bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hubertove ženy

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hubertove ženy

ADRIANA MACHÁČOVÁ číta z knihy HUBERTOVE ŽENY:

Ak vás zasiahne zrada na najcitlivejšom mieste a ešte od najbližšej osoby, pretrhne sa aj to najpevnejšie – pokrvné – puto. Emu a Lýdiu rozdelila láska k jednému mužovi. Aký je Hubert naozaj a kto koho v skutočnosti zradil? Dá sa vôbec napraviť minulosť a komu možno vo svete plnom intríg veriť? Pomôže rozlúsknuť tajomstvá dvoch rodín záhadný denník?
V Macháčovej príbehu s detektívnou zápletkou vášeň a pomsta takmer zničia každého, kto prestane vnímať svet čistými očami a neskazeným srdcom.

Dostupné verzie titulu

Hubertove ženy Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Hubertove ženy

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Hubertove ženy - rozhodujúca je sila príbehu ;) (Petra Poláková, 21.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
K Hubertovi a jeho ženám som sa dostala úplnou náhodou a poviem pravdu, sadala som si "k nim" každú voľnú chvíľu, je tu otvorená otázka rozbitých rodinných vzťahov, poznačených neverou, klamstvom, neschopnosťou odpúšťať. Sú tu veľmi pekne opísané rôzne charaktery hlavných postáv, motívy ich konania, hľadanie odpovedí... Príbeh je uveriteľný a plný človečenstva, Adriana Macháčová má cit pre opis vnútorného sveta postáv, ich myšlienok, pohnútok, dopĺňa ho dialógmi, ktoré text rýchlo posúvajú a navyše ho okorenila takmer detektívnou zápletkou. Nielen v tomto príbehu, ale aj v realite určite môžeme nájsť nejakého Huberta, ktorý má okolo seba tucet žien, aby im mohol ubližovať a užiť si. Skrátka, keď raz túto knižku otvoríte, zavriete ju až na konci! Román s výbornou zápletkou, písaný ľahkým, pritom inteligentným štýlom vás pohltí, odkedy som ho dočítala, vrelo ho odporúčam každej susede, príbuznej i priateľkám. Nevedela som ju zložiť z rúk. Veľmi milo som zostala prekvapená z autorky. Celkom ma vytrhla z reality bežného života. Je ďalším pokladom v mojej skromnej knižnici od slovenských autoriek...Autorka rozoberá problémy nás "normálnych" žien, zradu, klamstvo, odpustenie. Keď som ju dočítala, žiadalo sa mi pokračovanie, ale zas tento typ konca necháva čitateľa, nech si vymyslí vlastný záver. Kniha je napísaná ľahko a pútavo. Kto hľadá romantickú knihu z každodenného života na oddych, vrelo odporúčam...práve tu nájde to, čo hľadá ;)

sklamanie (ivett, 9.9.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu som si kupila , ale ake bolo moje prekvapenie, ked som zacala citala mala som dejavu.....potom som prisla na to ze som knihu citala pod nazvom Nebezpecny muz ,bola prilozena k damskemu casopisu.....Malo by sa to podla mna niekde spomenut........

Výborná kniha (Natália Teleková, 31.7.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je výborná. Ľahko sa číta, dej je pútavý. Ak chce niekto oddychové romantické čítanie z každodenného života, vrelo odporúčam. Ja som ju nevedela zložiť z rúk.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Ema sa z ničoho nič postavila. „Chcem vám niečo povedať,“ odmlčala sa. „Vlastne vás o niečo poprosiť,“ dodala po chvíli.
Nastalo rozpačité ticho. Lýdia si vzala kanapku so syrom, rozobrala ju, syr vrátila späť a hrozno si vložila do úst. Cmúľala ho ako cukrík, prehadzovala bobuľku na jazyku a napäto čakala, čo sestra povie.
Ema teatrálne zatriasla dlaňami. „Hubert má inú, je koniec,“ sklopila zrak a trhane nabrala dych.
Lýdii kdesi pod srdcom začal vyvierať tichý vnútorný smiech. Tak ti treba! Bolí to, čo? Čosi o tom viem! Táto bolesť len tak neustúpi, je zhubná a akútna, bez nádeje na uzdravenie. Nezaberajú na ňu analgetiká. Spomenula si, ako jej kedysi takmer puklo srdce, a teraz sa teší zo sestrinej bolesti. Nebuď zlomyseľná, napomenula sa. Ema potrebuje hrejivé slová...
„To ma mrzí,“ ľahostajne vyriekla a rozhryzla hrozno. Na to, že si sa rozišla s manželom, vyzeráš bohovsky dobre, dodala v duchu. Predstavila si seba po Hubertovej nevere – opustila sa, bola nevyspatá, s kruhmi pod očami, tvár plná popraskaných žiliek od plaču.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x