bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kruh 3 :Kľúč

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Séria:Kruh
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kruh 3 :Kľúč

V Engelsforse sa schyľuje k zúčtovaniu.
Neprešiel ani mesiac od tragédie v telocvični engelsforského gymnázia, no vyvoleným nebude dopri ata ani chvíľa odpočinku. Už čo skoro sa ich svet znovu obráti hore nohami. Ich otázky budú zodpovedané. Tajomstvá budú odhalené. Oddanosť bude podrobená skúške. Čas onedlho vyprší a vyvolené si môžu byt isté iba jediným – všetko sa zmení.
Kľuč je poslednou časťou trilógie. Prvé dva tituly , Kruh a Oheň, sa stretli s veľkým úspechom u kritiky aj u čitateľov. Roku 2011 bol Kruh nominovaný na Augustovu cenu v kategórii kníh pre deti a mládež. Knihy vychádzajú vo viac ako tridsiatich krajinách a chystá sa ich filmové spracovanie.

Detaily o knihe

Názov: Kruh 3 :Kľúč

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

TOP! ;) (Dominika, 3.2.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetky 3 knihy som mala požičané od kamarátky. Už po prečítaní Kruhu som si povedala, že presne toto je kniha podľa môjho gusta. Ďalšie pokračovania boli čoraz lepšie a lepšie. Perfektné zakončenie. Kľúč bol neskutočný. Nikdy by som si nepomyslela, 800 stranovú knihu som schopná prečítať za jeden víkend a stalo sa. Napínavé čítanie od prvej až po poslednú stranu až som nemohla uveriť tomu, že príbeh už ďalej nepokračuje. Už sa teším na film a určite odporúčam prečítať si túto trilógiu. PERFEKTNÉ! ;)

Krátka recenzia (Janka Gajdošová, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektné zakončenie trilógie Kruh, Oheň , KĽÚČ. Vyvolené z Engelsforsu vytrvalo bojovali. Ak ste čítali predchádzajúce dve časti určite možem povedať že táto tretia je čerešnička na torte! Čakala som na ňu celý rok plná očakávaní ale aj s obavou pretože som ešte nečítala pred touto knihou hrubšiu knihu ako 700 strán. Áno možno si poviete že sto strán hore dole, ale ja som sa nebála že to nezvládnem prečítať, ale toho aby nedávali dôraz na prehnané detaili. Nevedela som že čo tam vymyslia. Zápletiek tu nájdete rovno viac :) Stále ste v napätí a plný očakávaní a každá jedna zápletka pri rozuzlení Vám vyrazí dych. Príbeh je písaný tak , že sa postupne všetko rozuzľuje nie ako v nejakých knihách to na vás vyvalia naraz všetko. Dokonalé čítanie :) za dva týždne som ju mala prečítanú ! Oplatí sa.. Odporúčam

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x