďalších bestsellerov New York Times – Temné miesta (Dark Places) a Ostré predmety (Sharp Objects). Predtým písala a recenzovala pre Entertainment Weekly; momentálne žije s manželom a deťmi v Chicagu.
Kniha ma filmovú obálku.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x