bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Racioláska

Vydavateľ: Marenčin PT (Marenčin PT, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Racioláska

Najsilnejším afrodiziakom sú peniaze. Platí, že sex = láska a láska = sex? Treba ešte v dnešnej dobe k sexu lásku, či len kreditku? Existujú ešte hranice medzi „obchodným vzťahom“ a láskou? Sú peniaze všemocné? Príbeh o dvoch priateľkách. Jedna z nich má sestru, ktorej chce pomôcť. Získa pre ňu peniaze, avšak sama sa pritom zapletie do obchodu s láskou...

Detaily o knihe

Názov: Racioláska

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Oddychovka (Iva, 23.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha ma upútala skvele vytvorenou obálkou, ktorá dokonale korešponduje s obsahom. No nielen tým. Dala mi zopár podnetov na zamyslenie sa a zhodnotenie toho, či som svojim deťom dala to, čo v živote budú najviac potrebovať: dostatok lásky, správne usmernenie a vedomie, že za každých okolností je tu rodina pre nich.

Oddychovka (Ivana Zsidová, 22.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Knižku by som označila za klasickú oddychovku pre nenáročných čitateľov, ktorých idea mladých naivných dievčat s bankovkami na viečkach ešte neomrzela.

Racioláska (Simona Rošková, 20.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj sú peniaze najsilnejším afrodiziakom? Peniaze, tie smiešne papieriky, koľko ich treba na život? Čo všetko sme my ženy pre ne ochotné podstúpiť! Sú peniaze naozaj všemocné? Študentka Barbora prichádza do veľkomesta, aby niečo dokázala, chce si žiť svoj veľký sen. Na internáte sa spriatelí s Carmen, ktorú potajme obdivuje a chce byť ako ona. Kým dedinské dievča malo šťastné, bezproblémové detstvo a milujúcich rodičov, jej kamarátka také privilégium nemala. Otec opustil rodinu, sestra sa dostala do veľkých problémov a matka do neskutočných dlhov. Prišla do Bratislavy študovať a zarobiť peniaze pre rodinu. V zúfalej situácií prijíma „luxusnú prácu“ pre bohatého Martina. Odrazu je jej sestra na liečení v Taliansku, matka postupne spláca dlhy a začína sa znovu usmievať. Skrine má plné nových šiat, topánok a kabeliek. Samozrejme všetko drahé a značkové. Barbora bola jej tichá a oddaná fanúšička. Pozorovateľka jej života. Obe zmaturovali a pripravovali sa na vysokú školu. Aký je rozdiel medzi láskou a sexom? Je láska sex a sex láska? Môže vzniknúť zo sexu láska? Čo z toho je viac a čo menej? A už sme sa v tom viezli obidve! Už som nepremýšľala nad tým ako nad predajom či prenájmom ľudského orgánu. Jednoducho, Carmen mi pomohla k výhodnej „práci“, ktorou si zabezpečím svoje ďalšie vzdelanie. Budem si odkladať peniaze na školu, aké šľachetné či...? Carmen sa presťahovala do JEHO bytu a žila si v zlatej klietke. Martin bol ideálny partner, až na jednu maličkosť, bol ženatý. Priateľky boli navzájom poprepletané neviditeľnými duševnými nitkami. Preto bolo len otázkou času, kedy aj druhá z dievčat okúsi silu a moc peňazí. Dajú sa peniaze za sex vymeniť za lásku? Ak ste zvedaví ako dopadnú dve mladé a naivné dievčatá, ktoré si prišli splniť svoje sny, tak v rukách držíte tú správnu knižku. Somár! – nevedno, či to patrilo psovi, alebo Martinovi. Možno aj obom, len v rýchlosti použila jednotné číslo. Otočila sa k dverám: A toto ťa vyjde draho. Veľmi draho!Tak draho, ako nikdy nič doteraz! – hlas mala studený, priam ľadový a odhodlaný ako postava v hororovom filme. Žiadna žena nesníva o zadanom mužovi so záväzkami a obrúčkou na ruke. Aj dnes, aj v minulosti sa ženy zaplietali so ženatými mužmi. Len dnešné ženy sú viac prefíkanejšie a vedia ako boháča dostať tam, kam oni chcú. Presne ako to bolo v románe Silvie Antalíkovej. Ale nie vždy sa oplatí zahrávať a obchodovať s láskou. Vedia o tom aj hlavné hrdinky. Kým jedna mala všetko, druhá bojovala aspoň o kúsok šťastia. Jedna snívala o princovi a druhá ho našla. Autorka opäť stavila na rýchly priebeh udalosti. Kniha vás poučí, ale aj pobaví. Kto pozná autorkin osobitý štýl písania a jej povestný čierny humor, ktorý ja kvitujem, tak sa má načo tešiť. Reálne opísaný príbeh mladých dievčat, ktoré si vedia ľahko zariadiť blahobyt.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x