bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Usvedčujúca chyba

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Usvedčujúca chyba

Nicki Clementsová uviazne v dopravnej zápche a vtedy zbadá tvár, na ktorú už nikdy nechcela natrafiť. Určite je to on, ten istý policajt, a zastavuje všetky autá na Elmhirst Road. Nicki sa mu chce vyhnúť, otočí sa do protismeru a v panike ujde. Aspoň si to myslí. Na druhý deň ju policajti predvedú na výsluch v súvislosti s vraždou Damona Blundyho, kontroverzného novinového fejtonistu.
Nicki nevie odpovedať ani na jedinú otázku, ktorú jej policajti položia. Netuší, prečo vrah použil nôž takým zvláštnym spôsobom, ani prečo na stenu v Blundyho pracovni napísal „NIE JE O NIČ MENEJ MŔTVY“. Ale takisto nedokáže vysvetliť, prečo sa v ten deň vyhýbala Elmhirst Road, ako je to zrejmé z kamerového záznamu. Musela by odhaliť tajomstvo, ktoré by jej zničilo život.
Hoci Nicki nie je vinná z vraždy, zďaleka nie je nevinná...

Z anglického originálu The Telling Error
(Hodder & Stoughton, London 2014)
preložil Martin Štulrajter

Dostupné verzie titulu

Usvedčujúca chyba Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Usvedčujúca chyba

Originálny názov: The Telling Error

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

taký potenciál a tak nevyužitý... podľa mňa (Emily, 27.6.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Ešte nikdy som sa tak netrápila pri čítaní knihy, ako práve pri tejto knihe. Cítila som sa ako na takej túre... raz to išlo pomaly akoby do kopca, potom to nabralo rýchly spád... a stránky sa čítali samé. Dlho som nerozumela, čo ma Nicky za problém (prečo sa nechcela s tým policajtom na osudnej križovatke stretnúť)... Na mňa bolo v knihe veľa postáv, veľa postáv, ktoré mohli mať motív... z knihy som bola taká domotaná, že ani neviem, kto nakoniec vraždil. Aby som uviedla po pravde, kniha je napísaná dobrým štýlom, číta sa rýchlo, ale ja som sa trápila preto, pretože mi utekali súvislosti a to ma značne frustrovalo. Ale koľko ľudí, toľko chutí. Niekomu práve toto sadne.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Vari vyzerám, že by som mala mentálnu alebo telesnú silu niekoho zabiť?“ spýtala som sa so slzami a modlila sa, že si to Waterhouse nevšimne. „Nepoznala som Damona Blundyho! Nikdy som sa s ním nestretla! Viem, ako vyzerá, len preto, lebo som ho videla v televízii a v novinách. Nemohla by som ho poznať menej, ani keby som sa snažila.“
Slovo „menej“ sa mi ozývalo v hlave.
Nie je o nič menej mŕtvy.
Čo to? Niečo mi to pripomenulo, no nevedela som si spomenúť, čo. Bolo mi to známe, nejaká asociácia v mysli – nepatrné, vzdialené šteklenie v pamäti.
Zmizlo to skôr, ako som to stihla zachytiť. Ak som už predtým počula tie slová – a bola som si tak trochu istá, že nie –, tak som netušila kde a kedy.
Ako súviseli so smrťou Damona Blundyho?
Nesmiem sa na to spýtať. Nič ma do toho nebolo. Nebola som detektívka ani vrahyňa. Bola som neinformovaná a nezainteresovaná a musela som si dať pozor, aby som taká aj zostala, čo znamenalo zvíťaziť nad zvedavosťou a neklásť otázky.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x